Preduhitrio si me sa tim pitanjem...ja sam tek posle kad sam dosao kuci video da je to bila stativa posto niko oko mene nije znao sta se desavaPanucci wrote:Nego...jesam ja jedini koji je posle onog kornera i besplatne voznje Merebe video da je lopta zakucala u mrezu??
7. kolo: Vojvodina-partizan 2:0
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Suđenje je ipak bilo namerno na našu štetu, a što nije sviran penal i za njih, rezultat je toga što su naši igrači bili em skoncentrisani, em bolji na terenu.
Merebašvili je dobio totalno nepotrebno drugi žuti, a Stojković je morao crveni da dobije.Još nešto, u onoj drugoj gužvi, a prvoj većoj koja je bila pred istokom, crveni karton je morao dobiti i Petrović koji je udario bez lopte Tumbasevića.Toliko o " poštenom " suđenju.
Koliko vidim, navijači Partizana su još ljuti na sudiju, navodno penal nije postojao, a pljuju Lazetića i posebno Đurovskog što je nešto dobacivao stojkoviću.Ko ih ...., neka crnu od muke go**a.Šta oni misle, da samo oni imaju prava da pobeđuju, bolje da se pozabave sa tim što posle drugog gola uopšte nisu navijali.
Turija, jesi li siguran da je onu loptu sa gol-linije izbacio Pavlović, meni se činilo na snimku SOS-a, a i komentator je rekao da je to bio Mojsov, možda se varamo?
Merebašvili je dobio totalno nepotrebno drugi žuti, a Stojković je morao crveni da dobije.Još nešto, u onoj drugoj gužvi, a prvoj većoj koja je bila pred istokom, crveni karton je morao dobiti i Petrović koji je udario bez lopte Tumbasevića.Toliko o " poštenom " suđenju.
Koliko vidim, navijači Partizana su još ljuti na sudiju, navodno penal nije postojao, a pljuju Lazetića i posebno Đurovskog što je nešto dobacivao stojkoviću.Ko ih ...., neka crnu od muke go**a.Šta oni misle, da samo oni imaju prava da pobeđuju, bolje da se pozabave sa tim što posle drugog gola uopšte nisu navijali.
Turija, jesi li siguran da je onu loptu sa gol-linije izbacio Pavlović, meni se činilo na snimku SOS-a, a i komentator je rekao da je to bio Mojsov, možda se varamo?
Last edited by ice on Sun Oct 03, 2010 11:57 pm, edited 1 time in total.
A Lazetic vaspitava Tomica samarima. Ne kazem da taj decko nije zasluzio tako nesto, ali brate mili radi to po bgu na splavovima, po knez Mihajlovoj, a ne usred tekme. Sva sreca pa je i Tomic dobio crveni, inace Laza ga je zasluzio samo tako. Umalo da nas tako nesto kosta utakmice.
Uvek zaboravim da napisem ovo, ali ajde nikad nije kasno. Sumnjao sam u ovog Abubakara, da je decko ogranicen, da je nedisciplinovan, ocigledno povucen komentarima pojedinih forumasa koji su do tada bili nepogresivi sto se tice tih stvari, medjutim za sada decko nam je strasno potreban u svakoj tekmi. Njegova energicnost na terenu je prosto ono sto te mami, i sto ti onda lako prelazis preko njegove losije tehnike.
Jos jedan momak je pokazao da mora da ima mesta u timu, a to je Janko Tumbasevic. On je danas i po trojicu drzao na ledjima, pas ka Lazeticu za penal, cas levo uklize, cas desno se bije sa Petrovicem, pa petom ka Pavlovicu, svuda ga je bilo. Svaka cast Janko
Uvek zaboravim da napisem ovo, ali ajde nikad nije kasno. Sumnjao sam u ovog Abubakara, da je decko ogranicen, da je nedisciplinovan, ocigledno povucen komentarima pojedinih forumasa koji su do tada bili nepogresivi sto se tice tih stvari, medjutim za sada decko nam je strasno potreban u svakoj tekmi. Njegova energicnost na terenu je prosto ono sto te mami, i sto ti onda lako prelazis preko njegove losije tehnike.
Jos jedan momak je pokazao da mora da ima mesta u timu, a to je Janko Tumbasevic. On je danas i po trojicu drzao na ledjima, pas ka Lazeticu za penal, cas levo uklize, cas desno se bije sa Petrovicem, pa petom ka Pavlovicu, svuda ga je bilo. Svaka cast Janko
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ja sam 'ladno video kako covek lepo skace, zakucava loptu, mreza se trese, svi oko mene skacu i divljaju, i onda pogledam, a ovaj opet izvodi korner... A nisam nista pio, majke miQr0nJa wrote:Preduhitrio si me sa tim pitanjem...ja sam tek posle kad sam dosao kuci video da je to bila stativa posto niko oko mene nije znao sta se desavaPanucci wrote:Nego...jesam ja jedini koji je posle onog kornera i besplatne voznje Merebe video da je lopta zakucala u mrezu??
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
Ako tu nisam izgubio dve godine zivota nikad necuPanucci wrote:Ja sam 'ladno video kako covek lepo skace, zakucava loptu, mreza se trese, svi oko mene skacu i divljaju, i onda pogledam, a ovaj opet izvodi korner... A nisam nista pio, majke miQr0nJa wrote:Preduhitrio si me sa tim pitanjem...ja sam tek posle kad sam dosao kuci video da je to bila stativa posto niko oko mene nije znao sta se desavaPanucci wrote:Nego...jesam ja jedini koji je posle onog kornera i besplatne voznje Merebe video da je lopta zakucala u mrezu??
Gojko Kacar wrote:
Iako nije uredu ja mislim da je taj samar sto je popio Tomic bas ono sto u derbiju nama godinama nedostaje.
Sa njima moras biti bezobrazan! NEMA DRUGE!
A ne ko ranije cim predjemo most na beskoj mi se use*emo...
Treba stoci pokazati zube, da im ovo nije jos jedno gostovanje pred njihovom publikom!!!
Treba stoci pokazati zube, da im ovo nije jos jedno gostovanje pred njihovom publikom!!!
Last edited by igoork on Mon Oct 04, 2010 12:06 am, edited 1 time in total.
Trajković je nekako slabo zahvatio loptu pa je ona dobila čudnu putanju i nekako brzo pala na zemlju zakrivivši put nešto udesno, taman da završi na stativi.
Što se tiče Omarua, ima on i sasvim dobru tehniku, kako je samo zavrnuo onog Stankovića početkom drugog poluvremena milina je to više puta videti.
Što se tiče Omarua, ima on i sasvim dobru tehniku, kako je samo zavrnuo onog Stankovića početkom drugog poluvremena milina je to više puta videti.
U pravu si, jedino ipak ne treba preterivati da se dobije crveni karton.Eto više mi se svidelo ono što je uradio Pavlović kada se stvorila ona prva gužva kod zapada.Pavlović je prgav igrač i ume pošteno da provocira, ali taman pazi da ne dobije više od žutog kartona.Zato mi se jako sviđa, plus što za svoju visinu odlično skače.Eh da, on je dodao onu loptu Abubakaru koji ju je prosledio Merebi za drugi gol.igoork wrote:Iako nije uredu ja mislim da je taj samar sto je popio Tomic bas ono sto u derbiju nama godinama nedostaje.
Treba stoci pokazati zube,da im ovo nije jos jedno gostovanje pred njihovom publiom!!!
Ma jasno mi je sve to sto pricas i apsolutno se slazem sa tako necim. Ali on ga samara onako opusteno, usred tekme na sredini terena, kao da ni ne zeli da sakrije to sto radi. Dok sam gledao na sosu vristao sam od smeha, jer ovaj Tomic bukvalno hoce da pobegne od njega a ovaj mu ne da, ali opet pomocni-dju**e da je mahao nesto. Ostasmo mi sa 10, a oni sa 11. Bilo bi onda povuci ga i potegni da li bismo pobedili.igoork wrote:Iako nije uredu ja mislim da je taj samar sto je popio Tomic bas ono sto u derbiju nama godinama nedostaje.
Gojko Kacar wrote:
Naravno neopravdavam ga to je ludost sto je on uradio.
Sto kaze ICE ne radi se to tako, ali eto proslo je, sledeci put kad budu dolazili znaju sta ih ceka!
I da dodam u vezu Vuleta, mora da poradi na centarsutu. Ono sto on radi kad predje pola to je tuga,sve suprotno od onoga koliko je zadovoljavajuc u odbrani...
Sto kaze ICE ne radi se to tako, ali eto proslo je, sledeci put kad budu dolazili znaju sta ih ceka!
I da dodam u vezu Vuleta, mora da poradi na centarsutu. Ono sto on radi kad predje pola to je tuga,sve suprotno od onoga koliko je zadovoljavajuc u odbrani...