Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
slanobarac
Posts: 3640
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Sun Jul 23, 2023 5:46 pm prijatelj |
23.07.2023. U 17:10
Perodica dobila 300k, menadzer dobio 300k, sa vrha se zavrsila prica na surov nacin.
Hoću da vidim našu uplatnicu i stanje na računu. Ove priče i gađanje evrima me ne zanimaju. Izvod sa računa zbiljiću a ti posle pričaj šta hoćeš. :frown:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Nevernik II
Posts: 469
Joined: Fri Jun 10, 2022 3:29 pm

Re: Transferi

Post by Nevernik II »

Nije problem u Kabiću, problem je u nama.
Dok god nam je klupska politika "neće on preći u režimski klub jer je limanac/slaninar"...biće mnogo razočarenja.

Kabić nije uradio ništa što 90% gradjana Srbije ne radi svakodnevno. Prešao je u bolju firmu za bolju platu uz obećanje (bajku?) da će brze napredovati.
Za fudbalera je ovo posao, on želi ili da se što pre finansijski obezbedi ili da stvori uslove da se što pre obezbedi. On ne razmišlja kao navijači, kod nas je emocija kod njih je racio. Još ako ga familija gleda kao zlatnu koku...

Dečko ima 19 godina, on vidi da je u Zvezdi sve šareno, uzbudljivo, dinamično. Igra pred 30-40k hiljada gledaoca, igra Evropu, stalno je u medijima, BG je uzbudljiviji grad od NS...njega u tim godinama zabole da ulazi dublje u priču kako je režimski klub došao do para, igrača, ko ih štiti...on samo vidi da u mrtvom Novom Sadu igra pred 500 džangrizavih narikača kojima sve smeta, na stadionu koji se raspada, bori se za 5 mesto plus je tim ove godine još gori. Dovoljno je da pročita dve stranice na forumu i da dobije potrebu da izvrši harikiri koliko je sve tmurno i puno defetizma.
Ako ćemo iskreno da se pogledamo u ogledalo nije lep prizor, zar ne?

Klub mora da postane mnogo ozbiljniji, mnogo uredjeniji, organizovaniji, sa mnooogo više entuzijazma...ukratko mnogo bolji da bi mogli očekivati da igrači izaberu da ostanu kod nas umesto da idu u zvezdu. Moraš nešto i da ponudiš radniku, ne samo da očekuješ da će on sve da istrpi jer je slaninar...Ili, ako je klub nesposoban za to, da krene da fura neki alternativni punk stil (tipa St Pauli, Rayo Vallecano, Union Berlin) i da tako odskoči od ostatka SNS žabokrečine.

Zato se i prošlogodišnji rezultat može opisati jedino kao totalni debakl jer je ispuštena istorijska prilika da se klub podigne na viši nivo. Bukvalno zločin protiv kluba.
Kako stvori stoje trenutno tako će biti i ove godine.

*Naravno, sva krivica za ovaj konkretni transfer leži na klubu jer je dečko imao ugovor i bez odobrenja kluba se ništa ne bi desilo.
User avatar
Maki
Posts: 1194
Joined: Thu Mar 22, 2018 5:16 pm
Location: Liman III

Re: Transferi

Post by Maki »

Ponoviću n-ti put, Uroš Kabić je najperspektivniji srpski fudbaler u svom godištu, koji je trebalo ove godine da bude nosilac igre i sledećeg juna da se napravi najveći transfer u istoriji kluba. Svi forumaši koji ovde kontinuirano umanjuju njegov kvalitet zanemaruju činjenicu da je momak imao milionske ponude od bar četiri ozbiljna evropska kluba što se ovde nije desilo najmanje deceniju. Oni su neznalice, kao i Zvezda koja je dobro odrešila kesu umesto da dovede neko daleko jače ime za te pare? Ajmo malo više realnosti.
Setimo se, dolazak Radulovića je bio vezan za jednog našeg napadača, sada se ispostavilo kog! Uzeli su ga za 800.000 evra + 20% i 50% Andrije.
Odlazak Kabića je veliki gubitak za naš i tako neefikasan napad, mnogo veći nego što bi bio odlazak Zbiljića za ukupno funkcionisanje kluba.
Poraženi smo godinama unapred i bolje da hitno smenimo upravu i dovedemo neke random Slaninare sa foruma koji bi pametno iskoristili ovaj finansijski plus, naravno ne one kojima se idealni tim sastoji od 11 Crnogoraca, Afrikanaca, Nišlija i bivših igrača blizanaca. Takve i ne smatram Slaninarima.
Last edited by Maki on Sun Jul 23, 2023 9:13 pm, edited 3 times in total.
User avatar
salefkv
Posts: 603
Joined: Wed Aug 01, 2012 11:28 am

Re: Transferi

Post by salefkv »

lazarr wrote: Sun Jul 23, 2023 5:05 pm Image

Moja privatna arhiva dresova.....
Gde sam pogrešio???
Po svaku cenu spreciti ovog coveka da uzme Cumicev dres :!:
User avatar
slanina
Posts: 817
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Re: Transferi

Post by slanina »

100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Milan »

Eto, da i zbiljica pamtimo po necemu… :pegla:
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Deep Purple
Posts: 4021
Joined: Thu Aug 13, 2020 11:42 am

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Bolingi potpisao. Poslata mu avionska karta, u utorak sleće a za sredu zakazana promocija i paraf ugovora.

Vezni fudbaler odnosno druga akvizicija i njegova budućnost biće poznata sutra kada bi trebao da nam da zvanični odgovor da li dolazi ili ne. Preiskusan fudbaler, naosvajao se trofeja, lider na terenu, igrao LŠ i LE. Maltretirao zvezdu i partizan u evropi. Kapiten reprezentacije, prošle sezone igrao za šampionsku ekipu. Ime ne mogu da objavim još uvek.
User avatar
Maki
Posts: 1194
Joined: Thu Mar 22, 2018 5:16 pm
Location: Liman III

Re: Transferi

Post by Maki »

Ajde bar neka dobra vest. Nadam se da je taj drugi zadnji vezni, a ne još jedan koji će igrati na Zukinom mestu. Treba nam urgentno Slaninar povratnik u timu. Od Slaninara u upravi i struci slaba vajda.
Karlsson
Posts: 2208
Joined: Wed Aug 21, 2013 9:39 pm

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Deep Purple wrote: Sun Jul 23, 2023 11:04 pm Vezni fudbaler odnosno druga akvizicija i njegova budućnost biće poznata sutra kada bi trebao da nam da zvanični odgovor da li dolazi ili ne. Preiskusan fudbaler, naosvajao se trofeja, lider na terenu, igrao LŠ i LE. Maltretirao zvezdu i partizan u evropi. Kapiten reprezentacije, prošle sezone igrao za šampionsku ekipu. Ime ne mogu da objavim još uvek.
Za neke si rekao i dovoljno. :wink:
User avatar
Mare_Liman
Posts: 1188
Joined: Fri Jun 16, 2023 8:21 pm
Location: Лиман III

Re: Transferi

Post by Mare_Liman »

Вреди поменути стори на инстаграму од Уроша Николића "Лако је побећи од свега, храброст је остати и борити се " што нам даје јасни слику трансфера о ком причамо недељу дана уназад, свакако Николић играч који заслужује више поштовања који увек да 100% и ком сваки пораз заправо тешко пада, велики борац и професионалац што ће се сигурно показати партијама ове сезоне... Са 19 година те понеле ловачке приче, светла лиге шампиона и остало, а клео си се у Вошу... Свака част за Уроша, ал Николића, свакако треба играчима дати подршку, управа касни са појачањима која су нам била потребна још на почетку припрема, ал у Новом Саду, а добијамо их 3 дана пред утакмицу са Апоелом и очекујемо од њих изненађење, а у клуву све пршти због малог, момцима пуна подршка, нек дају 100% себе резултат ће сам доћи...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1483
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: Transferi

Post by Neizlecivi »

Mali smecar je na Instagramu uklonio prvo sve komentare na sliku u ciganskom dresu, kako ga ne bi vredjali. Potom je izbrisao sve slike osim ove u voljenom govnarskom dresu kluba ciji je kako kaze projekat. Gnjida mala, sa 19 godina ces ostati ukaljan izmetom.
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Turija »

Dok nisam procitao sve postove, odoh pod drugi datum, a treba se i odmoriti.
@Deep, ja bih te pitao za jedan drugi transfer:
Zasto je Subotin otisao iz Vose?

Medjutim, da ne citiras odgovor ,prijatelja" sa mozzarta, vec tvoje saznanje. Mozda bi nam mnoge stvari bile jasnije?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9940
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Transferi

Post by Voja »

Turija wrote: Mon Jul 24, 2023 12:47 am Medjutim, da ne citiras odgovor ,prijatelja" sa mozzarta, vec tvoje saznanje. Mozda bi nam mnoge stvari bile jasnije?
Pa napisao ti je u onom njegovom najduzem postu ikada :)
Image
ultra komsa
Posts: 425
Joined: Fri May 03, 2013 9:37 pm

Re: Transferi

Post by ultra komsa »

Karlsson
Posts: 2208
Joined: Wed Aug 21, 2013 9:39 pm

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Nije ovo kritika protiv bilo koga lično, ali želeo bih da znam koliko dugo će još Kabić ovde biti tema?
Otišao je od nas, izbrisao je sa društvenih mreža bilo kakvu vezu sa našim klubom, pokazao je balavac ko je i šta je.
Ne vidim zašto bi smo ga i dalje spominjali. On je sada ružna prošlost, kao što smo izgleda i mi njemu. Ko ga *ebe.
Post Reply