3. kolo: Cukaricki-Vojvodina 1:3

Vosa ce u trecem kolu...

"poravnati" Banovo Brdo
45
94%
usreciti domacina prvim bodo(vi)m(a)
3
6%
 
Total votes: 48

User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Post by the Gari »

Posle Čelareva i Kule, moj bicikli i ja stigosmo i na Banovo brdo (doduše povratak je bio vozom).

Sve u svemu, zadovoljan sam, ali sve više počinjem da se pitam da li je ova naša "Super" (pa još i Jelen) liga ikakvo merilo stvari. Prvo kolo onaj kulski knez, vitez koji li ga je Džomba ne da fotoreporteru "Dnevnika" da uđe u njegovo utvđenje, drugo kolo onaj trener u papučama sunča stomačinu na "Karađorđu", a u trćem ovi siroti ni dresove svi iste nemaju. Na početku sam pomislio da su u fudbalu uveli libera kao u odbojci. Na "stadion" se ulazi iz šume što je odlična pogodnost za dobro pripremljene domaće simpatizere od kojih su neki čupali granje s drveća i pravili prirodni štit od sunca. U WC-u naravno nema vode... Šta mislite sada kad u Nemačkoj Gojko Kačar priča da je do pre dve godine igrao takvu ligu da li mu neko veruje?

Jedino čime sam ja lično bio fasciniran je velelepan izbor zanimacija na stadiJonu. Nema onog "Oš crne il' bele?", već i semenke i kikiriki i sokići (od jagode i breskve) i orasnice i susama, pa kandiranog voća raznog. Za poslugu - čista "desetka".

Fudbal naši odradili lagano, mogli smo dati još golova, onaj jedan baš i nismo morali primiti (čisto radi utiska), ali nema veze. Neko ovde reče da Đurovski izgleda kao da je stvarno rešio da se bavi fudbalom, Đura i Marselo - ozbiljni igrači (barem za gore opisanu ligu), Tadićeva sezona (barem za sada) mnogo bolje od prošle, a moja skepsa prema Mrđi potpuno iščezava... Kada s druge strane budu bili titovi blizanci, tada ćemo znati valja li to čemu. Dotle, živeli!

PS I od mene veliko poštovanje za Trivuna koji je bodrio bivši klub i u Kuli i na Banovom brdu!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
tulip
Posts: 633
Joined: Fri Jan 23, 2009 10:31 am
Location: tik uz VOŠU

Post by tulip »

grof zekula wrote:FK Čukarički – FK Vojvodina 1:3 (0:1)


Stjepanović – Još mi nije posve jasan. Može mnogo, a to ne koristi, od tri rešenja bira najlošije, može da pretrči ceo tim protivnika, ali ne igra kolektivno i to MORA da popravi pod hitno. Često u duelima sa saigračima (sve u izveštaju) i to mu najviše zameram. Mnogo je sedeo na klupi (i kod nas i u timu pre našeg) i to evidentno ima ogromnog traga na njegovu igru! Na svoja leđa (tačnije noge) izneo je najveće batine od strane Čukaričana.
I za mene je Stjepanović MisteX. Njegova akcija kreće sa oduševljenjem, a završava se očajem. Igrače Čukaričkog je pretrčavao, driblao u nizu. Kada dobije loptu, kao da im kaže "ubacite žetone, krećemo". Lak je, brz je, jedan na jedan najbolji. Ma šta bre 1 na 1, on igra 1 na 3. Za našu ligu, on je Leo Mesi.
Ali zato, kada treba da se odradi završnica, kada treba šutnuti loptu u gol, kada treba odigrati najjednostvniji pas ka saigraču, kada treba napraviti asistenciju.. najgore moguće poteze napravi. Sve lopte poklanja protivnicima. Što bi rekli mi vojvodjani "ko krava koja da najviše mleka, a zatim prospe kofu".
Ja sam mu dao 1 bod u glasanju za igrača kola čisto iz podrške. Nadam se da će se kompletirati. A bodeve su mogli da dobiju pre svega Mario, Tadić, Vulićević...
DAJ GOL!!!
SlobaNN
Posts: 273
Joined: Fri Nov 14, 2008 12:02 am

Post by SlobaNN »

Све то стоји да Стјепановић заиста зна да игра фудбал али дечко је изузетно халав. Па колико пута у току свих ових мечева му се одлично открије Вуле (преоре ту десну страну) а он иде да солира :!: Мислим да би Степи требао мало да му скрене пажњу на то. Тадић мора некако да буде константно добар а не данас овако сутра тако.
Samo napred Vojvodina!!!
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

Bez obzira na sve manjkavosti u igri kako tima tako i pojedinaca, masina je pocela da se zahuktava. Ocekujem ubedljivu pobedu protiv Smedereva i onda sledi pauza koja dolazi u pravi cas da se nasi igraci spuste na zemlju i dobro pripreme za dve utakmice koje ce odluciti jesenji deo sampionata. Kratko i jasno: svi na Smederevo :!:
Koral
Posts: 418
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:54 pm

Post by Koral »

chinaman već je pauza :) Nastavlja se protiv smedereva 12 septembra . O Smederevu se sada jako malo zna ali to je veoma kvalitetan tim i bilo kakva pobeda biće premija. Po meni Smederevo ima kvalitet da bude veliko iznenađenje prvenstva, a tako su i počeli imaju 6 boda , jedino su izgubili na Banjici iako nisu bili slabiji tim
User avatar
Milan
Posts: 4207
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Grofe, kapa do poda po ko zna koji put!!! :cheers:

Za ovakve izveštaje bi u normalnoj zemlji bio debelo plaćen...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

I tako,mi lepo prvi na tabeli,a niko da to prokomentarise. :lol:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Вероватно би се више одлепили од режимских клубова да остали тимови у лиги не дају толико ауто-голова када играју против титових близанаца?
Оно што ме брине је суђење које смо имали у прва три кола-
1.коло Кекезовић и Козош су због грубе игре заслужили да иду у затвор али судија је остао нем. Комнзец покида ухо Ађуруу и добије жути картон?
2. коло Зајић као последњи играч одбране игра руком и перекине гол шансу и добије жути картон
3.коло судија престрого додели жуте картоне Ђуровском и Мрђи а није видео ударања без лопте и ударце лактовима играча Чукаричког.
Колико чујем партизан је већ почео да премира наше противнике, питам се да ли је неко почео да премира и судије да праве овакве очигледне грешке?

Голови са утакмице- OVDE
User avatar
Turija
Posts: 10742
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

E, ovaj Šejić je zaj... i Kahrimana :roll:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
stefan
Posts: 69
Joined: Fri Jun 19, 2009 11:57 pm
Location: Novi Sad

Post by stefan »

Velika konkurencija im je i onaj golman Javora, sa sjajnom procenom leta lopte u proslom kolu :roll:
Dobro to sve izgleda za sada, no treba imati na umu da jos nismo imali nekog jaceg protivnika. Hajduk, Metalac i Cukaricki, nisu, makar u ovom trenutku, pravo merilo nekog naseg eventualnog dometa. No, za mesec dana, posle 6. kola, imacemo daleko jasniju sliku o mogucnostima ovoga tima. Ima tu jos dosta da se radi, al' sto rece Mario u Total sokeru: " Napravili smo, onako, jednu pravu ekipicu ". 8)
Jedem luka i slanine ...
User avatar
Milan
Posts: 4207
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

podbara, ovo za suđenje je i meni i te kako upalo u oči. Zbog toga ćemo celu sezonu morati da izguramo u paklenom ritmu da bi stigli do željenog cilja. Videćemo kako će nam suditi protiv partizana u bg-u.

Šta tek reći za ove autogolove!? partizani su zahvaljujući njima 4 boda u plusu, a cigani bod.

Mario je imao biser i kod odgovora na pitanje o plesu sa Mrđom posle gola. "Šta da ti kažem, mislim da imam smisla za đusku"- ili nešto u tom stilu. :oops: :roll: Ali dok bude pružao dobre partije nek đuska koliko hoće...
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2685
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Post by Grof Žekula »

Suđenje nama u prva tri kola...Šta čovek da kaže za to?

Pa evo primera utakmice na Čukarici – Joksimović je dobio žuti karton zato što je udario glavom Đurovskog (ja sam tek noćas video da je SOS to dobro snimio, pa obratite pažnju) za šta se daje jedno 5 - 6 mečeva suspenzije, a Tadić je dobio isto žuti karton zato što je kod jednog prekida uzeo loptu i onako je bacio u vazduh, kako bi ukrao koji sekund, da se prekid ne izvede odmah. Taj isti Joksimović, je dva minuta pre udaranja Đurovskog, udario i Mrđu, ali je tada naš kapiten dobio karton zbog navodnog simuliranja. Na istoj utakmici, lakat u glavu Vulićevića (pre drugog gola) je za 4 meča suspenzije... ma ne, dosta je žuti karton.

Moramo biti spremni da će nas tući, naročito na gostujućem terenu, a pogotovo što ćemo i mi na istima lepršavije igrati i davati golove. Pa čim povedemo, čuvaj noge (ali i glavu i ostale delove tela), jer na scenu stupaju ragbisti domaćih, a to sudije ne seku u korenu. Plašim se da ne dođe negde do naše ishitrene reakcije (kao što je Mrđa tražio obračun nakon ovog faula nad Mariom, ali ga je Tadić mudro odvukao da ne dobije i drugi žuti), ali ako do obračuna dođe – SVI IGRAČI moraju pohitati da brane napadnutog.

Da li ste slušali objašnjenje premudrog Topalovića sa SOS-a kod Žunićevog igranja rukom na Karađorđu na meču sa Metalcem – rekao je da postoji tzv OBEĆAVAJUĆA i IZGLEDNA ŠANSA, pa shodno tome sudija procenjuje, ako do prekida iste dođe, da li sledi žuti ili crveni karton (po njemu – sudija je u ovom slučaju opravdano pokazao žuti). Žunić NAMERNO prekida let lopte rukom (rekoh ja da imamo posla sa klasičnim ragbistima), koja ide ka Mrđi, koji bi, uzgred budi rečeno, tog Žunića na 100 metara ostavio na 30 metara i još bi se vratio do njega. Sad – da li je to IZGLEDNO ili OBEĆAVAJUĆE...Mada sam duboko verovao da ova dva pojma postoje samo u muško – ženskim odnosima pre upražnjavanja određenih aktivnosti radi zabave i eliminisanja prekobrojnih kalorija. Tja...

Sad kad neka devojka / žena bude meni rekla da je tog dana to izgledno ili obećavajuće, ja moram kontaktirati Topalovića da mi to pojasni, kako bi znao šta dotična osoba suprotnog pola očekuje od mene! Samo me zbunjuju...
User avatar
slanina
Posts: 810
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Post by slanina »

grof zekula wrote:Suđenje nama u prva tri kola...Šta čovek da kaže za to?

Pa evo primera utakmice na Čukarici – Joksimović je dobio žuti karton zato što je udario glavom Đurovskog (ja sam tek noćas video da je SOS to dobro snimio, pa obratite pažnju) za šta se daje jedno 5 - 6 mečeva suspenzije, a Tadić je dobio isto žuti karton zato što je kod jednog prekida uzeo loptu i onako je bacio u vazduh, kako bi ukrao koji sekund, da se prekid ne izvede odmah. Taj isti Joksimović, je dva minuta pre udaranja Đurovskog, udario i Mrđu, ali je tada naš kapiten dobio karton zbog navodnog simuliranja. Na istoj utakmici, lakat u glavu Vulićevića (pre drugog gola) je za 4 meča suspenzije... ma ne, dosta je žuti karton.

Moramo biti spremni da će nas tući, naročito na gostujućem terenu, a pogotovo što ćemo i mi na istima lepršavije igrati i davati golove. Pa čim povedemo, čuvaj noge (ali i glavu i ostale delove tela), jer na scenu stupaju ragbisti domaćih

, a to sudije ne seku u korenu. Plašim se da ne dođe negde do naše ishitrene reakcije (kao što je Mrđa tražio obračun nakon ovog faula nad Mariom, ali ga je Tadić mudro odvukao da ne dobije i drugi žuti), ali ako do obračuna dođe – SVI IGRAČI moraju pohitati da brane napadnutog.

Da li ste slušali objašnjenje premudrog Topalovića sa SOS-a kod Žunićevog igranja rukom na Karađorđu na meču sa Metalcem – rekao je da postoji tzv OBEĆAVAJUĆA i IZGLEDNA ŠANSA, pa shodno tome sudija procenjuje, ako do prekida iste dođe, da li sledi žuti ili crveni karton (po njemu – sudija je u ovom slučaju opravdano pokazao žuti). Žunić NAMERNO prekida let lopte rukom (rekoh ja da imamo posla sa klasičnim ragbistima), koja ide ka Mrđi, koji bi, uzgred budi rečeno, tog Žunića na 100 metara ostavio na 30 metara i još bi se vratio do njega. Sad – da li je to IZGLEDNO ili OBEĆAVAJUĆE...Mada sam duboko verovao da ova dva pojma postoje samo u muško – ženskim odnosima pre upražnjavanja određenih aktivnosti radi zabave i eliminisanja prekobrojnih kalorija. Tja...

Sad kad neka devojka / žena bude meni rekla da je tog dana to izgledno ili obećavajuće, ja moram kontaktirati Topalovića da mi to pojasni, kako bi znao šta dotična osoba suprotnog pola očekuje od mene! Samo me zbunjuju...
Sta reći za to go**o Topalovića,nije mu prvi put da pljuje po nama i da kontrira odlukama koje su u našu korist,a kad je trbalo da se putuje sa našim igračima kad smo igrali intertoto kup tad se slihtao svakom u bulju,a sad mu se pojavila ta mrznja ne samo prema Fk Vojvodini već i prema vojvodjanima,cini mi se .
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

izvinjavam se svima, previse sam popio za vikend :lol:
User avatar
Casual
Posts: 253
Joined: Mon Jul 13, 2009 11:25 pm
Location: Ravnica

Post by Casual »

grof zekula wrote: Da li ste slušali objašnjenje premudrog Topalovića sa SOS-a kod Žunićevog igranja rukom na Karađorđu na meču sa Metalcem – rekao je da postoji tzv OBEĆAVAJUĆA i IZGLEDNA ŠANSA, pa shodno tome sudija procenjuje, ako do prekida iste dođe, da li sledi žuti ili crveni karton (po njemu – sudija je u ovom slučaju opravdano pokazao žuti).

Ovako, sto se toga tice, po Pravilima Fudbalske Igre, postoji sprecavanje izgledne sansa za postizanje pogotka(posle koje sledi zuti karton) i sprecavanje ocigledne sanse za postizanje pogotka(posle koje sledi crveni karton)

Pa vi sad procenite sami 8)
Volem Vošu!
Locked