Nije čovek oteran iz Tsc-a već su se sporazumno razišli da se odmah razumemo.
Ono što on želi ne može da ostvari u Tsc-u. Vojvodina je njemu kao poslodavac mnogo perspektivnija od Tsc-a u smislu posla koji obavlja. On čovek hoće da dovodi strance i njih pretežno skautira. Tsc se oslanja na drugačiji vid strategije koji je njima dovoljan da ispune svoje lično postavljene ambicije i tu se Kuntić ne uklapa jer oni praktikuju pretežno domaće fudbalere uz nekog “stranca” iz regiona.
Mi u koliko god lošijem stanju i poziciji da se nalazimo u odnosu na Tsc-u ipak imamo makar i u mašti veće ambicije od njih.
Kuntić koliko sam između redova razumeo veruje da sa 5-6 dobro biranih stranaca koji nisu toliki skupi može da se trka sa blizancima u smislu suvog kvaliteta.
Znam da je imao još jednog pika za štopera ali se nije ostvarilo i stigao je Korać a čija želja je Korać bio to nažalost ne znam.
A Kuntić neka objavlja poziciju za koju je plaćen i za koju kvalitete ima a ako vremenom pokaže da je stručan onda može možda da se razmišlja i o poziciji SD-a ali je još rano o tome i misliti.