I.S 2010/11: 2. kolo JSL: BSK - Vojvodina

Locked
Voja
Dežurni spiker

I.S 2010/11: 2. kolo JSL: BSK - Vojvodina

Post by Voja »

Trenutna tabela:

Image
1.Zeljko Brkic 4 boda
2.Danijel Mojsov 2
3.Georgi Merebasvili 1
Image
ice

Post by ice »

Pošto je na SOS -u dat zaistas opširan osvrt na utakmicu, da glasam:

1.Omaru - Zaista je napravio par majstorija, namestio gol, umalo još jedan, bio odličan
2.Jao - Isto odličan, dao gol, puno se trudio, vidim da je nad njim izvučeno par žutaća za protivnika
3.Mojsov - Siguran nazad, ali ume da krene i napred i žestoko opali po lopti

Šteta što Brkić ne može opet da dobije poene jer je opet bio odličan, iako je praktično imao samo jednu ozbiljniju intervenciju, odnosno malo posla.
Kataiju pohvale za realizaciju, a Đurovskom za izvrsnu asistenciju kod drugog gola.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

3 Djurovski
2 Oumaru
1 Mojsov
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Za bodove su mi konkurisali: Brkic, Mojsov, Djurovski, Abubakar, Katai i Jao.
3 Abubakar. Najkonkretniji, trudi se, svaki put kad primi loptu ide direktno na gol, prodire, stvara visak, stvara paniku u odbrani protivnika, nepropisno ga zaustavljaju...
2 Jao. Bilbija ce tesko izbaciti ovog momka iz prve postave. Brz, trudi se, opasan po gol, juce postigao gol koji je mozda i prelomio utakmicu. Nije imao puno sansi juce, sto znaci da je i relizacija solidna (sto se nikako ne moze reci za Branu Ilica). Ucestvuje i u odbrani tako sto vrsi pritisak na protivnicke stopere (za razliku od Bilbije koji se cuva samo za ofanzivni deo).
1 Brkic. Ovakvo bodovanje mozda nije fer prema golmanu koji tesko moze doci do izrazaja, osim ako ceo tim ne podbaci kao u proslom kolu. Juce je Brkic takodje bio odlican i ako ovako nastavi Antic bi morao da ga nagradi sa "jedinicom" u dresu Srbije.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Passion

Post by Passion »

novosadjanin wrote:Za bodove su mi konkurisali: Brkic, Mojsov, Djurovski, Abubakar, Katai i Jao.
3 Abubakar. Najkonkretniji, trudi se, svaki put kad primi loptu ide direktno na gol, prodire, stvara visak, stvara paniku u odbrani protivnika, nepropisno ga zaustavljaju...
2 Jao. Bilbija ce tesko izbaciti ovog momka iz prve postave. Brz, trudi se, opasan po gol, juce postigao gol koji je mozda i prelomio utakmicu. Nije imao puno sansi juce, sto znaci da je i relizacija solidna (sto se nikako ne moze reci za Branu Ilica). Ucestvuje i u odbrani tako sto vrsi pritisak na protivnicke stopere (za razliku od Bilbije koji se cuva samo za ofanzivni deo).
1 Brkic. Ovakvo bodovanje mozda nije fer prema golmanu koji tesko moze doci do izrazaja, osim ako ceo tim ne podbaci kao u proslom kolu. Juce je Brkic takodje bio odlican i ako ovako nastavi Antic bi morao da ga nagradi sa "jedinicom" u dresu Srbije.
Potpuno se slazem sa svim napisanim tako da i moji bodovi idu ovako.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Junior

Post by Junior »

Oumaru
Jao
Katai
postman

Post by postman »

Nisam gledao utakmicu direktno pa mogu samo na osnovu snimka (ako je to dozvoljeno)

3 - Mario (taman da nista drugo nije uradio na utakmici ,onaj pas je velemajstorski)

2 - Katai (za egzekuciju)

1 - Jao (za gol i za borbenost u toku cele utakmice)
Dejan

Post by Dejan »

1. Mojsov
2. Antwi
3. Abu
aNS

Post by aNS »

Гледао сам само преглед тако да нећу гласати, али по прегледу знам само да би Катаију дао 3 бода јер дечко искористи сваку шансу коју му тренери пруже.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

aNS wrote:Гледао сам само преглед тако да нећу гласати, али по прегледу знам само да би Катаију дао 3 бода јер дечко искористи сваку шансу коју му тренери пруже.
Voja wrote:Pravo glasanja imaju svi oni koji su gledali mec za koji glasaju,uzivo ili putem TV-a (direktno ili skraceni snimak, nikako samo golovi).
Image
aNS

Post by aNS »

Voja wrote:
aNS wrote:Гледао сам само преглед тако да нећу гласати, али по прегледу знам само да би Катаију дао 3 бода јер дечко искористи сваку шансу коју му тренери пруже.
Voja wrote:Pravo glasanja imaju svi oni koji su gledali mec za koji glasaju,uzivo ili putem TV-a (direktno ili skraceni snimak, nikako samo golovi).
Ја једноставно мислим да када погледам само скраћени снимак могу неког да оштетим. Јер на скраћеном снимку сигурно неће приказати како је нпр Вулићевић шпартао целу утакмицу, већ ће показати само лепе потезе. И самим тим по снимку би сада нпр дао Ђуровском 2 бода јер је имао лепу асистенцију и ако он можда ништа више није урадио на утакмици.
toftir

Post by toftir »

3 boda - Janko Tumbasevic: Juce je bio zbilja sjajan 8)

2 boda - Antwi Jao: Samo tako nastavi, uvek na pravom mestu u pravo vreme
1 bod - Miroslav Vulicevic: Vule se zaista trudi, tako da je pre drugih (Katai, Abubakar, Mereba i Mario) zasluzio bod.
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
tulip

Post by tulip »

Jao - 3 boda (dao gol, namestio par šansi, presing na zadnje igrače protivničke odbrane mu je fantastičan, juče najbolji)
Katai - 2 boda (velemajstorski se za našo u šansi i istu realizovao, a najmanje vremena proveo na terenu od svih igrača)
Mario - 1 bod (za kratko vreme provedeno na terenu stvorio dva zicera na vrlo efektan način)
DAJ GOL!!!
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Mojsov - 3 boda
Abubakar - 2 boda
Brkic - 1 bod
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

10 glasaca... rezultati:

1.Oumaru 17 glasova (3 boda)
2.Jao 16 (2)
3.Mojsov 08 (1)

---------------------------------------

Trenutna tabela:

Image
1.Zeljko Brkic 4 boda
2.A.Oumaru 3