Nino Pekarić

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Ubedjen sam da ste se svi vise kleli u Pekarica i voleli ga vise nego on Vosu,a sad ga pljujete kao da je ne daj boze ubio nekoga.Samim tim pokazujete "koliko malo" vam je potrebno da se okrenete protiv nekoga koga ste voleli,a tom istom zamerate sto s okrenuo za mnogo vise "koliko malo"..Zaista sam iskreno razocaran vasim reakcijama.
I opet gledate iz ugla koji vama najvise odgovara.Zasto niko ne postavi pitanje,da li Pekaric vise voli Vosu od zvezde,da li bi i za manju cifru nego sto je dala zvezda dosao nazad kod nas.Zasto ne gledate iz tog ugla.Zasto mi nismo mogli ponuditi cifru Ninu i vratiti ga,a pouzdano sam cuo da smo bili u pregovorima.

Nino,za mene i dalje ostajes simbol postenjacine,igraca koji je zadnji atom dao za crveno beli dres.Veruj mi,i dan danas se najezim kad se setim svakog tvog pada ledjima na teren,svake tvoje grimase bolne,kojom si pokazivao i dokazivao visoki profesionalizam i odanost klubu.Znam da u zvezdi neces ni upola toliko truda uloziti jer brate,u zvzdi se sudi za njih,tako da neces morati trpiti podmukle udarce,povlacenja za dres isl. Zelim ti iskreno sve najbolje u nastavku karijere i da bar jednom kiksiras protiv nasih napadaca, :wink: a svi ovi sto te pljuju.... jbg,sta da im kazem!!!! Oni vole Vojvodinu,a ne igrace :lol: :wink:
Image
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Voja wrote:Ubedjen sam da ste se svi vise kleli u Pekarica i voleli ga vise nego on Vosu,a sad ga pljujete kao da je ne daj boze ubio nekoga.Samim tim pokazujete "koliko malo" vam je potrebno da se okrenete protiv nekoga koga ste voleli,a tom istom zamerate sto s okrenuo za mnogo vise "koliko malo".
Pa sad, koliko je koga tu više voleo zaista ne znam, ali znam da kad sam Pekari poželeo sve najbolje u nastavku karijere prilikom njegovog odlaska iz Voše, nisam mislio na ovako nešto što je usledilo. I kako sad da ne kažem da mi je krivo, a opet znam da svaki fudbaler svojom profesionalnošću za svoj kratak fudbalski vek pokušava da obezbedi sebi životnu egzistenciju? I kako da se otrgnem utisku da već godinama nismo sami u stanju da zadržimo prave vrednosti, a onda svu krivicu vidimo u onima koji su nam donosili radosti?
Sigurno da ostaje gorak ukus nakon svega, možda teško izbrisiv, ali ako smo u stanju da zbog ovoga pogazimo sve što je učinio u dresu Vojvodine, dresu kluba za koji navijamo, onda mi se čini da na neki način gazimo i sami sebe.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8837
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Red Firm wrote:Sigurno da ostaje gorak ukus nakon svega, možda teško izbrisiv, ali ako smo u stanju da zbog ovoga pogazimo sve što je učinio u dresu Vojvodine, dresu kluba za koji navijamo, onda mi se čini da na neki način gazimo i sami sebe.
Lepo receno!
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

Ja ne pljujem po Pekaricu a moje misljenje ostaje da je tema posvecena njemu postala suvisna na forumu.

On je nas kapiten!Zar to nista ne znaci?

On je profesionalac i od fudbala zivi pa mu to daje za pravo da predje u Zvezdu a ja sam navijac FK Vojvodine i to mi daje za pravo da mislim da posebna tema posvecena njemu vise nije potrebna.Nemojte sad da drugi ispadnu krivi zbog toga sto je pogazio kapitensku traku,lep primer je dao za sve ostale,svaka cast!

Pekaricu zelim sve najbolje,uspesnu karijeru i da ga povrede zaobidju
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Svaki cigan zna da je kopile....
pekaric ide u arhivu......
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Red Firm wrote:I kako sad da ne kažem da mi je krivo,
A ko kaze da meni nije krivo sto je otisao tamo,ali to ne znaci da moram mrzeti coveka zbog toga i pljuvati ga!!! Prelazile su i mnogo vece zverke!!!
Image
Locked