35. kolo: VOJVODINA - Napredak 5:0 (4:0)
Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak, nedelja 19.30
Mi izasli naostereni, oni izasli uplaseni.
Na pola prvog poluvremena smo shvatili da lagano pobedjujemo pa sve i da se zajebavamo. Oni postali ne uplaseni vec usrani.
Videlo se gde ova utakmica ide vec u 4. minuti.
Ovde se vade kljucni igraci jer moze samo do povrede da dodje.
U Kragujevcu nam je pobeda mnogo bitna. Poraz je 5o mesto. Nereseno je 5o mesto jer ce u narednoj Crni i Radnicki igrati nereseno jer i jednima i drugima bod je dovoljan.
Savicevic mi se sve vise svidja kao igrac. Ivanovic je igracina.
Na pola prvog poluvremena smo shvatili da lagano pobedjujemo pa sve i da se zajebavamo. Oni postali ne uplaseni vec usrani.
U Kragujevcu nam je pobeda mnogo bitna. Poraz je 5o mesto. Nereseno je 5o mesto jer ce u narednoj Crni i Radnicki igrati nereseno jer i jednima i drugima bod je dovoljan.
Da li je ponovo jovanvic cekao Serija da mu da karton?
Ja mislim da je i sada bilo kontakta, ali ne za penal, ali ne ni za zuti karton. Los je ugao iz kojeg arena je ponovila taj detalj ( nista se ne vidi).
Edit
Da li je sad propusteno da se dosudi penal za Vojvodinu nad Ivanovicem?
Ja mislim da je i sada bilo kontakta, ali ne za penal, ali ne ni za zuti karton. Los je ugao iz kojeg arena je ponovila taj detalj ( nista se ne vidi).
Edit
Da li je sad propusteno da se dosudi penal za Vojvodinu nad Ivanovicem?
Last edited by Turija on Sun May 12, 2024 8:41 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
A шта ако црни изгубе од Чуке?student wrote: ↑Sun May 12, 2024 8:36 pm Mi izasli naostereni, oni izasli uplaseni.
Radule je stigao ovom asistencijom Zahida, Kangu i Pantovića sa 9. Ovaj Jovanović baš ne voli Serija prvo žuti pa sada mu gol poništio.
Evo je petarda samo gazi puni
Evo je petarda samo gazi puni
Кога овај уводи, јел он нормалан
Razigrava se Kajević za narednu sezonu.
Bandoviću uvodi decu a ne matorce Kajević
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Bandovicu pobogu
Vulanovic ok da se razigra ali sta rade na stadionu ova druga dvojica. Bukvalno bilo koja druga 2 igraca sa klupe
Vulanovic ok da se razigra ali sta rade na stadionu ova druga dvojica. Bukvalno bilo koja druga 2 igraca sa klupe
Znas da ce ovo biti egzibicioni mec koji ces pobediti i ti ne stavis na klupu Butrakovica,Kovaceva i Sukaceva nego Vukcevica,Vukanovica i jebenog ASMIRA KAJEVICA.
5 nase dece je moglo uci sa klupe danas ali ti odlucis da ce samo jedno uci...
5 nase dece je moglo uci sa klupe danas ali ti odlucis da ce samo jedno uci...
УПРАВА НАПОЉЕ!
Jebeš ti ovaj klub. Vukčević i Kajević, koga ti Bandoviću zajebavaš. Nije ni čudo da deca hoće da nam odlaze i potpuno ih podržavam, pa kad će dobiti šansu Bukinac,Sukačev, zašto Bjekovića ne vraća u tim ?
Svačije i ničije i to ti je to. I da, što neko napisa Montenegro ekspres. Ovoliko crnogoraca nema ni u Sutjesci koliko ih je sada na terenu.
Svačije i ničije i to ti je to. I da, što neko napisa Montenegro ekspres. Ovoliko crnogoraca nema ni u Sutjesci koliko ih je sada na terenu.
Realno još Lučani i eto nam Evropa
Protiv Radničkog za 4 mesto; pa ko je bolji neka ga i osvoji.
Tekma viktorija, očekivano, Napredak je parodija ozbiljna
Protiv Radničkog za 4 mesto; pa ko je bolji neka ga i osvoji.
Tekma viktorija, očekivano, Napredak je parodija ozbiljna
Sramotno drugo poluvreme, antipropaganda fudbala. Drugar dosao da gleda taman na 5:0, ja mu pricam bajke, a oni 2 pasa ne umeju da sastave. Samo sto me nije pitao "koji su ovde Napredak?". NEVEROVATNO!!!!
-
Aj ne seri molim te. Sutjesku nismo 5-0 tukli. Navikni se i pocni da pricas price kako nas milion ide u Loznicu. Bravo momci, idemo dalje.