Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Turija
Posts: 10782
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Mislim da ne treba da se iscrpljujemo oko Songa i upadamo u zamku navijačke naivnosti.
Nisu navijači ti koji su i tražili Songa, već nam je od nadležnih servirana ,,informacija" o gotovo izvesnom transferu Songa u Vojvodinu.Naša jedina krivica je što smo (opet u to) poverovali.
Ja sam Songa zaboravio (a bilo bi dobro da ga svi što pre zaboravimo), međutim, nisam zaboravio objašnjenja zašto Song nije dovoden (a Pleč jeste).Vrlo sam iznenađen datim razlozima zašto se odustalo od Songa.
Obrazloženja su, verovatno, upućena nama navijačima Vojvodine (a koga bi drugog i interesovala zašto je ,,transfer" propao?), onda se osećam i prilično omalovažen ,,tretmanom", jer mislim da su navijači Vojvodine davno izašli iz kratkih pantalona.
Ko god pokušava braniti neodbranjivo (pravdati razloge), argumentima za malu decu, u istom trenutku je srušio godinama teško sticani ugled i poštovanje.Zašto to sad raditi sebi i drugima?
Zašto je problem priznati da nismo hteli (mogli?) da platimo Songa koliko on trenutno vredi? Ne želimo da platimo ni Bataka ( i on verovatno neće, i ne mora, još uvek da igra za klikere), Džomba po običaju zacenio bar 3x više nego što vredi Trajković, Gašić verovatno isto hoće pare. Olembe očin bi ga znao...?Ali ne treba da pričamo bajke o kiparskoj ligi i Omoniji, kad znamo DA NE VREDI NIŠTA VIŠE OD NAŠE... o Kamerunu, Gani....
Treba zatvoriti priču o prelaznom roku (dolascima).Uzalud gubimo energiju i živce, jer ništa priča tu ne može promeniti.Ako se nečim treba baviti ? onda je to realna situacija.Mada mnogi smatraju da ni to ne treba da komentarišemo, jer ometamo rad.To zaista ne razumem kako uspevamo, ali spreman sam da prihvatim Inicijativu i poštujem većinsko mišljenje.
Srećno nam bilo 30 07 2009 :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Turija wrote:Mada mnogi smatraju da ni to ne treba da komentarišemo, jer ometamo rad.
Стварамо монолитну целину!:D Наравно шалим се, још један озбиљан медијски пораз који најбоље сведочи да је још увек приступ клуба према медијима и навијачима заиста аматерски!
Извештај са предствљања Плеча и Зоговића.

http://www.youtube.com/watch?v=HscyzT9W-jQ
Један пријатељ је Веско Михајловић, а ко се њега данас сећа? :oops:
Last edited by Владика on Fri Jul 17, 2009 8:54 pm, edited 1 time in total.
Siva Eminencija
Posts: 287
Joined: Fri Jan 23, 2009 7:00 pm

Post by Siva Eminencija »

KRITIKOVATI UNAPRED , SAMO NA OSNOVU PRETPOSTAVKI /ne zaboravite da je pretpostavka majka svih gresaka /NE ZNACI NISTA DRUGO NEGO PRAVLJENJE ALIBIJA ZA EVENTUALNI NEUSPEH .PA SE POSLE ISTOGA , AKO SE DESI , LIKUJE I LAMENTIRA U STILU ---STA SAM VAM REKAO ....
Bez egzaktnih podataka o bilo kojoj temi ne moze se polemisati / primer transfer Djurica nije za Voshu milion evra , nego 450000 itd /
Zato je moj prijateljski i ocinski savet da treba prvo sacekati , videti buduce rezultate pa onda ako ne valja UDRI SA KRITIKAMA . ja cu biti prvi i najostriji .
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

Tako je, sad sta je tu je, sta je uradjeno uradjeno je, verujem da je uprava imala najbolju zelju da dovede najkvalitetnija moguca pojacanja u ovom trenutku. Vreme je da spustimo loptu na zemlju i da se okrenemo trecem kolu kvalifikaicja za KE.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9856
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Sto se prelaznog roka tice,ja sam vec sad zadovoljan.
Doveli smo Adjurua i onog drugog,po proceni svih koji prate fudbal sa strucne strane - odlicne igrace.Dakle,iz domaceg prvenstva smo pokupili sto vredi... I napokon se desilo i to da docekam da uzmemo igraca iz ekipe koja vredi nesto u nasem fudbalu,dosta mi je bilo Mogrena i Bezanija.
Potpisani su profi ugovori sa nekolicinom mladjih igraca,znaci verovatno ce Stepi ispostovati i onu svoju pricu "za svaku poziciju dva kvalitetna i jedan omladinac".
Doveli smo Pleca i Stojku,igrace koji su IGRALI FUDBAL,ono o cemu mi zadnjih 20-ak godina samo sanjamo.
Zadrzali smo (bar za sada) Brkica,Kizu i Aleksica (ukoliko bi osvojili neki trofejcic,mogli bi mnoooogo profitirati na tim igracima u buducnosti)
Bili smo u igri za Songa i Olembea.
Sasvim dovoljno.
Mislim da je ucinjen veliki pomak u odnosu na prelazne rokove u poslednjih 10-ak godina,a jos ima vremena da se doradi sve to.
Mislim da ne treba previse ocekivati ove godine od Vose,kako ni u evropi,tako ni kod nas,vec jednostavno pustiti Stepija da udari jedan kamen temeljac.Pravo bogatstvo bi bilo da se ispostavi da su ovi stranci pravo pojacanje,a da posle jedne sezone oni izraze zelju da i dalje nose dres Vose,samim tim i kupovna moc bi nam porasla,i ugled,a i kvalitet igara.Ne pravi se tim preko noci.Malopre Stepi rece Bakmazu na RTV da on ne zeli da ima loseg igraca koji ce odmah doci,nego dobrog koji i u decembru ako dodje nije kasno i svidela mi se ta misao.Zato trebamo pustiti upravu,neka radi zapocetu misiju....

p.s.meni licno je mnogo draze kad nam u tim dolaze igraci koje smo i sami gledali na TVu,nego tamo neki Gajevi,Diare i slicni.
Image
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Ауу, где су ови са спортала ископаlи ову слику Плеча-
Image
Боже мој,изгледа као старац Фочо од стотину љета!Можда и буде велико појачање и то превасходно због искуства и година јер реално у нашој лиги ретко који играч може да пусти бркове.
Да ли неко зна, да ли је он први Бразилац који је потписао за Стару даму?
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8891
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Izgleda ovde k'o original Svaba. "Cvaj banditen slafenzi kukuruz..." :lol:
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

@ podbara
Nije prvi brazilac,Leandro je letos potpisao za nas i odigrao samo 1 utakmicu u Krusevcu.Lik stvarno deluje matoro,ali ajde da ga vidimo na delu.Neki lik na b92 (koji je navodno sa Kipra) kaze da ga je Omonija pustila,ne zato sto je los,vec zato sto voli da se kladi,ali na utakmice svog tima.Znam da tu svako moze da napise sta hoce,ali opet...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Koral
Posts: 418
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:54 pm

Post by Koral »

Koliko sam ja procitao negde, on nastupa sa pod nemackim drzavljanstvom a ne kao Brazilac, svude se prijavljuje kao Nemac a ne Brazilac
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

S obzirom na prezime nije iskljuceno da su mu preci iz Nemacke.
Koral
Posts: 418
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:54 pm

Post by Koral »

http://www.youtube.com/watch?v=P-9_pImt95s


Tako to radi Pleč 8)

Već vidim kako postiže sličan gol u Beogradu, a mi grmimo kao ovi navijači Omonije 8)
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Sto se tice Leandra,izgleda da je ta jedna utakmica u Krusevcu bila dovoljna da ga Napredak pozeli u svojim redovima.Eno ga kod njih.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

van der iV a.k.a Totti wrote:@ podbara
Nije prvi brazilac,Leandro je letos potpisao za nas i odigrao samo 1 utakmicu u Krusevcu.
Тотално сам заборавио на господина Леандра а чак сам успео да га гледам и једну утакмицу! :lol: Хвала, ајде онда да се надамо да ће Плеч боље проћи од његовог земљака!
Last edited by Владика on Mon Jul 20, 2009 12:24 am, edited 1 time in total.
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Post by shecky »

Mozda sam ja glupav ali i dalje mi nije jasno zbog cega uprava toliko siluje da proda Aleksica??!
Ako je on nasa buducnost a mi ga prodamo gde je onda nasa buducnost?
Jedino sto mi ima nekog smisla je to da on prosto hoce da ode iz ove jadne lige i sa porodicom pocne bogatiji i normalniji zivot negde na zapadu.
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Shecky,ne brini za Aleksica,on ce otici samo ako neko ponudi 6 miliona eura u gotovom,a to ce se eventualno desiti ako zablista na EP,mada mozda ni tada.Ja bih rekao da postoji svega 5 % sansi da on ode i to na kraju prelaznog roka ovih najjacih evropskih liga odakle bi i dosli zainteresovani klubovi.Videcemo sta ce biti i na tom prvenstvu,a jel neko zna kad se ono uopste odrzava?Hoce li Aleksic moci igrati protiv Austrije bar revans?
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Post Reply