+1
Marketing kluba
- Red Marquis
- Moderator
Re: Marketing kluba
+1
Nek bude i skuplje, samo da može da se konačno kupi dres! Simbol Slaninara je sredovečni bucko, a ne neki žgoljavi deran.
- Forza Voša
Питао сам на инстаграму да ли ће моћи да се купе дресови и рекли су да хоће од октобра на онлајн шопу, цену су рекли да не могу још да кажу.
Koja je po vama skroz korektna cena dresova
Pod OBAVEZNO da u prodaji budu dresovi bez sponoza!
Ovo je bas preterano.
Inače dresovi svaka čast!..
Ovo je bas preterano.
Inače dresovi svaka čast!..
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Oko 6-7 hiljada.
Ali posto je ovo poseban, jubilarni, retro dres, ocekujem nesto jacu cenu.
Npr i TSC je nedavno izbacio jubilarni dres u prodaju, sa cenom 10-11 hiljada.
Original dresovi su nazalost luksuz. A dobre kopije i ne postoje bas da se kupe.
Pa uglavnom tako i bude. Dresovi u shopu koji se kupuju su bez sponzora.
-
Ajmo iznenadite nas, svako sa clanskom ima dres za 4000, bez clanske 6000, i eto pola grada u nasim bojama. Jubilarni, pa valjda majku mu treba da bude top cena, da svako moze da ga priusti sebi!!! Ovde treba ici na kolicinu, ne na sporadicnu prodaju. Uostalom ko ima danas da izdvoji 100e za boje kluba za koji navija. A TSC i mi, to poredjenje cena je smesno, jer njihov primer je trenutni uspon i ekspanzija, koja ce se nestati i biti brzo zaboravljena a nas ima tu "tezinu" kada ga nosis na sebi.
- Uvek sa tobom
Што се тиче цена дефинитивно да ће знатно утицати на продају, тако да требају бити реални, можда чак и да се направи та варијанта са чланским одлична идеја, таман и да се људи навикну да узимају чланске карте, а и сам тим остварују још неке бенефиције. Или на пример неби било лоше да буде нека акција за 2 дреса, јер на пример ја би сигурно узео 2.
Још једном да и ја напонем да се дресови за продају раде без спонзора, знам да је и сад за ове била опција да се спонзор доштампа, па ко има жељу баш са спонзором нек има и та опција. Ајде маркетинг добро сте кренули да вас видимо сад
Још једном да и ја напонем да се дресови за продају раде без спонзора, знам да је и сад за ове била опција да се спонзор доштампа, па ко има жељу баш са спонзором нек има и та опција. Ајде маркетинг добро сте кренули да вас видимо сад
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ako bude bez sponzora dres da se kupi, kreće tura poklona strancima... Zašto me je sramota da priznam da mi nešto izgleda da je urađeno kako treba?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
TSC jeste u ekspanziji, ali je Topola 10 puta manja od Novog Sada. Mene je sramota da prihvatamo cinjenicu da je normalno da oni prodavaju vise dresova, i to po jacim cenama nego mi.ultra komsa wrote: ↑Fri Sep 29, 2023 8:00 am Ajmo iznenadite nas, svako sa clanskom ima dres za 4000, bez clanske 6000, i eto pola grada u nasim bojama. Jubilarni, pa valjda majku mu treba da bude top cena, da svako moze da ga priusti sebi!!! Ovde treba ici na kolicinu, ne na sporadicnu prodaju. Uostalom ko ima danas da izdvoji 100e za boje kluba za koji navija. A TSC i mi, to poredjenje cena je smesno, jer njihov primer je trenutni uspon i ekspanzija, koja ce se nestati i biti brzo zaboravljena a nas ima tu "tezinu" kada ga nosis na sebi.
Nadam se da ce cena biti pristupacna, ali cenu najvecim delom odredjuje proizvodjac. Nazalost, sve cene na svetu original dresova su ogromne za nase uslove, pa nije ni realno da tako ne bude sa nasima.
Jedino da klub uleti i subvencionise jedan deo cene dresa za svakog ko zeli da kupi, a mislim da svi znamo da se to nece desiti.
Prelep dres. Promocija lepo odradjena. Kada putujem negde, uvek kupim dres lokalnog kluba, uvek trazim da mi zalepe sve sponzore, logo lige... Ali ovaj cu kupiti i bez sponzora ako bude moglo.
Svaka cast, sad jos samo da se lepo ispromovise kad krene prodaja i bice vrh..
Malo nam za sricu treba...
Svaka cast, sad jos samo da se lepo ispromovise kad krene prodaja i bice vrh..
Malo nam za sricu treba...
prijatno iznenađenje,odlican dres sa plavom zvezdom...
Jos nam duguju tekmu sa Slavijom do koje nije doslo za 100-godišnjicu!!!
Jos nam duguju tekmu sa Slavijom do koje nije doslo za 100-godišnjicu!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
- slanobarac
Očekujem da mi predsednik kluba pokloni prvi primerak dresa. Unapred zahvalan
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!