Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vojvodina jedna jedina
Posts: 1260
Joined: Fri Jan 01, 2010 11:56 pm

Re: Transferi

Post by vojvodina jedna jedina »

фирма бг wrote:Луванор је пренео садашњем клубу да по сваку цену жели корак напред и да је одушевљен Војводином као клубом,стадионом,навијачима и то што је Апија ту.
Ako je odusevljen Apijom,sta ce tek biti kad vidi da nam je jos slavniji Fifti cent predsednik? :|
Minja
Administrator
Posts: 1911
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Re: Transferi

Post by Minja »

Medju igracima koji su za sada dosli u klub nijedan se ne vodi kao pojacanje. U pitanju su osvezenja, a najveci broj njih i nece biti u kombinaciji za tim nego ce biti prosledjeni u druge klubove.

Pretpostavljam da se nesto malo vece kotrlja iza brda cim se toliko uporno cuti o nekom novom Songu ili Apiji. Pozicija pleja nije resena, a bez te puzle nema ni odgovora na pitanje, na sta ce da lici Vojvodina u narednoj polusezoni.
Akcent
Posts: 376
Joined: Fri Mar 25, 2011 2:02 pm
Location: Srpska Atina

Re: Transferi

Post by Akcent »

Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4883
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Firmas iz medicinske wrote: http://img507.imageshack.us/img507/6462/bojkebuda.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Dva genijalca... :lol:
User avatar
vosa do groba
Posts: 375
Joined: Thu Dec 15, 2011 10:09 pm

Re: Transferi

Post by vosa do groba »

Imam informaciju da ce Becelic biti prosledjen u Sutjesku na pozajmicu.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
FkpCascais
Posts: 170
Joined: Mon Jun 11, 2012 8:41 am

Re: Transferi

Post by FkpCascais »

Radoye wrote:
FkpCascais wrote:Portugalski koji koristi u poruci je malo prost i ima par gramatickih gresaka. Nije nemoguce da je sala, mada osoba koja ga je napisala i pored gresaka zna dobro portugalski, tu nema sumnje (greske su tipa brzo pisanje i prosto izrazavanje, ne tipa kao kad se koristi Google translate.
Kolike su razlike izmedju portugalskog portugalskog i brazilskog portugalskog (govorne forme) i da li bi to moglo da objasni ovu "prostotu"?

Na kraju krajeva fudbaleri (cast izuzecima) i ne spadaju medju najobrazovanije ljude na svetu, koliko nasih fudbalera uve da se sluzi "sas padezi"?
Zvanicno je isti jezik, i gramiticki su isti, mada kad ih slusas dosta su drugaciji. Portugalski iz Brazila je mnogo vise "pevan" i ima svoje specificne izrazaje. Isto tako struktira recenica je drugacija, pa i po tome moze da se vidi razlika. Da, to jeu pitanju kod Luvanora, decko je to napisao kako je znao i kako mu bilo zgodno, nije pesnik niti pisac :)

Cuo sam lepe stvari o Deleticu, kako je talenat i kako je cak imao i ponude iz inostranstva. Becelica ne znam... Nego, niste mi nista rekli o tome da li ste za ili ne da Bilbija ostane i kakvo misljenje imate o njemu. Pratio sam ja vas forum cesto ali nisam kad se o njemu pricalo, a samo sam uhvatio tu i tamo neke komentare vecinom dosta kriticne.
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Transferi

Post by Boske87 »

FkpCascais wrote:Cuo sam lepe stvari o Deleticu, kako je talenat i kako je cak imao i ponude iz inostranstva. Becelica ne znam... Nego, niste mi nista rekli o tome da li ste za ili ne da Bilbija ostane i kakvo misljenje imate o njemu. Pratio sam ja vas forum cesto ali nisam kad se o njemu pricalo, a samo sam uhvatio tu i tamo neke komentare vecinom dosta kriticne.
I ja sam takođe čuo samo reči hvale kada ja Deletić u pitanju, kažu da je Kjevo bio zainteresovan za njega. Nadam se da je dobar jer nam treba igrač na levom krilu. Što se tiče Bilbije tvrdim da od njega nikada neće biti ozbiljan fudbaler. U Vojvodini je dobio dovoljno šansi da se dokaže i nije ništa pokazao. Jeste dobar momak, profesionalac i ima prefinjenu tehniku ali isuviše je mekan, nejak. Nedostaje mu par kilograma mišića, takođe nema visinu i konstituciju za napadača a povrh svega nema ni brzinu niti igru glavom. Mislim da je Bilbija pravi primer lošeg rada trenera u mlađim kategorijama jer je očigledno da od talentovanog momka sa sjajnom tehnikom i osećajem za gol nisu uspeli da naprave ozbiljnog napadača.
Ovako dobili smo momka koji može da dominira među svojim vršnjacima ali kada dođe bilo koja ekipa sa štoperima balvanima tipa Javor Bilbija se izgubi u vremenu i prostoru.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4883
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Boske87 wrote:Jeste dobar momak, profesionalac i ima prefinjenu tehniku ali isuviše je mekan, nejak. Nedostaje mu par kilograma mišića, takođe nema visinu i konstituciju za napadača
Upravo to, ali nije to tako beznadezno...

Samo ga treba staviti pod malo drugaciji rezim (kako ishrane, tako i treninga), ali se bojim da niko u klubu nema strpljenja :?

Mozda Zaga to promeni, ko zna...
Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: Transferi

Post by Nikola »

Luvanor ce biti aktuelan dok Serif ne bude rekao cenu za otkup ugovora. Ubedjen sam da cicijaskim pristupom nisu u stanju igraca iz Moldavije da dovedu.
Stici ce neki "ekstra" stranci iz Bosne ili Crne Gore. Problem je sto odgovorni ne skautiraju, vec samo slusaju preporuke svakojakih persona. Ko iz senke radi prelazni rok, dobro je da smo i treci na misice.
ПУШТАМ КИШУ!
фирма бг
Posts: 14
Joined: Tue Jun 05, 2012 3:00 pm

Re: Transferi

Post by фирма бг »

http://www.transfermarkt.co.uk/en/roger ... 36423.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Овај бразилац, који је играо за репрезентацију Пољске и требало да буде замена за мореиру.Покушали су зимус да га доведу,али ће се коцкице изгледа можда сада поклопити јер треба нам креатор!!!
Minja
Administrator
Posts: 1911
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Re: Transferi

Post by Minja »

Po ceni, sa istog sajta, reklo bi se da je covek sve vise rekreativac a sve manje profesionalac. Pik mu je bio 2008. i od tada cena ide u bunar.

Da ne ponove Moreiru... ili Stojku, daleko bilo.

Bez ozbiljnog pleja, prica o podmladjivanju gubi smisao. Ekipa je ok, ali ta pozicija fali. Prethodnih sest meseci je bilo sasvim dovoljno da se vidi sta znaci kada nemas odgovarajuce resenje za to mesto. A, mozda se i Moreira probudi 8) .
Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: Transferi

Post by Nikola »

Rogera se secam sa prvenstva dok je igrao za Poljsku. Snazan i visok kreativac, izvrsne tehnike i suta. Izuzetno atraktivan igrac.
ПУШТАМ КИШУ!
User avatar
Avangarda
Posts: 337
Joined: Tue Feb 13, 2007 1:57 am
Location: Sremska Mitrovica

Re: Transferi

Post by Avangarda »

Шта би са Милојевићем, Јованићем, Вигњевићем и Ђурићем? Хоће доћи неко од њих?
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
FkpCascais
Posts: 170
Joined: Mon Jun 11, 2012 8:41 am

Re: Transferi

Post by FkpCascais »

A zasto na mesto pleja ne dovesti nesto malo drugacije, nekog mladjeg i da ne bude stalno brazilac (u Srbiji je svaki stranac ili brazilac ili ganac):

Slobodan igrac: http://www.transfermarkt.co.uk/en/geoff ... 77840.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja ne kapiram zasto kod nas klubovi ne vide na vreme, recimo u Martu-Aprilu spisak igraca koji su slobodni ili koji ce postati slobodni na leto i odabere one koje realno moze da dovede i koji su potrebni timu. Pored Transfermarketa koji ima opciju da ti da listu svih slobodnih igraca za svaku poziciju imas i mnoge transfer liste gde mogu da se vide igraci koji ostaju bez klubova. Mislim, mora sve da se proveri ali vec je nesto. http://en.wikipedia.org/wiki/Category:F ... ummer_2012" onclick="window.open(this.href);return false;

I ovaj je slobodan, igrao 3 sezone u Tventeu: http://www.transfermarkt.co.uk/en/dario ... 82505.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovaj igrao u Racing Santanderu, Sporting Gijonu i do ovog leta u Arisu: http://www.transfermarkt.co.uk/en/crist ... 35538.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ili ovaj iz Uniao de Leiria iz Portugala: http://www.transfermarkt.co.uk/en/marco ... 33549.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo gde mogu da se nadju igraci, kliknes samo na "players without contract" levo i posle biras karakteristike igraca,i parametre kao godine, pozicija, cena, visina, itd. http://www.transfermarkt.co.uk/en/suche ... suche.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo jedan poznatiji igrac koji je slobodan: http://www.transfermarkt.co.uk/en/valer ... _5703.html" onclick="window.open(this.href);return false; Secam ga se jos kad je igrao za Kamerun i za Portsmout i Sochaux. Bio u Grckoj u Panetolikosu do ovog leta: http://en.wikipedia.org/wiki/Val%C3%A9ry_M%C3%A9zague" onclick="window.open(this.href);return false;

A cesto se pitam sto ne dovodimo vise igraca iz Rusije i Ukrajne koji bi se verovatno vrlo lako prilaodili, evo ovaj je slobodan na primer, mogao bi barem na probu da se dovede: http://www.transfermarkt.co.uk/en/dmytr ... 58216.html" onclick="window.open(this.href);return false; Bio je igrac Dinamo Kijeva ali se nije probio u prvi tim: http://en.wikipedia.org/wiki/Dmitriy_Gorbushin" onclick="window.open(this.href);return false;

Auuuuu e ovo bi bila BOMBA, slobodan igrac: http://www.transfermarkt.co.uk/en/ezequ ... 19054.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo lakse da vidite ovde karijeru: http://en.wikipedia.org/wiki/Ezequiel_Gonz%C3%A1lez" onclick="window.open(this.href);return false; Mislim da bi zaista bio pravi pogodak!

Obratite paznju kako je ovaj igrac http://www.transfermarkt.co.uk/en/josep ... 41744.html" onclick="window.open(this.href);return false; koji je sada slobodan, jedino iskustvo u Evropi imao u Danskoj sa Nordsjaelandom gde je na 16 utakmica dao 4 gola: http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Kamwendo" onclick="window.open(this.href);return false; Jos je relativno mlad, 25 godina. http://www.national-football-teams.com/ ... hp?id=4209" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ko je jos slobodan: http://www.transfermarkt.co.uk/en/pasca ... _3914.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Da skratim, sve sto sam nabrajao su slobodni igraci koje nije nemoguce dovesti, a izdvajam: Pascal Feindouno, Ezequiel Gonzalez i Valery Mezague.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4883
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Avangarda wrote:Auuuuu e ovo bi bila BOMBA, slobodan igrac: http://www.transfermarkt.co.uk/en/ezequ" onclick="window.open(this.href);return false; ... 19054.html evo lakse da vidite ovde karijeru: http://en.wikipedia.org/wiki/Ezequiel_Gonz%C3%A1lez" onclick="window.open(this.href);return false; Mislim da bi zaista bio pravi pogodak!
Ihhhh daleko je sunce...
Post Reply