Prodavnica navijačke opreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Post Reply
Minja
Administrator

Post by Minja »

Trgovce bas boli uvo ciji je dres :) Bitno je da se prodaje. Ko je nama kriv sto klub jos nema svoj sop. Ako sam shvatio nesto se radi na tom planu, ajde da vidimo. Ako se konacno nesto tu i pomeri, zaista se nadam da cene nece biti astronomske. Iskreno se nadam. Ako budu, bice po onoj, Dzabe ste krecili.

Bojkotovati coveka je budalastina, nemoj da kupujes tamo i to je to. On ni tebi ni meni nije nista uradio da bi ga bojkotovali. Licno, u zivotu nisam usao u tu radnju, mene oprema partizana i zvezde u izlogu odbija na kilometar. Kao struju covek da je pustio kroz ulazna vrata hehe.
Marcello

Post by Marcello »

Minja, o kakvom bojkotu čoveka ti pričaš? Ko je, uopšte, taj čovek po imenu Murke? Ja ne znam, niti me interesuje, veruj mi.

Uvek sa tobom nije mislio da bojkotuje čoveka, 100% sam siguran da, kao i ja, nema ni pojma ko je to...I šta, uopšte znači, bojkotovati njega lično...ne javiti mu se na ulici??? Ne kontam...

A, taj butik? Baš mene briga što je on trgovac, neke svoje principe neću pogaziti...Ja to gledam drugačije od njega! On hoće da zaradi, ja hoću da kupim rekvizit voljenog kluba, bez da mi skače pritisak...plus, on ostvaruje profit tako, što mene, lično (kao Novosađaniona i navijača Vojvodine) - vređa! A, profit neka pravi (kao i do sada) na seljosima, što dođu 2 puta godišnje u NS i komplet se obuku u voljene im boje, j...le ih one!

Pazi, nikom ja ne solim pamet, niti pozivam na bojkot nekog, tamo, nebitnog butika ...samo izlažem svoje mišljenje i to je to...Neka kupuje ko šta hoće i gde hoće...

:wink:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Totalno ste promasili srz sa tim sopom, ovde uopste nije sustina to sto neko prodaje rekvizite blizanaca, pa naopako da se u Novom Sadu smeju prodavati samo rekviziti domaceg kluba, kad bi tako bilo onda bih rekao da smo totalno otisli u k... Svako ima pravo da prodaje sta hoce u svojoj radnji, a sad sto to ima KO da kupi, e to je srz, sustina, i nas problem treba da bude upravo to, da ima sto manje ljudi koji ce te rekvizite da kupuju, a kad njih bude malo, i ti sopovi ce nestati, a sve to ne moze i nece se desiti preko noci :wink:
Minja
Administrator

Post by Minja »

...

Nisam mislio da bojkotujes coveka, ali pominje se bojkot sopa, organizovano izbegavanje kupovine u jednoj prodavnici i to je tema mog posta. Kada sam rekao bojkot coveka mislio zapravo JESAM bojkot sopa. Meni se te dve stvari nekako poklapaju.

Moj stav je da posto dominantno mesto imaju rekviziti partizana i zvezde ja u toj radnji nemam sta da trazim. To je i tvoj stav i tu se 100% slazemo. :wink:

Ajde sad svi na NG, lep provod svima!
šumar

Post by šumar »

Muratović Ibra, poznati i dosta uspešni fudbaler pre četrdeset do trideset godina, doduše nikad nije igrao u Voši ali u Nemačkoj jeste gde je bio i trener par godina po završetku karijere.
Na svakoj je našoj utakmici, sedi ili na zapadu ili kod Stare garde na istoku i navija svim srcem za Vojvodinu.
E, sad, ceo život od kad je završio fudbalsku karijeru je bio trgovac-butikaš, ne samo on već i njegova žena i ćerka.Momentalno drže tri butika na Spensu/naravno u zakupu/ i bore se teško za egzistenciju kao i većina ljudi u Srbiji.
Zvezdine i partizanove rekvizite prodaje jer se nažalost traže a do naših dolazi jako teško, bio je sto puta po tom pitanju u klubu i kaže da je svaki put ostavio kilo živaca.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Covek koji je svim srcem u Vojvodini i koji je obozava prodaje najomrazenije artikle najomrazenijih klubova u nasem gradu,zatim prodaje i nase artikle po duploj ceni,oduvek je to i radio,pa ljudi ja da nedaj boze nemam para-govorim u svoje ime-pre bi radio i najtezi posao nego sirio prodaju artikala blizanaca u svom gradu...toliko ja VOLIM VOJVODINU!Nista me na to nebi nateralo...AJ SAD SRETNA NOVA...I DA SE U NOVOJ GODINI OTVORI NAS OFICIJALNI SOP... :cheers: :cheers:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Modernista

Post by Modernista »

Novon

da li ima negde da se kupe nalepnice Stare Garde 100% Slaninari sa kriglom piva ? Zeleo bih se menjati nudim firmine nalepnice . Da li ima u prodaji vaseg materijala majce,salovi (svileni sa crvenim ciglicama -Stara Garda- ) solje ? Zasto ne prodajete vas materijal u Firminom sopu na severnoj tribini ? Neki nesporazum sa vodjstvom Firme ili nesto drugo ?

Ti koji su hteli da vas tuze zbog neovlascenog koriscenja grba f.k. Vojvodine toliko brzo su najureni motkom iz kluba da im vise niko ni imena ne pamti toliko o njihovom doprinosu klubu .Ko bre sme vama koji ste veliki deo svog zivota posvetili iskrenom bodrenju Vovodine bez ikakve materijalne koristi da zabranjuje bilo sta ?Cuj neko ce da zabrani koriscenje grba kao da je fkv njihov svojina pa ce oni kao nesto da zabranjuju to je nihov kao brend ili sta vec ? Foteljasi se menjaju mi smo zauvek na Karadjordju !
Samo Borbeno !
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Modernista wrote:Novon

da li ima negde da se kupe nalepnice Stare Garde 100% Slaninari sa kriglom piva ? Zeleo bih se menjati nudim firmine nalepnice . Da li ima u prodaji vaseg materijala majce,salovi (svileni sa crvenim ciglicama -Stara Garda- ) solje ? Zasto ne prodajete vas materijal u Firminom sopu na severnoj tribini ? Neki nesporazum sa vodjstvom Firme ili nesto drugo ?

Ti koji su hteli da vas tuze zbog neovlascenog koriscenja grba f.k. Vojvodine toliko brzo su najureni motkom iz kluba da im vise niko ni imena ne pamti toliko o njihovom doprinosu klubu .Ko bre sme vama koji ste veliki deo svog zivota posvetili iskrenom bodrenju Vovodine bez ikakve materijalne koristi da zabranjuje bilo sta ?Cuj neko ce da zabrani koriscenje grba kao da je fkv njihov svojina pa ce oni kao nesto da zabranjuju to je nihov kao brend ili sta vec ? Foteljasi se menjaju mi smo zauvek na Karadjordju !
Image Image
Nalepnice su radjene jos davne 1995., na samom pocetku rada grupe sa ciljem za promociju tada novo nastale grupe.
U narednih 10tak dana izbacicemo novu vrstu nalepnica i dzepnih kalendara i to cemo ti pokloniti,nije problem.
Sto se tice rekvizita SG, oni su uglavnom radjeni samo za clanove i nisu planirani za dalju prodaju van grupe.
Neki nasi artikli su se prodavali pre par godina u shopu na severu ali posto je u velike serije potrebno i odredjeno novcano ulaganje, mi kao grupa nismo to mogli finansijski da ispratimo, a sa vodjstvom Firme nismo nikad imali problema i uvek nam je ponudjeno ako nesto imamo za prodaju da to i mozemo uraditi preko shopa.
Novon

Post by Novon »

Modernista, nemam šta da dodam, sve ti je odgovorio Stara Garda...
Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

newnowapv wrote:Ljudi, ne znam da li pisem na dobro mesto, nisam znao gde drugde....
Samo sam hteo da pitam gde moze da se kupi dres Vose? Gde uglavnom bude? Osim na spensu...
Hvala unapred!
Bogdan96 wrote:Имаш и на Новом Насељу у официјалној Хоминој продавници која се налази код цркве(која је од недавно у функцији).
lexa wrote:Bogdane,u kojoj ulici se nalazi prodavnica?

Sam sebi sam obecao ovakav dres. :D

Image
dapokalypto wrote:U ulici Vladike Cirica, kada skrenes sa bulevara Slobodana Jovanovica desno, nekih 50-100 metara sa desne strane u zgradi sa ulice je lokal.
newnowapv wrote:Bio sam, za odrasle ima skroz crven, a za klince crveno-beli.... Jedino ako nece dobiti jos...
Slaba je ta prodaja nasih dresova...
Grba_NS wrote:Ja bih da uzmem onaj novi za gostovanja, al naravno to ne moze nigde da se kupi :rage:
Bogdan96 wrote:Hm...od kad ja znam za sebe u toj prodavnici su imali samo ceo crven i crveno-beli...nikad nije bilo ovih sa gostovanja...ja sam hteo onaj gostujuci plavi,al sa zlatnim detaljima,ne belim...al nema nigde...a i taj sam hteo...opet nema nigde... :(
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
shecky

Post by shecky »

Meni se jako svidja ova nova garnitura rezervnih dresova , bas izgkeda extra! Ne znam dal je custom made za nas ili...ali zelim ga!
kapri

Post by kapri »

Mislim da je Sevilja imala takve dresove prosle godine ako se dobro secam,
njaks

Post by njaks »

jeste Sevilja je imala identicne...

Image

Uploaded with ImageShack.us
aNS

Post by aNS »

shecky wrote:Meni se jako svidja ova nova garnitura rezervnih dresova , bas izgkeda extra! Ne znam dal je custom made za nas ili...ali zelim ga!
Мени су чак лепши од прве гарнитуре.
Avangarda

Post by Avangarda »

Ma треба бре резервна гарнитура да нам буде светло-плави дрес и бели шорц! Да се вратимо коренима! 8)
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Post Reply