Pohvale za borbenost, želju i to ne samo na ovoj utakmici.
Mislim da to oslikava ono što su govorili o atmosferi u ekipi, jer sigurno im nije lako, ali kao ekipa se drže, šta god ko mislio.
To mi je super, jer dolazim pre svega da gledam ekipu, a ne Zbilju da li se nervira ili ne.
Pa i treba da se nervira, on je predsednik ovog kluba.
Jel to nešto za uzdizati?!
Predsednik treba da napravi da je sve dobro i da se ne vidi.
Ne želim ni tvorzića, a ne želim ni novog Batu i pored svog uspeha koji je napravio.
Pobedi se radujem najviše zbog njih, a i nas
Međutim, složio bih se sa Rabom da je igra bila loša, odnosno, rekao bih, na nivou prethodnih mečeva.
Nije nama, na prethodnim utakmicama, falio samo go, falila je igra koja će proizvesti taj go.
Mogao je i Voždovac do drugog gola, a onda...
Igra je i dalje bezidejna i jedino mali Lazar ima kreativnost.
Koliko treba da igra ne bih da licitiram, ali pored igrača više mislim da je on bio bitan faktor i to ne zbog gola.
Iz istog razloga se ne bih složio sa tvrdnjama o sebičluku Serija.
Nijedan njegov šut nije bio van rezona, svaki je bio izgrađena pozicija i u zoni šuta.
Toga nam treba više, a ne da se ušetamo u go ili bolje da kažem, lopta ubacuje lopatom.
Ekipa koja ide u napad mora biti opasna, a utisak je bio da smo opasni jedino kada Seri krene sa loptom napred.
Bjeki svaka čast, samo da su centaršutevi bilo bolji.
Raduje me pobeda, odnos igrača, ali mi igru nismo unapredili.
K'o što neko napisa, Bog je kaznio Voždovac, a mi smo bili tu kada ih je kaznio.
Zato se nadam da sportski sektor ozbiljno radi na budućnosti.
Cane wrote: ↑Sat Mar 09, 2024 4:08 pm
S tim u vezi i jedna sugestija za sve nas koji smo na tribinama. Dok traje utakmica i do poslednjeg zvižduka sudijskog se ne zviždi svojim igračima, ne vređaju se, ne ismejavaju, ne teraju iz kluba niti bilo šta slično, nego se bodre sve dok ima i promil šanse za bilo kakav učinak. A kad se utakmica završi onda svima po zasluzi, igračima, treneru, upravi ... Jer ovo što čujemo od nekih dok se stvari lome ne doprinosi ničemu dobrom, svako ko se iole razume u psihologiju i motivaciju može to potvrditi.
Ja verujem da smo imali ono ovde pomenuto navijanje i atmosferu kao po završetku utakmice da bi možda i razvoj događaja bio drugačiji.
Ovo potpisujem. Više sam puta to spominjao ovde, konkretno navodeći primer prozivke Zukića koje sam čuo.
A iskreno, prošle godine sam 2-3 puta bio na istoku, a tamo sam čuo komentare i na Kabića, a onda ga pljujemo što je, navodno, on hteo da ide.
Ajd da se skontamo...