I.S. 2023/24: 2QR LK (2): Vojvodina - APOEL (Kipar)
I.S. 2023/24: 2QR LK (2): Vojvodina - APOEL (Kipar)
Trenutna tabela:
1. Nikola Čumić 5
2. Mamadou Traore 3
3. Lazar Carević 3
4. Mihailo Ivanović 1
1. Nikola Čumić 5
2. Mamadou Traore 3
3. Lazar Carević 3
4. Mihailo Ivanović 1
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- slanobarac
Re: I.S. 2023/24: 2QR LK (2): Vojvodina - APOEL (Kipar)
3 Traore
2 Zukić
1 Crnomarković
2 Zukić
1 Crnomarković
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Zukić 3
Traore 2
Čumić 1
Traore 2
Čumić 1
Zukić - 3
Crnomarković - 2
Traore - 1
Crnomarković - 2
Traore - 1
1. Zukic 3 boda - delovao fudbalski i jedini ubojit
2. Cumic 2 boda - "ubili ga" u prvom poluvremenu nasi statisti, jadan pretrcao je kao za 3 utakmice. Bilo mi ga zao u jednom momentu, trosi se, grize... dok ostali lade ja*a
3. Traore 1 bod - cistio koliko je mogao
2. Cumic 2 boda - "ubili ga" u prvom poluvremenu nasi statisti, jadan pretrcao je kao za 3 utakmice. Bilo mi ga zao u jednom momentu, trosi se, grize... dok ostali lade ja*a
3 - Zukić. Vidiš da možeš derane, samo kad oćeš. I kad se ne bojiš.
2 - Čumić. Asistencija i sveukupni utisak da bi sa APOEL-om mogao da se nosi u kontinuitetu, bez većih problema.
1 - Traore. I sa skrivljenim penalom i bez njega, dobio bi bod od mene. Dobar, najbolji nazad.
Jedine dve prelazne ocene uz trojicu gore Lazarević i Uroš Nikolić. Ostalo za zaborav i brigu.
2 - Čumić. Asistencija i sveukupni utisak da bi sa APOEL-om mogao da se nosi u kontinuitetu, bez većih problema.
1 - Traore. I sa skrivljenim penalom i bez njega, dobio bi bod od mene. Dobar, najbolji nazad.
Jedine dve prelazne ocene uz trojicu gore Lazarević i Uroš Nikolić. Ostalo za zaborav i brigu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
3 - Zukić (Jedini zaslužio makar jedan bod, nikako tri. Ispao je kod Šebakea na sredini kod njihovog prvog gola, ali imao tri šuta u okvir i jedini školovan igrač u ovoj limitiranoj ekipi)
2- Crnomarković (najmanje loš, pokazao želju, imao i šut u okvir)
1- Traore (borben, ali ovo je bilo njegovo najbolje izdanje i kao takav nije potreban Vojvodini)
2- Crnomarković (najmanje loš, pokazao želju, imao i šut u okvir)
1- Traore (borben, ali ovo je bilo njegovo najbolje izdanje i kao takav nije potreban Vojvodini)
3-Zukić
2-Čumić
1-Crnomarković
Prelazna ocena pored njih još za Carevića,UN i Čumića ostalo kriminalno
2-Čumić
1-Crnomarković
Prelazna ocena pored njih još za Carevića,UN i Čumića ostalo kriminalno
Cumic - 3 boda
Zukic - 2 boda
Traore - 1 bod
Zukic - 2 boda
Traore - 1 bod
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
3 Zukić
2 Čumić
1 Lazarević
2 Čumić
1 Lazarević
+1Voja wrote: ↑Thu Aug 03, 2023 11:15 pm 1. Zukic 3 boda - delovao fudbalski i jedini ubojit
3 - Zukić
2 - Crnomarković
1 - Traore
2 - Crnomarković
1 - Traore
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
3 Zukic
2 Cumic
1 Traore
2 Cumic
1 Traore
3 - Зукић, деловао као најкомплетнији играч поред Чумића + постигао гол
2 - Чумић, исто као Зукић + асистенција
1 - Милосављевић, доста је добро држао средину, свађао се са противником, гледао да одложи лопту на сигурно. У складу са његовим могућностима, заслужује бод
Похвалио бих и Јеличића који је опет био на неприродној позицији и дао све од себе.
Траоре добар до оног кикса кац уклизава и противник бежи ка нашем голу од чега је и настао пенал.
Остатак ок осим Бараја.
2 - Чумић, исто као Зукић + асистенција
1 - Милосављевић, доста је добро држао средину, свађао се са противником, гледао да одложи лопту на сигурно. У складу са његовим могућностима, заслужује бод
Похвалио бих и Јеличића који је опет био на неприродној позицији и дао све од себе.
Траоре добар до оног кикса кац уклизава и противник бежи ка нашем голу од чега је и настао пенал.
Остатак ок осим Бараја.