Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
lazarr

Post by lazarr »

Stvarno lepe vesti u vezi reflektora. Vidim nekoliko pitanja vezano za daljinu postavljanja stuba od terena. Jedino logicno objasnjenje je to da ce se nekad u buducnosti siriti, odnosno podizati istocna tribina na visinu severa, da bi posle tih radova stub stojao taman kako treba.
Del_Boske

Post by Del_Boske »

Коначно! Пола утакмица пропустим због посла...
Andreyos

Post by Andreyos »

Koliko je u stvari nama malo potrebno da bismo bili srećni...Neki se zanose stadionom od pola milijarde evra,a nama su četiri bandere dovoljne...Ali za početak da mi overimo plasman u finale kupa,tek tada može početi pritisak na glavešine...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Vuke

Post by Vuke »

Polako ljudi, vidi se da su decenije cekanja ucinile svoje...

Ja ne mogu da pronadjem, a ni da saznam kada je raspisan tender i ko je sve poslao svoje ponude. Kako za gradjavinske radove, tako i za same reflektore. NIje isto Filipsovi i neke Slovacke firme, mozda jesam skeptik i oprezan, ali da ne bude kasnije da nemaju dovoljnu jacinu, da ne riknu brzo i tako dalje...

Volim sve javno transparentno i kada se vec konacno radi, da se odradi valjano. Da ne bude i ovaj poduhvat, kao sa Frankestajn tribinom sa juga!

Ako ima neko informacije o tenderu, roku izgradnje, nazive firmi i vrsti reflektora, bio bih mu zahvalan da ovde postavi!
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

car jovan wrote:Док то не буде готово и не уверим се да рефлектори раде,ништа још не верујем
+1
Minja
Administrator

Post by Minja »

Nego, se zna koliko ce luksa da bude? Cisto da mogu da procenim kakav objektiv ce mi trebati
ice

Post by ice »

Nego, pošto se reflektori polako postavljaju da mi nastavimo dalje našu priču.Trebaju nam nove južna i istočna tribina i da se ona kuća konačno sruši.
Tokom svih ovih godina ne znam kako se od renoviranja stadiona došlo do zadovoljavanja samo sa novim reflektorima?Znam da nam malo treba da bi bili srećni, ali mi našu borbu moramo nastaviti.

Nisam siguran, ali i sa ovim reflektorima će biti borba da li ćemo moći da igramo u grupnoj fazi Lige Evrope, a kroz koju godinu sigurno nećemo.

Južna tribina i svlačionice, kao i nepostojanje tunela, zatim odgovarajućeg parking prostora i prilaza za posetioce oko stadiona su veliki problemi.

Veliki problem su i severna i istočna tribina, severna zbog čuvenih lokala i dimnjaka, a istočna je možda i najveći problem jer ne zadovoljava UEFA-ine kriterijume što se tiče broja ulaza na samu tribinu.A mislim da je takođe neophodno obezbediti i prostor za novinare i na suprotnoj tribini od zapadne, nešto slično je morao i Partizan da uradi.

Dalje, ne treba zaboraviti da se mora gledati i u budućnost.
Ako nam klub bude tavorio što se tiče Evrope, onda nam ni reflektori nisu neophodni.A ako želimo da ostavimo tamo traga, sigurno je da će vremenom problem predstavljati i mali kapacitet stadiona, 12 500 sedećih mesta (gde se zbog bezbednosnih razloga često oduzme i do 1000) je malo za evropsku Vojvodinu i ovoliki grad Novi Sad.
Opet se tu vraćamo na istočnu tribinu koju bi praktično novu trebali da imamo.
Ako mogu po nekim drugim, manjim gradovima u Srbiji da grade i renoviraju komplet stadione, mogu valjda i kod nas nešto više da urade sem reflektora koje smo ionako nekada imali.

Ništa ovo još ne znači, naša borba za stadion Karađorđe se nastavlja, ovo bi trebalo da bude tek početak!
Del_Boske

Post by Del_Boske »

ice wrote:A ako želimo da ostavimo tamo traga, sigurno je da će vremenom problem predstavljati i mali kapacitet stadiona, 12 500 sedećih mesta (gde se zbog bezbednosnih razloga često oduzme i do 1000) je malo za evropsku Vojvodinu i ovoliki grad Novi Sad.
На жалост нисам сигуран у ово...
Pripadnik

Post by Pripadnik »

A što, šta te muči?
Mi smo jedno to je naša snaga...
Pripadnik

Post by Pripadnik »

Počeli su radovi kod blagajne na jugu i kod bubija... Ko je planirao da se parkira ispred zapadne tribine neka ni ne pokušava.
Mi smo jedno to je naša snaga...
Vuke

Post by Vuke »

Tri motorica sa natpisom inspekcija, kao i vozila sa natpisom za igradnju grada, sve kod zapadne i delom juzne tribine :)

Mada izgleda jos nema odgovora na najvaznija pitanja!?
Somborac

Post by Somborac »

Grad je birao izvodjaca, a reflektore su najavili Filipsove!
igoork

Post by igoork »

Sta se desava sa severo-istokom? To niko ne spominje... :?
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Mislim da je jos rano za price oko renoviranja tribina, ajde prvo da docekamo te reflektore, da se jedna velika i znacajna stvar dovede do kraja pa cemo onda da vidimo sta i kako dalje.
kinik

Post by kinik »

Za one koji jos uvek nisu uvereni!
Danas kod blagajne:
Image
Image
1966...1989...201x
Post Reply