VOJVODINA u Evropi
- Srbendinho
Re: VOJVODINA - Apoel, četvrtak 20h (1:2)
Нестрпљив сам и уједно увјерен да можемо проћи даље. Исто тако свјестан свих мана које екипа има.
Пуно ћу се разочарати ако не буде како прижељкујем. Ово је меч који може потпуно преокренути причу и омогућити напредак Војводине у годинама које долазе. Да ли се са тим притиском могу носити ови момци видјећемо.
На фирмашима је да дају свој допринос и пјесмом и длановима помогну екипи да се прођу Кипрани.
И да, аплаузом поздравити гостујуће навијаче.
Пуно ћу се разочарати ако не буде како прижељкујем. Ово је меч који може потпуно преокренути причу и омогућити напредак Војводине у годинама које долазе. Да ли се са тим притиском могу носити ови момци видјећемо.
На фирмашима је да дају свој допринос и пјесмом и длановима помогну екипи да се прођу Кипрани.
И да, аплаузом поздравити гостујуће навијаче.
-
Zivim za dan kada ce Vosa da izadje iz proseka i da uradi nesto u Evropi. U narednih godinu dana imamo priliku za tako nesto i vrlo moguce vise nikad ili ne u skorije vreme. Sad ili nikad.
Znamo da uprskamo, ali ajde da vidimo sta nas ceka veceras.
Znamo da uprskamo, ali ajde da vidimo sta nas ceka veceras.
Uprava napolje!
- novosadjanin
Seti se kako je Apoel pao
Danas pisemo istoriju!
Danas pisemo istoriju!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Dosta se stvari urotilo protivan nas. Prvo povrede važnih igrača. Drugo, zakasnela pojačanja a prevremeni odlasci. Zbiljić je najavio odlazak Kabića, ali se nadao da ćemo ga imati za Evropu, pa odjednom neizdrž da ode. Zašto nije odmah otišao i odradio pripreme sa Zvezdom, ili sada sačekao da prođe Apoel?
Treće, od svih mogućih klubova koje si mogao da izvučeš leti, ti ono baš iz tropskih predela, i baš se nameste dva najtoplija dana u mesecu. Da smo izvukli one Dance ili Norvežane večeras bismo trljali ruke.
Ajde nek nam je sa srećom, da nas jednom Bog pogleda.
Treće, od svih mogućih klubova koje si mogao da izvučeš leti, ti ono baš iz tropskih predela, i baš se nameste dva najtoplija dana u mesecu. Da smo izvukli one Dance ili Norvežane večeras bismo trljali ruke.
Ajde nek nam je sa srećom, da nas jednom Bog pogleda.
- Mare_Liman
У инат свима (поготво гробарима), у инат свему 2-0 Вукић, Чумић и да се слави вечерас...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Наравно да ће отказати све аутобусе за Нови Сад кад сам одлучио да ћу да идем.
севертрансу и ласти желим све најгоре.
севертрансу и ласти желим све најгоре.
Last edited by rykerfcv on Thu Aug 03, 2023 6:28 pm, edited 1 time in total.
УПРАВА НАПОЉЕ!
- slanobarac
Kako se izvući bez primljenog gola me jedino muči. Ajde care Lazare, ovo bi trebalo biti tvoje veče.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Da, sve su oči uprte u njega i Čumića. Ostali su tu da trče, skaču, uklizavaju i ostave srce na terenu. Bićemo tu i mi kao 12. igrač.slanobarac wrote: ↑Thu Aug 03, 2023 6:27 pm Kako se izvući bez primljenog gola me jedino muči. Ajde care Lazare, ovo bi trebalo biti tvoje veče.
Carević, Lazarević, Traore, Crnomarković, Jeličić, Zukić, Milosavljević, Čumić, Nikolić, Baraj, Vukić.
Već mi je loše.
Već mi je loše.
- slanobarac
Jeličić, Milosavljević..... nevolje u najavi.
Јеличић десни бек и Милосављевић на терену уопште.
Па јебему све Батак јел могуће размишљај главом.
УПРАВА НАПОЉЕ!
- naseljekolumbija
Састав сачувај Боже.
- slanobarac
Ali kad vidiš da su na klupi Busnić i Miletić kao zamena za Milosavljevića odmah ti bude bolje.
Ali zaista, Jeličić.... nadam se da mu je to oproštajna utakmica.
I opet Baraj pre Radulovića. Čovek bio među najgorima prošle nedelje.
A sta bi vi da gledate za 1500 dinara? Veljka Simica? Za njega su ulaznice skupljeslanobarac wrote: ↑Thu Aug 03, 2023 7:01 pmAli kad vidiš da su na klupi Busnić i Miletić kao zamena za Milosavljevića odmah ti bude bolje.
Ali zaista, Jeličić.... nadam se da mu je to oproštajna utakmica.
Antonijevic nije izbio ni na Kipru sa linije ni na Marakani, ocigledno je to nekog mnogo pogodilo. Pobedicemo ih bekovima nece se ni vracati na nasu polovinu