Do neke 19-te - 20-te sam aktivno igrao rukomet. Sezone '96 i '97 sam igrao drugu ligu i dve godine zaredom smo gostovali u Pazaru.
Iako je bila druga rukometna liga, navijanje je bilo celu utakmicu i bilo je uvreda na nacionalnoj osnovi.
Nije bilo prijatno, ali srećom nije bilo većih incidenata.
S druge strane, posle sam odlazio u Pazar poslom.
Neverovatno ljubazni ljudi i jako dobri domaćini.
Jako sam se prijatno iznenadio.
Veće sam probleme (batine) od publike doživeo na Cetinju i u Mojkovcu, znači Crnoj Gori iako smo tada i dalje bili "braća".
Vrlo slično.gospodinFKV wrote: ↑Thu Mar 14, 2024 3:08 pm Sve je stvar ugla posmatranja.
Ja sam ubedjen da su i oni njima ono sta je nasim osnivacima i nasoj zajednici bila Vojvodina u AU. Mi mozemo sa tim da se slazemo i ne slazemo, jer smo pristrasni, ali su pristrasni i oni.
Apsolutno!!gospodinFKV wrote: ↑Thu Mar 14, 2024 3:08 pm ... to je sve produkt te cigansko-nacionalisticke navijacke price, jer onaj mafijasko-ratnoprofiterski izmet sa ciganskog severa mora da opere udbaske korene. Mi ne treba da budemo deo toga.
Tako je! Vojvodina i FKV ima najčistiju i najnezatrovaniju nacionalnu istoriju.gospodinFKV wrote: ↑Thu Mar 14, 2024 3:08 pm
Ponovio sam ovo 1000 puta na ovom forumu, i cini mi se da ovo ne shvata samo onaj ko ne zeli. Mi bismo trebali da znamo ko smo. Takmicenje u srbovanju ostavite blizancima, jer su oni ti koji moraju da budu krvavi do ramena. Mi ne moramo. Mi smo bili to sta jesmo uvek - srpski klub iz multikulturalne sredine. To nikad nije bilo popularno. Ni kad je bilo opasno biti srpski klub, ni kad je bilo opasno biti multietnicki klub.
Batalite taj parizer nacionalizam i budite ono sta su nasi osnivaci zamislili da budemo.
Zato za FKV navijaju ljudi iz NS i koji nisu Srbi i dok je tako navijaće.
Od mene dosta na ove glupe, kvazi nacionalne teme, da se vratimo na ono zbog čega svi čekamo subotu 20h.
"Najlepši su meni dani, kada ti pobediš,
al' uspomene u mom srcu su i pobede i porazi..."
Igrači su svojom borbenošću toliko napravili lepu atmosferu da je zaista red da im se odužimo