Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

UPRAVA NAPOLJE :!: :!: :!:
tulip

Post by tulip »

Ja se ne slažem da mi navijači treba da teramo upravu, a i ja prvi neću uzvikivati uprava napolje. To je moje trenutno mišljenje.
Imamo mi u klubu i veterane, legende kluba... pa kada neko od njih oseti da uprava kalja ugled kluba koji su oni stvarali, kalja nihov lični obraz, neka slobodno kaže i verujte mi da ću to podržati.
DAJ GOL!!!
lexa

Post by lexa »

tulip wrote:Ja se ne slažem da mi navijači treba da teramo upravu, a i ja prvi neću uzvikivati uprava napolje. To je moje trenutno mišljenje.
Imamo mi u klubu i veterane, legende kluba... pa kada neko od njih oseti da uprava kalja ugled kluba koji su oni stvarali, kalja nihov lični obraz, neka slobodno kaže i verujte mi da ću to podržati.
Zar ti stvarno mislis da ce se oni pobuniti?
Pa ti ljudi (veterani,legende kluba) imaju pravo glasa kao ti i ja u finskoj skupstini,nazalost.
Oni su tu samo da popune odredjen broj a za sve se pitaju ****** sa vrha te piramide.
Veruj mi,ne smeju oni progovoriti iako im pored zdravih ociju ruse voljeni klub.
stormer

Post by stormer »

Grba_NS wrote:UPRAVA NAPOLJE :!: :!: :!:
One and only

Post by One and only »

A sta treba da se dogodi da bi vikali na stadionu UPRAVA NAPOLJE? Zar ovo kaljanje kluba nije dovoljno? Zar prodaja mladih talenata, dovodjenje rekreativaca, cigana i grobara nije dovoljna da bi vikali UPRAVA NAPOLJE? Zar ponasanje prema igracima koji su dali ovom klubu vise od bilo koga u upravi nije dovoljna? Navijaci u skupstini imaju moc da sruse upravu, pitanje je da li to zele, i ako ne zele zbog cega? Ovo nije klub koji volim od malih nogu, ovo je cirkus.

SLANINARA ZA PREDSEDNIKA!

BATO ODLAZI!
UPRAVA NAPOLJE!
United of Vojvodina
lexa

Post by lexa »

Slazem se sa Djumijem oko strategije koju je izneo.
Tako se radi u normalnim klubovima,ali kod nas je to tesko izvodivo jer je ovde uvek uspeh pojedinca bio ispred uspeha grupe.

Vojvodini upravo to treba,strategija i dobra organizacija.
Ovo sada lici na totalni haos,narodski receno,ne zna se ni ko pije ni ko placa.
Dovode se igraci za koje se ne zna ni zasto su dovedeni,a odlasci su posebna prica. Prva ponuda i put pod noge.

Vec sam rekao,Vojvodina ima odlicnu podlogu da izraste u veliki i uspesan klub ali to ljudi ne znaju ili ne zele iskoristiti.
Brane

Post by Brane »

Znate sta, mnogo su zasrali u poslednje vreme, ali, ali...

Ja se secam kad je ne tako davno svaki prelazni rok pocinjao sa listom zelja blizanaca sastavljenom od nasih igraca. Te cigani hoce Stepanova, ovi drugi hoce Despota... Svaki put molim Boga da nam nekoga ne odvedu.

I taman kad sam pomislio da smo na pravom putu, a mi pravimo svinjarije sa nasim najboljim igracima, dovodimo nepotrebne, prodajemo potrebne, menjamo trenere...

Bata je puno uradio za klub i kapa dole. Treba covek da nastavi da radi. Ali oslobodi se prate onih cirkusanata oko tebe i dovedi nekog ko zna posao.

Pa ovaj ***** ne zna ni da prikrije pozadinu price. Kaze: "nece da produzi ugovor pa da ne zauzima mesto nekom drugom..." Pa produzio je ugovor prosle godine valjda da bi vam izasao u susret i bio prodat uz obestecenje. Uostalom ako je dobar, treba da igra zbog rezultata tima. I jos neki forumasi se ovde slazu sa ovom logikom!?
vladans

Post by vladans »

Pricamo o nekim bajkama,strategijama razvoja,a na celu kluba nam se vec tri godine nalazi ****** i sve ovo sto se desava je kao da gledamo neki nisko-budzetni ******* film koji izgleda nema kraja...
Djumi wrote: Nikad, ama bas nikad me nije izneverio i znam da nece(cak i kad su me smenjivali). Ponekad dodju teske godine(pa valjda sam to ja najbole osetio), ponekad se desi utakmica u kojoj biste najradije plakali, ali posle kise uvek dodje sunce. Na nama je da izdrzimo, da damo krila nasim momcima i pokazemo da ne navijamo za Zvezdu zato sto je bila Svetski prvak, da ne navijamo za Partizan zato sto mogu kupiti igraca iz inostranstva kad hoce.
Ne, ne i ne! Mi navijamo za tim, tim koji se zove Vojvodina i tim koji ce za nas vecno biti bar u mislima najbolji pa cak i onda kad tabela ne bude pokazivala isto.
Sto ja to vas ucim kad vi to znate i osecate bolje od mene!
Ja sam siguran da ne postoji ni jedan navijac Vojvodine kojeg ona nije izneverila i razocarala..
Djumi

Post by Djumi »

vladans wrote:Pricamo o nekim bajkama,strategijama razvoja,a na celu kluba nam se vec tri godine nalazi mafijas i sve ovo sto se desava je kao da gledamo neki nisko-budzetni mafijaski film koji izgleda nema kraja...
Ja sam siguran da ne postoji ni jedan navijac Vojvodine kojeg ona nije izneverila i razocarala..
AJDE MALO I DA SE NASALIM :D :wink:
Image

IZVINJAVAM SE UNAPRED :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Buca

Post by Buca »

Djumi da li vi znate nešto,što mi ne znamo? :wink:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
car jovan

Post by car jovan »

vladans wrote:Pricamo o nekim bajkama,strategijama razvoja,a na celu kluba nam se vec tri godine nalazi ****** i sve ovo sto se desava je kao da gledamo neki nisko-budzetni ****** film koji izgleda nema kraja...
Djumi wrote: Nikad, ama bas nikad me nije izneverio i znam da nece(cak i kad su me smenjivali). Ponekad dodju teske godine(pa valjda sam to ja najbole osetio), ponekad se desi utakmica u kojoj biste najradije plakali, ali posle kise uvek dodje sunce. Na nama je da izdrzimo, da damo krila nasim momcima i pokazemo da ne navijamo za Zvezdu zato sto je bila Svetski prvak, da ne navijamo za Partizan zato sto mogu kupiti igraca iz inostranstva kad hoce.
Ne, ne i ne! Mi navijamo za tim, tim koji se zove Vojvodina i tim koji ce za nas vecno biti bar u mislima najbolji pa cak i onda kad tabela ne bude pokazivala isto.

Ево ја предлажем тебе за председника.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

tulip wrote:Ja se ne slažem da mi navijači treba da teramo upravu, a i ja prvi neću uzvikivati uprava napolje. To je moje trenutno mišljenje.
A ti ih vodi kuci ako su ti dobri, sta da ti kazem druze moj...
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Radoye wrote:
A ti ih vodi kuci ako su ti dobri, sta da ti kazem druze moj...
Cemu ovaj ton Radoje?

Nek svako radi po sopstvenom nahodjenju, tulip je izneo svoje razmisljanje i kao takvo ga treba postovati kao i stav svakog clana ovog foruma.

Prva prilika je vec za koji dan na Veterniku sa Novim Sadom, ko se ne slaze sa politikom kluba ima priliku da to i tamo iskaze,povicima, parolom...ne vredi da sedimo za racunarom i pisemo treba ovo,ono...

Postujte sagovornike na foumu cak i ako nemate isti stav!
vladans

Post by vladans »

car jovan wrote:
vladans wrote:Pricamo o nekim bajkama,strategijama razvoja,a na celu kluba nam se vec tri godine nalazi ****** i sve ovo sto se desava je kao da gledamo neki nisko-budzetni ****** film koji izgleda nema kraja...

Ево ја предлажем тебе за председника.
Malo mi je neprijatno zbog ovog predloga,nisam to ocekivao ali ako ti kazes da je to najbolje za interes FK Vojvodine-treba ti verovati...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Meni jednostavno nije jasno: a ko da tera upravu ako ne navijaci???

Posto nemamo akcionare kao klubovi u belom svetu gde su vlasnicki odnosi uredjeni pa da oni smenjuju upravu, ko je tu drugi ostao osim navijaca? Kome je jos uopste stalo do toga sta se desava u klubi? Da nece mozda clanovi dobrovoljnog vatrogasnog drustva ili sindikat sofera gradskog saobracajnog da smenjuju upravu FK Vojvodina????

Tu se vise ne radi ni o razlici u misljenju vec cisto o zdravom razumu. Ko normalan moze danas da stane iza ove ovakve "nase" uprave i da im da podrsku za bilo sta? Koliko puta su nas samo slagali, izneverili obecanja? Kakva je sad ovo svinjarija sa Kizom (i ne samo sa njim)? Sto se prodaju Meda, Vuk, a dovode penzioneri i rekreativci po plemensko-rodjacko-mafijaskim linijama? Ko ce ostati da igra fudbal, gde je tu strategija, ulaganje u buducnost da bi se sutra zaradilo 2, 3, 5 puta vise? Nego daj da smuvamo na brzinu, % meni, % tebi... Banda sibicarska!!!!

****** ih sve zajedno zgrada na Veterniku! Dobro rece Turija (ako se ne varam), pa nije FK Vojvodina gradjevinsko preduzece pa da se navija za novu zgradu nego fudbalski klub, za ime Bozje!!! Da li ste vi ljudi normalni??????

Meni je vec toliko muka od svega ovoga da HOCU DA VRISTIM!!!!!!!!!

EDIT: samo da svima bude jasno, nemam ja nista protiv Tulipa licno, svi smo mi ovde braca... ali ljudi dokle vise ovako???

A sto kaze SG, za otici do Veternika pa vikati "uprava napolje", ja bih, samo mi daleko Veternik jedno 7500km...

Zato cu da vicem ovako, "telegrafski", iz daljine.
Post Reply