Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Ljudsko smeće koje prodaje obraz zbog malo većeg bakšiša, ljigavo.
Pošaljite ovaj video svima koje znate. Ovako nešto se ne sme nikad zaboraviti! Javiti i ovima u klubu da im ne padne na pamet da ga više puštaju...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Nadam se da se više ta njegova pesma neće pevati na stadionu, makar igrali kao Barsa! Kao što neko reče, nek' peva na otvaranju bankomata, to je sad njegov nivo.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Tanka je linija od Igra Vosa ko Barsa do FIRMA je ugasena.
Juce je dokazano ko je ko u NASEM gradu,tako da ljiga sa snimka je skroz nebitna.
Ovo je ciganima pobeda nama samo nebitna karika.
Juce je dokazano ko je ko u NASEM gradu,tako da ljiga sa snimka je skroz nebitna.
Ovo je ciganima pobeda nama samo nebitna karika.
УПРАВА НАПОЉЕ!
Meni je zapravo drago zbog ovoga, jer se vidi ko me je Vojvodina u srcu, a kome je draža ciganska para. Nek ide da peva sa kabićem i ivanićem, na nekom sledećem stranačkom okupljanju. Jebem li vam partijsku knjižicu.
Da ja citiram jednog drugog pevača:
Komunjare, komunjare, vi volite samo pare
Svi ste vi komunisti, pravljeni na kalup isti.
Da ja citiram jednog drugog pevača:
Komunjare, komunjare, vi volite samo pare
Svi ste vi komunisti, pravljeni na kalup isti.
Pokazivao je on već više puta kolika je gnjida, sa onom poltronskom pesmu ajdemo u beograd i pevanjem raznima. Pa sad nek se nosi
Ljigavac je pokazao da mu je moral na nivou Mace Diskrecije, a tarifa pretpostavljam i ispod njenog nivoa. Očigledno toliko i vredi. Međutim bez obzira na sve to ovakvim stvarima je zaslužio da bude adekvatno "pozdravljen" u svakoj prilici koja se pruži na način koji podstiče rad pljuvačnih žlezdi. Treba trajno da postane persona non grata ne samo na stadionu nego u celom gradu, od sada neka nastupa u Kaluđerici ili Zucama. Ovo mu se nikako ne sme zaboraviti.
Ju ju kakav govnar,na šta spadneš zarad crvene a kad je bio na stadionu ceo stadion mu tapšao,mislim protiv Spartaka posle onog finala kupa što su nas pokrali...
- Mark Renton
Lik odkad se slizao sa naprednjacima je postao totalno nebitan, u najboljem slučaju mim za zajebanciju shodno tome je nekako prirodno da se prikloni čergarima, tako da drago mi je što su takvi što dalje od nas isto tako se nadam da će naša verzija ćiribu ćiriba konačno otić u zaborav jer je nikad gotivio nisam ni kad je bila najveći hit među slaninarima
Da li bi se vratio u zvezdu?
-Nikad ne reci nikad...
- Uvek sa tobom
А шта си очекивао да ће да одговори, па наша деца им прелазе, а не он да се врати...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
To za zvezdu nije nista neocekivano. Mogao je da slaze, ali bi bilo previse providno da je to laz.
Mene vise zabrinulo sto kaze da su po njemu Malbasic i Vukanovic medju 3 najbrza igraca u timu. Pa onda mi imamo prilicno veliki problem. Na tome bi moralo najvise da se radi u prelaznom roku.
Mene vise zabrinulo sto kaze da su po njemu Malbasic i Vukanovic medju 3 najbrza igraca u timu. Pa onda mi imamo prilicno veliki problem. Na tome bi moralo najvise da se radi u prelaznom roku.
I za mene to nije problem, sto je rekao: nikad ne reci nikad, jer je on dosao iz zvezde. Problem su ovi ,,nasi".N13 wrote: ↑Fri Dec 01, 2023 10:48 am To za zvezdu nije nista neocekivano. Mogao je da slaze, ali bi bilo previse providno da je to laz.
Sto se tice brzine, to je za brigu.
Mislim da je Bjekovic brzi od njih dvojice ( Malbasica i Vukanovica), ali samo na duzu stazu?
Sto se Radulovica tice, pisao sam da on meni ne deluje da je nadprosecno brz. Ima dobar driblig i solidno brz start, ali glavna osobina mu je dobar centarsut i sut, koji jos nisu dovedeni na nivo za ozbiljniju ligu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jako amaterski je ovo uradjeno. Opet. 5-6 prilično bezveznih pitanja i voditeljka i igrač koji ovo rade kao po kazni…
POŠTO OBRAZ ???!!!