I.S 2010/11: 2. kolo JSL: BSK - Vojvodina
Pošto je na SOS -u dat zaistas opširan osvrt na utakmicu, da glasam:
1.Omaru - Zaista je napravio par majstorija, namestio gol, umalo još jedan, bio odličan
2.Jao - Isto odličan, dao gol, puno se trudio, vidim da je nad njim izvučeno par žutaća za protivnika
3.Mojsov - Siguran nazad, ali ume da krene i napred i žestoko opali po lopti
Šteta što Brkić ne može opet da dobije poene jer je opet bio odličan, iako je praktično imao samo jednu ozbiljniju intervenciju, odnosno malo posla.
Kataiju pohvale za realizaciju, a Đurovskom za izvrsnu asistenciju kod drugog gola.
1.Omaru - Zaista je napravio par majstorija, namestio gol, umalo još jedan, bio odličan
2.Jao - Isto odličan, dao gol, puno se trudio, vidim da je nad njim izvučeno par žutaća za protivnika
3.Mojsov - Siguran nazad, ali ume da krene i napred i žestoko opali po lopti
Šteta što Brkić ne može opet da dobije poene jer je opet bio odličan, iako je praktično imao samo jednu ozbiljniju intervenciju, odnosno malo posla.
Kataiju pohvale za realizaciju, a Đurovskom za izvrsnu asistenciju kod drugog gola.
- Uvek sa tobom
- novosadjanin
Za bodove su mi konkurisali: Brkic, Mojsov, Djurovski, Abubakar, Katai i Jao.
3 Abubakar. Najkonkretniji, trudi se, svaki put kad primi loptu ide direktno na gol, prodire, stvara visak, stvara paniku u odbrani protivnika, nepropisno ga zaustavljaju...
2 Jao. Bilbija ce tesko izbaciti ovog momka iz prve postave. Brz, trudi se, opasan po gol, juce postigao gol koji je mozda i prelomio utakmicu. Nije imao puno sansi juce, sto znaci da je i relizacija solidna (sto se nikako ne moze reci za Branu Ilica). Ucestvuje i u odbrani tako sto vrsi pritisak na protivnicke stopere (za razliku od Bilbije koji se cuva samo za ofanzivni deo).
1 Brkic. Ovakvo bodovanje mozda nije fer prema golmanu koji tesko moze doci do izrazaja, osim ako ceo tim ne podbaci kao u proslom kolu. Juce je Brkic takodje bio odlican i ako ovako nastavi Antic bi morao da ga nagradi sa "jedinicom" u dresu Srbije.
3 Abubakar. Najkonkretniji, trudi se, svaki put kad primi loptu ide direktno na gol, prodire, stvara visak, stvara paniku u odbrani protivnika, nepropisno ga zaustavljaju...
2 Jao. Bilbija ce tesko izbaciti ovog momka iz prve postave. Brz, trudi se, opasan po gol, juce postigao gol koji je mozda i prelomio utakmicu. Nije imao puno sansi juce, sto znaci da je i relizacija solidna (sto se nikako ne moze reci za Branu Ilica). Ucestvuje i u odbrani tako sto vrsi pritisak na protivnicke stopere (za razliku od Bilbije koji se cuva samo za ofanzivni deo).
1 Brkic. Ovakvo bodovanje mozda nije fer prema golmanu koji tesko moze doci do izrazaja, osim ako ceo tim ne podbaci kao u proslom kolu. Juce je Brkic takodje bio odlican i ako ovako nastavi Antic bi morao da ga nagradi sa "jedinicom" u dresu Srbije.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Potpuno se slazem sa svim napisanim tako da i moji bodovi idu ovako.novosadjanin wrote:Za bodove su mi konkurisali: Brkic, Mojsov, Djurovski, Abubakar, Katai i Jao.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
aNS wrote:Гледао сам само преглед тако да нећу гласати, али по прегледу знам само да би Катаију дао 3 бода јер дечко искористи сваку шансу коју му тренери пруже.
Voja wrote:Pravo glasanja imaju svi oni koji su gledali mec za koji glasaju,uzivo ili putem TV-a (direktno ili skraceni snimak, nikako samo golovi).
Ја једноставно мислим да када погледам само скраћени снимак могу неког да оштетим. Јер на скраћеном снимку сигурно неће приказати како је нпр Вулићевић шпартао целу утакмицу, већ ће показати само лепе потезе. И самим тим по снимку би сада нпр дао Ђуровском 2 бода јер је имао лепу асистенцију и ако он можда ништа више није урадио на утакмици.Voja wrote:aNS wrote:Гледао сам само преглед тако да нећу гласати, али по прегледу знам само да би Катаију дао 3 бода јер дечко искористи сваку шансу коју му тренери пруже.Voja wrote:Pravo glasanja imaju svi oni koji su gledali mec za koji glasaju,uzivo ili putem TV-a (direktno ili skraceni snimak, nikako samo golovi).
3 boda - Janko Tumbasevic: Juce je bio zbilja sjajan
2 boda - Antwi Jao: Samo tako nastavi, uvek na pravom mestu u pravo vreme
1 bod - Miroslav Vulicevic: Vule se zaista trudi, tako da je pre drugih (Katai, Abubakar, Mereba i Mario) zasluzio bod.
2 boda - Antwi Jao: Samo tako nastavi, uvek na pravom mestu u pravo vreme
1 bod - Miroslav Vulicevic: Vule se zaista trudi, tako da je pre drugih (Katai, Abubakar, Mereba i Mario) zasluzio bod.
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
Jao - 3 boda (dao gol, namestio par šansi, presing na zadnje igrače protivničke odbrane mu je fantastičan, juče najbolji)
Katai - 2 boda (velemajstorski se za našo u šansi i istu realizovao, a najmanje vremena proveo na terenu od svih igrača)
Mario - 1 bod (za kratko vreme provedeno na terenu stvorio dva zicera na vrlo efektan način)
Katai - 2 boda (velemajstorski se za našo u šansi i istu realizovao, a najmanje vremena proveo na terenu od svih igrača)
Mario - 1 bod (za kratko vreme provedeno na terenu stvorio dva zicera na vrlo efektan način)
DAJ GOL!!!