Potpisujem da ova postava neće ni u ludilu igrati 4-3-3. Ivanović i Zukić u špicu, po krilima Malbašić i Radulović, ili još gore, Ivanović i Malbašić u špicu, po krilima Radulović i Zukić.
7. kolo: Spartak - VOJVODINA 2:0 (1:0)
Re: 7. kolo: Spartak - VOJVODINA, subota u 20.15h
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Mare_Liman
Милосављевић и океј, коректан скроз, превише беспотребно критикован, али Бјековић поред Букинца то ми никако није јасно...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- ЧувариТрадиције
Ako može da se smanji kolutanje očima kada je Bjeković u pitanju. Dečko je strašan potencijal u napadu što će i danas da pokaže.
Igrače desnog beka a Lazarević levog, kao i ranije. Raduje povratak kapitena Đorđevića, očigledno da je Marko Jovanović izgubio kredibilitet, s Batak je i tako otišao.
Mislim da je ovo 4-4-2, špicevi Malbašić i Ivanović, Milosavljević levo krilo, Radulović desno.
Igrače desnog beka a Lazarević levog, kao i ranije. Raduje povratak kapitena Đorđevića, očigledno da je Marko Jovanović izgubio kredibilitet, s Batak je i tako otišao.
Mislim da je ovo 4-4-2, špicevi Malbašić i Ivanović, Milosavljević levo krilo, Radulović desno.
Last edited by Maki on Sat Sep 16, 2023 8:12 pm, edited 1 time in total.
@Maki, Bjeković je tragikomična pojava i vizuelno, ni ne liči na fudbalera, zaboga... A i igra mu je takva.
- naseljekolumbija
- Mare_Liman
Маки не мењамо га са циганом, већ још једним нашим дететом, Букинцем,
Шала на страну да ме не схватиш озбиљно, офанзивно се слажем мада је и ту танак, ал Бјековић игра бека, дефанзивно је рупа једино га брзина извлачи, нама треба у одбрани, а не у нападу, па не игра крило побогу...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Slažem se, nerazumljiv mi je ovaj odnos prema Bjekoviću, nisam siguran da je dečko to zaslužio.
@Maki, Zukić krilo, pazi šta ti kažem.
@Mare_Liman da se neko u našem klubu iole razume u fudbal, bar bi ga probali na krilu
@Maki, Zukić krilo, pazi šta ti kažem.
@Mare_Liman da se neko u našem klubu iole razume u fudbal, bar bi ga probali na krilu
I gde je sada prenos? Tamo gde treba da bude ministar vojske priča o ekonomiji i dečijim igralištima.
Ima neko link?
Jbt, daj prenos. Mičite ove dileje. Jebala ih Arena.
Preseklo me ovo sa ovim psihopatama, odmah mi brat Bolingi pada na pamet. Livescore mi je javio de je tekma krenula u 20:20?
-
Govnari sa Arene!
Počeo je prenos na Areni 1 Premium.