1. Iskreno, ko u ekipi navija za Vojvodinu i gine za grb Vose, a koga interesuju samo premije?
2. Sepuja ili Lazetic, tvoj stav ko je bolji igrac?
I DA DIGNES PEHAR OVE SEZONE!!!
1- Svako ko igra i nosi grb Vose ima duznost da gine i da daje svoj maksimum a sto se tice premija mislim da u ovoj ekipi nikom premije nisu u prvom planu.
2-Lazetic je dokazan igrac na nasim prostorima i uveren sam da ce se dobro uklopiti a Sepuya tek treba da se dokeze.
Hvala na zelji i ja bih to iskreno najvise voleo....
ssnigd wrote:1. Zasto si posle Indexa kao najbolji igrac tvoje generacije u NS-u, otisao u cz, a ne u Vosu. Koliko je tu Vosa zakazala?
2. U omladincima cz si bio ako se ne varam kapiten, koji je problem bio pa da ne predjes u njihov prvi tim.
3. Da li mozes da nam odgovoris koji je pravi problem sa Sepuom, on, Beki ili nesto trece.
4. Prvo kolo i odmah cigani na Karadjordju, sve osim 3 boda za mene je ravno tragediji - slazes li se . Pazi ja sam ozbiljan, kao i svi mi ovde na forumu.
5. Slicno kao i 4. - to, da li Vosa posle doooosta godina moze da zapocne sezonu pobedama, a ne da odmah za "vecitima" zaostajemo i da ih mi vijamo.
Eto toliko, pozdrav sve najbolje i srecno u Bakuu
1-Pa tako se desilo. U tom trenutku mi se cinilo da sam izabrao bolju opciju. Sto je bila ocigledno pogresna odluka.
2-Nikad nisam dobio pravi poziv da se prikljucim prvom timu. U moje je vreme to bilo ne moguce.
3-Sad je sve ok.
4-Naravno da se slazem, mislim da konacno moramo da startujemo u sezoni kako mi svi ocekujemo, pobedama...
5-Nadam se da cemo u tome uspeti pa nek oni nas vijaju. Pozdrav!!!
podbara wrote:1.Sta ste preziveli u Niksicu kada je Vojvodina tvojim evrogolom izbacila Sutjesku iz prve lige?
2.Golovi iz slobodnjaka, da li ih mozemo ocekivati u vecem broju ove sezone?
3.San svih igraca je da odu u inostranstvo. Kako to da si ti vec odbio par punuda i ostao u Vojvodini?
1- Secam se toga, otisli smo prilicno oslabljeni,nije bilo prijatno kada se osecate kao da nemate bas nikakvu zastitu, pocev od sudija,od strane domacina uvrede u svlacionici,tunelu... Al sve nam se vratilo na najbolji nacin, doneli smo bod koji nam je mnogo znacio u borbi za opstanak.
2-Ja se nadam,trudicu se da ih bude vise.
3- Imam zelju i motiv da i dalje nosim dres Vojvodine, ne opteracujem se odlaskom po svaku cenu..
Vidim da su postavljena mnoga pitanja, (posebno pozdravljam ovo prethodno pitanje u vezi dresa) pa hajde da ja postavim samo jedno.
Primetih da je novi/stari trener u pripremnom periodu tražio od vas igrača koji izvodite prekide, da ne upućujete direktne udarce ili centaršuteve već da pickate loptu na sitno. Iz tako neke akcije se i izrodio pogodak protiv Olimpika, ali mene interesuje da li to i dalje traži od vas igrača pošto preterujete sa tim u toku meča.
Toliko od mene i još jednom veliki pozdrav za kapitena.
To su akcije koje vezbamo i koje se od nas traze.. Tako su u ostalom i pali golovi protiv Olimpika..
Radoye wrote:Jos jedno pitanje za Popa - zar vas igrace nije blam da igrate u onim *** roze dresovima?
Mi nosimo ono sto nam daju.. Svakako da su nam najdrazi crveno-beli...
Zar ne mogu igraci i pre svega ti kao kapiten da porazgovarate sa onima koji vam daju te takve dresuve sto stvarno ninasta ne lice i nerviraju nas navijace jer su sramota za tradiciju kluba i da, ako vec oni (uprava) nisu dovoljno pametni da vide sta rade da im vi to kazete? Pa mene je sramota da vas vidim u roze, verovatno je i vas sramota da nosite takvu boju. Mislim, necu ja sad zbog toga manje da navijam za Vojvodinu ali nema smisla ljudi...