Jelen Super Liga 2011/2012

Locked
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Re: Jelen Super Liga 2011/2012

Post by Grba_NS »

Nas Spremo je Mesi za tog Jankovica, koji je samo medijski (pre)hvaljen. Inace njih dvojica igraju zajedno u kadetskoj selekciji Srbije koju vodi Sakic (ako se ne varam). Mali je daleko od tog kalibra kojim ga predstavljaju, bar sam ja stekao takav utisak u tih par utakmica sto sam gledao.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Re: Jelen Super Liga 2011/2012

Post by Dejan »

Dmitrović za SRPSKIFUDBAL.rs: „U Srbiji ima puno Pejovića i Dmitrovića“
16.02.2012, 15:45, Izvor: srpskifudbal.rs

Prve fudbalske korake napravio je u Konarevu pored Kraljeva, ali je u profesionalne vode ušao sa kraljevačkom Slogom. Nakon četiri godine u Radu otisnuo se u inostranstvo, a široj fudbalskoj javnosti postao je poznat nakon što je obukao dres SCG 2001. godine

O svojoj poslednjoj polusezoni kao aktivnom igraču, trenerskim ambicijama i fudbalskim “mešetarima” kako ih naziva, Boban Dmitrović govori za SRPSKIFUDBAL.rs

Još jedne pripreme za prekaljenog defanzivca, ko zna koje po redu za Vas, kako protiču i da li ste zadovoljni trenutnom formom Sloge?

„Ako Vam kažem koje su po redu, otkriću vam koliko godina imam, bolje da zaobiđem odgovor”, započinje Dmitrotivć. “Šalim se, kao i svake, budu teške, ali kad dođu utakmice, sve se zaboravi. Mi se prilagođavamo uslovima koje imamo u Kraljevu, koristimo balon, teretanu, i teren pokriven snegom. Trenutnu formu ne možemo utvrditi jer nismo igrali utakmice iz poznatih razloga.“

Šta očekujete u nastavku sezone? Ima li Sloga snage i kvaliteta za plasman u elitu?

”Jedno je sigurno, uželeli smo se utakmica, očekujemo da ćemo nastaviti u istom ritmu, ekipa je mlada, sa par iskusnijih, činimo ekipu željnu dokazivanja.”



Ko su favoriti za plasman u viši rang iz Prve lige Srbije?

”Fudbal je nepredvidiv, tako da favoriti na papiru ne moraju proći prvi kroz cilj. Radnički je prikazao konstantnost, Donji Srem takmičarski duh. Ne treba zanemariti i ostale ekipe, jer su zbog nijansica u zaostatku.”

Kako ocenjujete kvalitet PLS, da li puno zasotaje za elitnim rangom?

“Posle šest meseci provedenih na prvoligaškim terenima, mislim da PLS ne zaostaje puno za elitnim rangom. Drago mi je da su se pojedini centri probudili, i mogu reći da već polako izrastaju u ozbiljan kolektiv. Radnički je na pragu povratka, želim da sa Novim Pazarom i Kragujevcem u bliskoj budućnosti naprave značajan korak u Evropi, a ne samo da prioritet bude borba za goli život.”

Koliko ćemo Vas još gledati na terenu?

“Biću na terenu kao igrač do leta, a onda ući u trenersko kolo, mislim da ću i tu imati šta da kažem. Podneo sam sve potrebne papire za upis PRO licence, nadam se da će FSS imati sluha i razumevanja da nastavim svoj fudbalski život.”

Vaš bivši saigrač Pejović, tako ste i vi imali problema sa korupciojom u našem fudbalu. Da li ćete pružiti podršku svom saborcu?

”U Srbiji ima puno Pejovića, Dmitrovića. Krivo mi je samo što su mene, kao i Pejovića oglasili i kaznili kao krivce, a oni u koje je prst uperen i dalje mešetare Srbijom. Želimo dobro našoj deci koja se u mlađim kategorijama regrutuju za neregularnost. Pitaju se mnogi, zašto se ćutalo ovolike godine? Znaju ti isti dobro zašto, a kad me to neko bude pitao, ko treba, dobiće iscrpne odgovore. Mnogo igrača bi reklo istinu, ali se plaše da ne budu osuđeni kao nas dvojica, i pre suđenja.”

Kakav rasplet očekujete u akciji koju je pokrenuo FIFPro?

“Molim da FSS zajednički sa nama otera mešetare tamo gde im je mesto. Javiće se još koji Pejović, u to sam siguran. FSS je uradio dosta toga dobrog u pretoklih godina, ali ne možemo se izboriti sa „burazerskim klubovima“ kako reče gospodin Karadžić”, priželjkuje Boban.

“Bice kao i sa mnom, ako se ne uključi Evropa, kojoj težimo. O državnim organima da i ne pričamo. FIFPro samo želi poštenu igru, fer odnos, obostran interes klub-igrač. Mislim da je otislo predaleko, i da će FSS biti primoran stati na put mnogim svojim „glasačima“ koji zarad podignuta dva prsta, rade sta hoće”, zaključuje Dmitrović.
http://www.srpskifudbal.rs/2012/02/16/d ... mitrovica/" onclick="window.open(this.href);return false;
simicpk
Posts: 425
Joined: Thu Jun 11, 2009 2:07 pm

Re: Jelen Super Liga 2011/2012

Post by simicpk »

Jedna od normalnijih, a i lepsih vesti u poslednje vreme:
„Marinci“ pripremaju teren Spartaka
Dok se prvotimci nalaze na pripremama u Budvi, deo navijačke grupe Marinci, koji su poznati po najvatrenijem navijanju za boje subotičkog superligaša, rešili su da daju svoj doprinos tako što će očistiti terene od debelog sloja snega.

Grupa od dvadesetak momaka naoružala se šalovima, kapama, jaknama, ali i lopatama, koji su u saradnji sa ljudima koji se bave održavanjem Gradskog stadiona u Subotici, započeli sa čišćenjem pomoćnog terena.

Posle pomoćnog će na red doći i glavni teren. Jedini cilj je, kako kažu Marinici, da se uslovi koliko-toliko poboljšaju, te da ekipa po povratku u Suboticu može da nastavi pripreme za drugi deo sezone u kome subotički superligaš ima visoke ambicije.
http://www.srpskifudbal.rs/2012/02/16/m ... -spartaka/" onclick="window.open(this.href);return false;
ФКВ
User avatar
postman
Posts: 260
Joined: Sun Aug 16, 2009 8:24 pm
Location: Klisa

Re: Jelen Super Liga 2011/2012

Post by postman »

Svaka cast navijacima Spartaka ! Tako se voli svoj klub.Primerom,a ne samo na rechima.
Minja
Administrator
Posts: 1906
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Re: Jelen Super Liga 2011/2012

Post by Minja »

Navijaci Vojvodine su pre 6-7 godina cistili jedan od terena na Veterniku. Snega bilo do 25-30 cm, igraci u NS i nisu imali gde da treniraju. Ideja je bila da se jedan teren koliko-toliko ocisti. Da ne hejtujem ali od Radne zajednice tada se NIKO nije prikljucio (osim moje malenkosti) :wink: , ako se dobro secam, pomagali su ljudi na odrzavanju terena (dva coveka) i to je bilo to. Ostalima je valjda bilo hladno. Uglavnom, ti momci nisu dobili cak ni PISLJIVI CAJ. Gospodski klub... do mojega.
Pripadnik
Posts: 62
Joined: Wed Oct 14, 2009 10:49 am

Re: Jelen Super Liga 2011/2012

Post by Pripadnik »

Džaba to sve Minja dok ne izađe u novinama kao da se nije ni desilo.

P.S. Ne umanjujem značaj akcije subotičana.
Mi smo jedno to je naša snaga...
User avatar
Novon
Posts: 52
Joined: Mon Jul 11, 2005 7:00 am
Location: Istocna tribina

Re: Jelen Super Liga 2011/2012

Post by Novon »

S. Savić je u Dnevniku objavio tada članak da su članovi skupštine FK Vojvodine čistili sneg sa jednog od terena u SC Vujadin Boškov. Mada su od članova skupštine bili samo navijači, a bilo je i onih koji nisu u skupštini...
Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8869
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Jelen Super Liga 2011/2012

Post by Radoye »

Novon wrote:S. Savić je u Dnevniku objavio tada članak da su članovi skupštine FK Vojvodine čistili sneg sa jednog od terena u SC Vujadin Boškov. Mada su od članova skupštine bili samo navijači, a bilo je i onih koji nisu u skupštini...
U Amerikama to zovu "Perception management".

http://en.wikipedia.org/wiki/Perception_management" onclick="window.open(this.href);return false;
Actions to convey and/or deny selected information and indicators to foreign audiences to influence their emotions, motives, and objective reasoning as well as to intelligence systems and leaders at all to influence official estimates, ultimately resulting in foreign behaviors and official actions favorable to the originator's objectives. In various ways, perception management combines truth projection, operations security, cover and deception, and psychological operations.
Ukratko - sistematsko plasiranje selektiranih informacija (istinitih, poluistinitih ili potpuno laznih) sa ciljem kreiranja odredjene slike u javnom mnenju povoljne po onoga ko plasira doticne informacije.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Minja
Administrator
Posts: 1906
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Re: Jelen Super Liga 2011/2012

Post by Minja »

Poenta ovog malog vracanja u proslost jeste u tome da u toj akciji niko od Radne zajednice nije ucestvovao, a klub je tada broja 60-70 zaposlenih, ukljucujuci i igrace. Verovatno je slicno i u Subotici (treba proveriti).
User avatar
Firmin mali
Posts: 181
Joined: Thu Jan 20, 2011 12:17 pm
Location: Vojvodina

Re: Jelen Super Liga 2011/2012

Post by Firmin mali »

Fudbalski savez Srbije raspisao je izbore na svim nivoima koji će početi 16. aprila, a do tada će aktuelno rukovodstvo izabrati novog selektora reprezentacije Srbije.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... i-selektor

molo novosti iz sveta ''fudbala''...
vojvodina jedna jedina
Posts: 1260
Joined: Fri Jan 01, 2010 11:56 pm

Re: Jelen Super Liga 2011/2012

Post by vojvodina jedna jedina »

[video]http://www.youtube.com/watch?v=Rx86MTs-25A[/video]

Rad bi mogao da promeni ime u "Stojic"cisto da se zadovolji forma...

Ocigledno da njegovoj bahatosti nema kraja...
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Jelen Super Liga 2011/2012

Post by laki »

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=584253" onclick="window.open(this.href);return false;

Kao Srbinu bila bi mi velika čast da jednog dana radim u Srbiji, bez obzira na to da li je u pitanju funkcija selektora ili trenera jednog od naša dva najveća kluba”, izjavio je Jovanović na dodeli nagrade za trenera godine, u decembru 2011.

Ivan Jovanović mogao bi da preuzme mesto selektora Srbije, a ako do dogovora ne dođe, opcija je Radovan Ćurčić, pišu Novosti.



Proslavljeni trener, Radovan Curcic, opcija! 8)
Image
vojvodina jedna jedina
Posts: 1260
Joined: Fri Jan 01, 2010 11:56 pm

Re: Jelen Super Liga 2011/2012

Post by vojvodina jedna jedina »

Kako mediji forsiraju Zvezdu i Partizan?

http://www.srpskifudbal.rs/2012/02/20/k ... -partizan/" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Telep
Posts: 202
Joined: Fri Jul 22, 2011 2:05 pm
Location: North Telep

Re: Jelen Super Liga 2011/2012

Post by Telep »

Retko se mogu naci ovakvi tekstovi. ne daj boze, jos ce autoru nesto da se desi ako previse zasmeta nekome :frown:

bilo je i ovo pre neki mesec
http://www.srpskifudbal.rs/2011/12/19/k ... nam-svane/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Uroš
Posts: 155
Joined: Thu Feb 16, 2012 2:58 pm

Re: Jelen Super Liga 2011/2012

Post by Uroš »

laki wrote:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=584253

Kao Srbinu bila bi mi velika čast da jednog dana radim u Srbiji, bez obzira na to da li je u pitanju funkcija selektora ili trenera jednog od naša dva najveća kluba”, izjavio je Jovanović na dodeli nagrade za trenera godine, u decembru 2011.

Ivan Jovanović mogao bi da preuzme mesto selektora Srbije, a ako do dogovora ne dođe, opcija je Radovan Ćurčić, pišu Novosti.

Proslavljeni trener, Radovan Curcic, opcija! 8)
Тумбаковић.
Locked