32. kolo: VOJVODINA - c.z. 0:0

vdn slaninar
Posts: 1019
Joined: Fri Mar 30, 2012 9:46 am

Re: 32. kolo: VOJVODINA - c.z. nedelja u 17.30 (A1P)

Post by vdn slaninar »

Наша лоша завршница није крунисала пар одличних акција,пробоја.Не знам зашто смо пар пута дизали на другу ,уместо на Ивановића,који је мајстор у игри главом.Ивановићу ћу дати 3 бода за оцене играчу,не због учинка,нисмо га користили довољно,неки су показали и више од њега,већ због оног продора са почетка утакмице и пар дуела.Показао је она муда и жељу,без респекта,да згази цигане.То је оно што очекујем кад се каже наш клинац са Вујадина.Сви су били одлични,биће тешко поделити бодове.Морали смо добити ову бустер енергију текму,искористити њихов умор,незаинтересованост.Суђење одлично,праведно,очекивао сам да цигани почну да вичу лопови,лопови.
Rakovac
Posts: 114
Joined: Sun Sep 24, 2023 5:59 pm

Re: 32. kolo: VOJVODINA - c.z. nedelja u 17.30 (A1P)

Post by Rakovac »

Što se tiče publike, da se ne lažemo sever višestruko malobrojniji od juga ali kao da se ipak brojčano malo oporavljaju... I koliko ih ima dobro navijaju. Zapad, ne znam, severozapadno nije bilo nijednog cigana, a prema jugu nisam baš siguran. Kad je sever prozivao nisam video da je neko ustajao od lože nadesno... Čak i ispod lože se vrlo slabo ustajalo. Ova akcija sa kartama je delimično uspela, ostalo je po slaninarskim džepovima nepodeljenih karata. Na istoku isto tako, nije baš bila neka euforija kada je sever prozivao. Voleo bih da neko ko je bio na istoku i na zapadu prema jugu kaže kakva je tamo bila situacija...
Igra, dobro je bilo definitivno sada imamo igrače u sredini koji ne dozvoljavaju nikome da ima veći posed. Da smo ovako igrali od početka prvenstva bili bi najmanje četvrti a možda i treći pa čak i drugi. Ovako, obrni okreni Radnički nam je pobegao pet bodova pet kola pre kraja i idemo im na noge, možda ni bod tamo neće biti dovoljan za četvrto mesto.
U finalu imamo dobre šanse i to nam je ubedljivo najvažnija utakmica mada se ne smemo oslanjati samo na to jer ako izgubimo finale možemo izvisiti za evropu vrlo lako.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4819
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: 32. kolo: VOJVODINA - c.z. nedelja u 17.30 (A1P)

Post by gospodinFKV »

gospodinFKV wrote: Thu Apr 25, 2024 1:03 pm Svi ovi sto doprinose ''ciganskom duhu'' trenutno apsolutno ginu za dres. Taj sa trakom prvi. No, uostalom, videcemo ko ce i koliko da grize protiv kojeg kluba u nedelju, pa cemo pricati.
Doktorska partija od coveka od kojeg sam najmanje ocekivao da grize. Posle svega sto sam video, oni su za mene itekako slaninarcine. :cheers:
User avatar
Maki
Posts: 1136
Joined: Thu Mar 22, 2018 5:16 pm
Location: Liman III

Re: 32. kolo: VOJVODINA - c.z. nedelja u 17.30 (A1P)

Post by Maki »

Velika igra danas! Preskočiću glasanje za igrača sezone, jer kao i u Kragujevcu nismo imali slabo mesto u prvih 11. Izmene su opet slabo odigrale.
Glavni utisak utakmice je Koraćev ponovni pokušaj prodora u nadoknadi vremena. Kada je sudija odsvirao kraj, on se bacio na zemlju kao da smo izgubili finale LŠ. Dečko bukvalno pomera granice. Svi smo bili zadovoljni remijem, ali on nije. :cheers:
Guram me je šokirao. Priznajem da sam se čudio nekolicini forumaša koji su verovali u njega. Ovo je prosto neverovatno, do juče povređen, a sad odjednom ore teren svih 90 minuta.
Ivanović je izrastao u čudesnog igrača. Prikazao je najmoderniji fudbal, odlična kontrola lopte, brzo pasovi, mnogo trčanja i konstantno opasan u napadu.
CRD FCV wrote: Sun Apr 28, 2024 8:06 pm По мени нелогична измена Ивановић-Јовановић. Требао је Зука да изађе, није имао више снаге.
Jes, pa da cigan ponese traku? Zuka treba da bude stalni i večiti član tima. On i Korać su nezamenljivi.
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3865
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: 32. kolo: VOJVODINA - c.z. nedelja u 17.30 (A1P)

Post by Red Marquis »

Rakovac wrote: Sun Apr 28, 2024 8:58 pm Što se tiče publike, da se ne lažemo sever višestruko malobrojniji od juga ali kao da se ipak brojčano malo oporavljaju... I koliko ih ima dobro navijaju. Zapad, ne znam, severozapadno nije bilo nijednog cigana, a prema jugu nisam baš siguran. Kad je sever prozivao nisam video da je neko ustajao od lože nadesno... Čak i ispod lože se vrlo slabo ustajalo. Ova akcija sa kartama je delimično uspela, ostalo je po slaninarskim džepovima nepodeljenih karata. Na istoku isto tako, nije baš bila neka euforija kada je sever prozivao. Voleo bih da neko ko je bio na istoku i na zapadu prema jugu kaže kakva je tamo bila situacija...
Jedino odista merodavno bi bilo da su pali golovi na obe strane, tad bi smo znali sigurno. To što se neko ne odaziva ne znači mnogo, uvek imaš na zapadu one koje takve stvari ne interesuju.
Io odio Belgrado
User avatar
N13
Posts: 2059
Joined: Fri Mar 22, 2013 1:10 am

Re: 32. kolo: VOJVODINA - c.z. nedelja u 17.30 (A1P)

Post by N13 »

Zaletanje Vukana (kad je bio na klupi) na cetvrtog sudiju kada je dosudjen neki smesan faul za cigane, a samo par sekundi pre toga nama nije sviran, pokazuje koliko je tom decku stalo do uspeha na danasnjoj utakmici. Da mu je stalo do zvezde, sigurno ne bi tako reagovao.

I molim sve forumase da ne nazivaju ciganima igrace koji nose dres na grbom Vojvodine i ginu za njega. Mani te se proslosti i gluposti. Onaj ko DANAS gine za dres Vojvodine je slaninar, i mora imati podrsku svakog navijaca, i ovde na forumu i na tribinama. Onaj ko danas nosi dres drugog kluba, a pre svega blizanaca, taj nije slaninar, ma nek je 7 puta prosao nasu skolu . Tacka.

Ja sam zadovoljan danas. Niko nije dominirao protiv cigana ove sezone ovako, a da nije u pitanju Liga Sampiona.
Onaj ko misli da su bili nezainteresovani i nemotivisani, verovatno ne prati nas fudbal dovoljno. Cigani su to.
VošaNS
Posts: 785
Joined: Tue May 23, 2023 12:44 pm

Re: 32. kolo: VOJVODINA - c.z. nedelja u 17.30 (A1P)

Post by VošaNS »

Dominacija na terenu, tribinama i u svakom segmentu. Svako je zaslužio bodove za igrača utakmice. Kao što je neko rekao zaslužili smo i mi i Bandović i ceo stručni štab i svi igrači. Brvao momci! Carević nas sjajno spasio na kraju, Lazarevića je ivanić pojeo u početku, posle stabilan. Crnomarković dosta dosta siguran danas i nije bio rizičan, što za njega nije bio običaj. Na kraju skandiranje Seidu dosta govori o kakvoj se igračini radi. Mateus dobro zamenio Njegoša, falilo je par dugih od Njegoša, ali solidan Mateus. Savićević zna fudbal, ali fali snage još, Zukić je morao mali brže samo. Seri je pokazao da je možda i najbolji stranac u ligi, Radulovuć odličan, na svaku loptu je grizao. Ivanović sjajno par puta otresao njihovog kapitena, grizao je po terenu. Guram Giorbelidze je definitivno igrač utakmice. Nisam bio siguran kad sam ga video u 11, ali ovako odigrati posle povrede :lala: . Vidi se da Vukanović ima problema sa povredom, Kembela nisam puno primetio od ulaska. Jovanović svojim ponašanjem na kraju utakmice kupuje sebi kartu za odlazak.
Savcic Luka
Posts: 360
Joined: Mon Sep 04, 2023 6:24 pm

Re: 32. kolo: VOJVODINA - c.z. nedelja u 17.30 (A1P)

Post by Savcic Luka »

Izmerismo se, možemo, a ekipa može i bolje definitivno.
Ja sam sedeo na “svom” mestu, zapad bliže jugu, iza naše klupe, skoro sektor 2 i zaista smo ih sveli na minimum.
Žao mi je što se zapad u centru nije više primao i ustajao na pozive, bilo bi mnooogo jače.
Ja ću izdvojiti India i njegovu defanzivu, što postavkom što 1-1, a danas u nekoliko navrata i prenos lopte odličan. Šteta za šut.
Radulović me demantovao u potpunosti. Pre tekme negodujem kumu što je njega stavio u prvih 11, ali ovu je utakmicu grizao samo tako. Vukan takodje. Obojica žuti zbog prigovora (Vukan na klupi popizdeo). Kako je Radule izlomio u dva navrata,
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1470
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: 32. kolo: VOJVODINA - c.z. nedelja u 17.30 (A1P)

Post by Neizlecivi »

Na nikad vise slaninara nego danas. Ako pamtim cigani posle xy godina nisu ni dozivali istok. Zapad je sa istoka delvao kao dva sektora do severa nasa, jedan do juga njihov i ovo izmedju penzionerski :mrgreen: kao sto neko rece, da su pali golovi videlo bi se bolje.

Malo nas ta zavrsnica zeza, Glazer je skinuo 3 suta 1 na 1 ako se ne varam. Deluje da su obe ekipe bile relativno izmucene vrucinom i suncem, pao je tempo pred kraj. Zukic je bas tanak i slab bio, nista mu nije islo za rukom. Ostali bas na visini zadatka.
User avatar
Grbavica.021*
Posts: 2020
Joined: Mon Jan 31, 2022 12:25 pm
Location: двора

Re: 32. kolo: VOJVODINA - c.z. nedelja u 17.30 (A1P)

Post by Grbavica.021* »

БАНДОВИЋ ПОХВАЛИО АТМОСФЕРУ НА „КАРАЂОРЂУ”: Одиграли смо чврсто, одлична утакмица против шампиона

Image

Тренер фудбалера Војводине Божидар Бандовић изјавио је да је његов тим одиграо одличан меч против црвене звезде.
Фудбалери Војводине и црвене звезде одиграли су у Новом Саду без голова у утакмици 32. кола Суперлиге Србије, односно другог кола плеј-офа.

Атмосфера је била сјајна, а утакмица чврста против шампиона. Задовољан сам и пресингом и поседом, поготово са те три-четири ситуације где смо могли да постигнемо гол. Све у свему, одлична утакмица – рекао је Бандовић по завршетку утакмице.

Војводина ће у наредном колу плеј-офа гостовати партизану.
ultra komsa
Posts: 414
Joined: Fri May 03, 2013 9:37 pm

Re: 32. kolo: VOJVODINA - c.z. nedelja u 17.30 (A1P)

Post by ultra komsa »

Istok smo organizovali da ni jedan cigan je pomisli da je dobrodosao. Najciganskije fore, deci navlace dresove ispod duksa. Uvek bi voleo tatu i mamu da navuku a ne komplekse da lece na deci. Zapad skoz nas, videlo se sa istoka. Gol pao ili ne, tribine nase, teren nas. Bravo
Kafa
Posts: 47
Joined: Wed Dec 06, 2023 10:06 pm

Re: 32. kolo: VOJVODINA - c.z. nedelja u 17.30 (A1P)

Post by Kafa »

Fantastična igra i borba naših kao i sjajna atmosfera na tribinama samo je falio taj gol, al neka čekamo ga u finalu kupa.
Carević i Guram heroji, potpuno obrunuta situacija u odnosnu na prošli duel na Karađorđu kada smo njihovim kiksevima izgubili.
Crnomarković i Korać odlični, Lazarević malo slabiji u prvom poluvremenu u drugom dosta bolji i jako borben.
Mateus dokazao da zaslužuje otkup, nije se ni osetilo odsustvo Njegoša. Delovalo kao da ni jedan duel nije izgubio i brzo se otarasio lopti i prosledio ga napadu.
Tek kada sam pogledao snimke šansi se videlo kakve pasove je delio Savićević, sjajno!
Zuka malo ispod proseka za njegove standardne, ali preora teren možda čak umoran pri kraju.
Radulović posle par bledih partija kada je ulazio sa klupe danas opet onaj pravi.
Ivanović odličan prijem i u skoku fantastično se nosio sa štoperima.
Seri šta reći, 2 ili 3 žuta kartona nad njim danas, neverovatno da smo uspeli dovesti ovakvog igrača. Izmene nisu puno pokazale.
Što se tiče tribina, delovalo je da je na zapadu sektor najbliži jugu bio njihov sve ostalo naši. Na istoku kada bih uporedio sa utakmicom u Novembru neuporedivo bolji. Subjektivan osećaj 80% u našu korist.

Crna go**a u slobodnom padu, 4 poraza za redom, treba iskoristiti to u četvrtak, mislim da su zreli za 3 komada.
User avatar
Uvek sa tobom
Posts: 1393
Joined: Wed Jun 24, 2009 12:05 pm

Re: 32. kolo: VOJVODINA - c.z. nedelja u 17.30 (A1P)

Post by Uvek sa tobom »

Пуно утисака од данас, прво публика и стадион, одували смо их, два прозивања запада друго довикивање после којег су одустали смејурија, одлична акција клуба за карте и доста обележја на истоку и западу.

Пуно залагања данас, немам шта коме да замерим осим Радуловићу и Серију да оно нису дали. Савићевић скаче на клупи због фаула и добија жути :lala:

Следећи су гробари, ајмо момци САМО БОРБЕНО!!!
УВЕК МИ СМО БИЛИ УЗ ТЕБЕ . . .
User avatar
rykerfcv
Posts: 787
Joined: Thu Oct 06, 2022 8:50 pm

Re: 32. kolo: VOJVODINA - c.z. nedelja u 17.30 (A1P)

Post by rykerfcv »

Био сам скептичан око Радуловића како ће се борити против цигана,али ме је демантовао гризао је за сваку лопту борио се ко лав,али како је сломио мијаиловића вратио га у детињство :thankyou:
Лазаревић можда није најбољи бек али ме његова борба купила.Ивановић је постао озбиљан шпиц како је тресао спајића и драговића.Сери како додирне лопту њихових 4 играча се врте не знају шта им се десило.
Утисак са трибине када је заорило Нови Сад је наш.
Добро се видело чији су запад и исток,сморили су се на југу добро,баш су имали лоше навијање.
Нови Сад је наш,значи хвале се ал серу!
VošaNS
Posts: 785
Joined: Tue May 23, 2023 12:44 pm

Re: 32. kolo: VOJVODINA - c.z. nedelja u 17.30 (A1P)

Post by VošaNS »



Lazaru Jovanoviću više ni sekunde na terenu. Naše dete...
Bahati tatin sin koji misli da je iznad svih. Glavu za ozbiljan fudbal nema i fudbaler od njega nikad neće ni biti. Sa tatom u paketu napusti klub.
Locked