Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
simicpk

Post by simicpk »

I da se stampa kao za 70 godina kluba(mozda ima i za kasnije) neka knjizica(moze i knjiga) u kojoj pise svi zvanicni rezultati kluba,kao i slike igraca koji su obelezili tu sezonu.
Mickey

Post by Mickey »

Minja wrote:Slavija je jedini tim koji MORA da gostuje na stoti rodjendan. Na tu utakmicu ce doci ljudi kojima je Vojvodina u srcu.

Na Inter ili tako neki klub doci ce svi ostali, jer ce hteti da vide Inter, a ne Vojvodinu.
Mislim da je ovo i vise nego dovoljan razlog da nam jubilej upotpuni Slavija a ne tamo neki o*****i Inter.

...a mogao bi i Feyenoord pa da svi igraju u svojim crveno-belim dresovima. :lol:
Marcello

Post by Marcello »

Ma, samo Slavija iz Praga!!! Koji će mi Inter, njih ne bih ni išao da gledam, pa da sedim pored neke sponzoruše koja je došla da gleda fenseraj...Izem ti takvu proslavu...Kad bolje razmislim, većina nas, koji smo redovni, ne bi ni nabavilo karte za Inter, jel?

No, tužno je to, što je izgleda, ljubav sa Slavijom - jednostrana...Prateći dešavanja prethodnih godina, stičem utisak da Pražani nisu nešto u fazonu razvijanja odnosa...kontam da smatraju da su mnogo veći klub, šta ja znam...

Naravno, kad ovo pišem, ograđujem se od uprave FKV, pošto oni ne znaju ni "i" od naše istorije. Mislim samo na nas - navijače (simpatizere, kako ko hoće), jer smo mi oficijelni predstavnici kluba. Uostalom, većina medija sa ovog sajta crpi informacije o događanjima u našem klubu.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Jataganac

Post by Jataganac »

Tačno je da Česi ,pa i navijači Slavije uglavnom nemaju mnogo pojma ni da postoji Vojvodina , ili im je bitno ko nama neki moldavski ili bugarski klub ,nikakve tu"ljubavi" naravno nema ali to nije razlog da klub ne poradi na dovodjenju Slavije za veliki jubilej .Nisu ni oni sada u nekom vrhu i ne cvetaju im ruže da nas arogantno odbiju i to se može relativno lako srediti samo da se naša vajna uprava i gradske strukture malo potrude , a to šta oni misle o nama kao klubu u krajnoj liniji nije ni bitno jer je to naša proslava i bili bi tu zbog nas , a ne obrnuto .
Del_Boske

Post by Del_Boske »

Зашто не покушати успоставити неке односе са навијачима ФК Славије... као близанци што имају са неким Русима и Грцима...
Milan

Post by Milan »

Del_Boske wrote:Зашто не покушати успоставити неке односе са навијачима ФК Славије... као близанци што имају са неким Русима и Грцима...
Nisu baš bili oduševljeni našom pojavom '99. u Pragu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
torrente

Post by torrente »

al,to nije razlog da se ne stupi u kontakt sa njima!!! :!: :?:
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Pripadnik

Post by Pripadnik »

A kakve mi veze imamo sa navijačima Slavije? Misli koji je razlog za bilo kakve kontakte?
Mi smo jedno to je naša snaga...
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Milan wrote:Nisu baš bili oduševljeni našom pojavom '99. u Pragu...
Nemaju oni pojma ni ko smo ni sta smo, koga god sam od navijaca Slavije pitao zimus sta znaju o nama jedva su znali gde je Srbija, a ne sta je Vojvodina...
Junior

Post by Junior »

Ja sam imao potpuno drugacije iskustvo,cim sam jednom Cehu spomenuo da sam iz Novog Sada,odreagovao je sa : So you must support Vojvodina? :)
A lik je inace navijac Sparte,ali je upucen u vezu izmedju Slavije i Vose. Inace mislim da povezivanje sa Slavijom ne treba da ide preko navijaca, postoje i drugi nacini za to.
Stexman

Post by Stexman »

Ako gledamo da Inter nije dobrodosao zbog najezde nekih levaka koji ce doci samo zbog Intera, onda treba da igramo sa Sajkasem iz Kovilja. Sa njima je odigrana i prva utakmica pa sto ne bi i na stogodisnjicu! Ili napraviti turnir pa pozvati recimo, Koviljcane, Slaviju i Seltik ili Atletiko. Svi oni su nekako bitni za ovaj klub!
limanfkv

Post by limanfkv »

Sto Seltik?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

limanfkv wrote:Sto Seltik?
Pa misli zbog četvrtfinala Kupa Šampiona s njima , naš najveći uspeh u Evropi. Mada po meni, to uopšte nije faktor zašto bi ih trebali zvati.
Ja sam svoj stav izneo još pre.
Mart 2014, na našu godišnjicu meč sa Šajkašem, na kraju te sezone i kao kraj obeležavanja stogodišnjice meč sa Slavijom, i to je to. Sasvim dovoljno, pristojno, nemegalomanski i ne preskupo.

A ne da se glupiramo, da pokušavamo kao da nadvisujemo splićane i slično. Ja na Inter neću da idem. Osim ako naletimo na njih u kvalifikacijama za LŠ
:D
Io odio Belgrado
limanfkv

Post by limanfkv »

Nije li nas taj Seltik pokrao u tim mecevima?
Stexman

Post by Stexman »

Pa ja sam lupio za Seltika kao sto rece Red Marquis zbog tog cetvrt finala, a ko je koga pokrao to ne znam.

Slazem se sa Red Marquis-om da ne treba da pravimo cirkus i da pravimo bakljadu recimo u Bečićima, već sve treba da bude onako gospodski!

A savršeno me ne interesuje ko će doći u goste, ja ću tamo biti zbog Vojvodine i samo zbog Vojvodine!
Post Reply