23. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 2:2

Vojvodinas
Posts: 66
Joined: Wed Mar 10, 2010 3:14 pm
Location: NS-BG

Post by Vojvodinas »

Malo kasnim sa utiscima sa tekme, ali cu se sloziti sa vecinom ovde.

1.Mudrinski nema fizicke predispozicije, cak sam se nasmejao kada je usao, ali je zato usao u sanse kada je bunker Ofke bio najjaci, dao je lep gol glavom, mozda nema brzinu, ali je bar u ovoj utakmici i premasio ocekivanja.

2.Karan se popravio u odbrani,cak mislim da je zadnjih 10 minuta uz Mudrinskog, Merebu i Novakovica bio kljucni igrac, jer su kontre sevale i sevale,a mi sredinu nismo imali ,a ni levog beka.

3.Nestorovic... ja ako sam lud nisam glup. Nemam nameru da omalovazavam njegovu licnost, ali on nije spojio 1 dobar pas. Cak su se i stanoviti telohranitelji u lozi sekirali i nervirali zbog losih pasova doticnog.
Jos jedan detalj. Beljic cini mi se mu je pola sata radio sta hoce - cak je pokusao da mu je zavuce kroz noge sto je vrhunac ponizenja.

4.Novakovic je uneo zivost, polivalentan je igrac, zna da utrci, ima snage za razliku od polovine tima, a to sto je Branetov sin i provereni vojvodinas, samo je plus.

5.Steta smo nismo iskoristili sanse i pobedili ih,cini mi se da je ova tekma mogla da bude prekretnica. Nadam se nekoj boljoj vojvodini u narednim utakmicama...
STO SE RADI
Somborac
Posts: 641
Joined: Sat Jul 29, 2006 3:35 pm
Location: Sombor

Post by Somborac »

Svaka cast za Djumija na hrabrosti! I ovim je potvrdio da je trener-stvaralac za duge staze!

Meni je pored kompletne odbrane i Plec vrlo problematican! Sada se vidi koliko nam je nedostajala PRAVA selekcija! Steta sto na krajunismo preokrenuli, sada da se svi fokusiramo na KUP :!:

Svu energiju da usmerimo samo u tom pravcu :!:
User avatar
Xomep182
Posts: 26
Joined: Sun Apr 04, 2010 3:49 pm
Contact:

Post by Xomep182 »

@ ice, Grba_NS

Hvala na informacijama, a i izvinjavam se svima sto sam diskusiju uveo malo u off topic :oops:

Uglavnom, ako sam dobro shvatio imamo sansu da dobijemo jos jednu opciju u napadu i to jednog "razbijaca", sto nam sad evidentno fali..Ako mu se taj dan bude igrao fudbal :lol:
ssnigd
Posts: 3400
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Iskreno iznenadio me je Djumi sa stavljanjem Nestorovica na levog beka, kada se zna da njima desno igra Beljic, koji je i brz i spretan sa loptom i zna da nanize nekoliko igraca i to mnooooogo kvalitetnijih od naseg amatera :?: Doduse mi ni nemamo koga tamo da stavimo, ali......

To je samo dokaz NAJBOLJEG PRELAZNOG ROKA U ISTORIJI FK VOJVODINE, kako je rekao Pantelic. Smesno, jaaaaaaaako smesno :cekicanje:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Kamenica
Posts: 323
Joined: Tue Oct 20, 2009 9:24 pm
Location: Sremska Kamenica

Post by Kamenica »

Djumi tzar! Igrao je na sve ili nista, na kraju se isplatilo.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Treba pažljivo pogledati drugi gol koji smo primili.Na sličan način smo primili većinu golova ove polusezone.
Sada je kiksnuo Karan, prošli put Đurišić, pre njega Nestorović, jednostavno treba naći neko alternativno rešenje da se zatvori naša leva strana, inače će nam opet preko nje izbušiti.To je realnost.
Ako neko od ove trojice i bude igrao protiv Partizana, treba naći nekog igrača koji će obavljati i negov deo posla, nema druge nažalost.
User avatar
kafe bagdad
Posts: 689
Joined: Fri Sep 25, 2009 7:32 pm
Location: The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Post by kafe bagdad »

Rekoh vam ja da ce biti nereseno, to je bilo ocigledno. Svi znamo da je leva strana suplja i da tu resenja nemamo. Nazalost rastanak sa Kizitom nas je skupo kostao.

Sad sve snage usmeriti na kup, protivnik nije nepobediv!
Preva93
Posts: 39
Joined: Thu Nov 05, 2009 8:45 pm
Location: Novi Sad
Contact:

Post by Preva93 »

Ja se unapred izvinjavam svima , pogotovo moderatorima ali ....vidim da su ovde mnogi pomenilu Mudrinskog , inace znam ga vec duzi vremenski period , prosao je celu omladinsku skolu kao i ja danas sto prolazim , istina je da ima viska kilograma ali nije jako debeo ..igrali smo zajedno protiv Cukarickog ili vec nekog u ovom pripremnom periodu , igrali smo za omladince , jeste stariji od mene dve godine ali nije on lose spreme i toliko losih predispozicija kako ovde neki nalazu , mislim pre svega na Grbu , jeste on meni drugar ,ali ima viska kilograma ..ali ne bas bas , i nije mozda nesto fizicki definisan iznad trupa ali to ne znaci da nije jak , naprotiv on je cvrst jak igrac , koji zna da zadrzi loptu , ima odlicnu ideju , dobra resenja odlicnu tehniku i udarac glavom ...nema 1 na 1 i neki veliki brz trk ..ali nije da nije hitar , ima taj pocetni korek za osecaj za gol i istina je da nije neki radnik bez lopte ...time mozda nekima ne pokazuje karatker , ali za svaku loptu koju dobije trudi se da je sacuva ..i kad je izgubi pokusa odma da je vrati ...Ja se ne slazem da u nasoj ligi danas mora igrac da ima fizicke dobre predispozicije , nasa liga je u poredjenju na zapad , ocajna .... Kizito je najbolji igrac u nasoj ligi , Jer ima sve , karatker , zalaganje , odgovornost , brzinu , dobru levu nogu i kompletan je igrac.... u nasoj ligi gledam skoro svaku utakmicu koju stignem od skole i sporta , ali sam sasvim siguran da ima dosta losih predispozicija kod igraca ...dok za zapad je to skoro najbitnije ...jer tebi je Bog dao brzinu a pass i tehnika se nauce vremenom ! a brzina moze samo malo da se popravi , takodje sto se tice nase odbrane , pogledajte u predhodnih par sezona , Djuric , Lovric,Pekaric...to su igraci koji su drzali Vosu ka vrhu , stub odbrane zajedno sa Kizitom ...Pletch je spor ko traktor mozda ali je igrao napolju i ima dosta znanja i iskustva ..zna da se postavi i mudar i pametan ...time pokusava da bar malo svoju manu prikrije , a ostalim igracima odbrane trenutno nebih o tome ...jer ne zelim da neko pogresno nesto shvati . Znam da sam mozda klinac za ovde sve vas ali nadam se da cete moje misljenje uvaziti i na neki nacin postovati . Hvala
Igram za kadete, univerzalac
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Pola pola da su svi igraci Borac zgrade u Srbobranu koji su igrali za Vojvodinu malo deblji pa i ne cude kritike :).
Drago mi je sto je komsa postigao gol i nadam se da ce ih biti jos !
" Dečko je pun zmajova! "
soderstorm
Posts: 450
Joined: Wed Aug 26, 2009 1:33 am

Post by soderstorm »

Ovde se mnogo pominje kilaza kod coveka. Ja koliko sam video nije mu smetalo da zabije golcinu glavom i jos 3 puta da zapreti. Kilaza je sigurno mana za brzinu ali zato je jaci u duelu. Ako se secate Ronalda kada je imao onu idiotsku frizuru 2002 imao je viska kilograma pa mu nije smetalo da bude najbolji strelac svetskog prvenstva. Jeste mlad zato nije dobro ali ne treba ga odmah odbacivati moze on to da dotera.
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Pa ljudi zato sam to i pricao, da bi momak (i oni sto vode racuna o njemu) ispravi(li)o to, ne da bih ga vredjao! Igrao bi jos bolje kad bi se oslobdio tog viska kilograma, jer masti su u sportu ovog tipa-fudbal izuzetno stetne! Koliko bi bio brzi, agilniji, eksplozivniji sa jedno 7-8 kg manje... Decko ima talenta i zato treba da ga gaji i da se zrtvuje za njega, nije lako, ali bas zato sto nije lako ne moze svako biti profesionalni sportista! Ja verujem da ce on smanjiti to u nekom doglednom periodu jer se tek od ove sezone susreo sa nekim malo ozbiljnijim radom koji ce sam po sebi da mu stese liniju, jos kad bi pripazio sta i koliko jede...
Znam da je decko bio malo lenji u omladinskom stazu, ali cim mu je Djumi ukazao priliku znaci da i to verovatno menja, sto je za pohvalu svakako!
Minja
Administrator
Posts: 1906
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Post by Minja »

Kad vec pricamo o kilaza... iz nekog razloga pade mi na pamet Kodzo :lol:
User avatar
Turija
Posts: 10748
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Minja wrote:Kad vec pricamo o kilaza... iz nekog razloga pade mi na pamet Kodzo :lol:
Ili Frej u Fiorentini :lol:
Mislim, ako može (Mudrinski) da je nosi, ma neka je nosi: jer samo njemu teže.
Naravno, kao i sve drugo u životu, uvek ima 2 strane (dobru i lošu), pa nek se dečko bolje rve u šesnaestercu sa protivničkim ,,snagatorima".Znam za neke sportiste koji su čak i odlično skakali sa svim svojim + kilogramima (a koliko bi skakali da su bili mnogo lakši - stvarno ne znam :wink: ) .
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Turija wrote:
Minja wrote:Kad vec pricamo o kilaza... iz nekog razloga pade mi na pamet Kodzo :lol:
Ili Frej u Fiorentini :lol:
Ili Rooney,mada on i pored te kilaze ima brzinu :mrgreen:
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Grbo, mislim da niko od forumaša nema želju da vređa nekog igrača (sa zaštitom je već druga priča) i da sve što pišemo činimo u cilju da Voša na teren kako god je to moguće izvede zaista najbolji tim, a takođe da se ekipa očisti od svih onih kojima nije stalo ni najmanje do crveno-belog dresa, već do nečeg sasvim drugog.Stoga, svako zapažanje i diskusija u tu svrhu su dobrodošli.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Locked