6. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 0:0
-
Re: 6. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 0:0
Ofanzivni trener na dve utakmice 0 golova. Posle se nerviram kada se navijači blizanaca sprdaju sa nama. Bože me sačuvaj ovog fudbala i uprave.
To je taktika pred partizane! Da pomisle kako ne mozemo gol da damo i kako smo ocajni. Oni dodju ovde opusteno a mi pokazemo sta u stvari znamo i damo im 5 komada i ponizimo ih kao go**a
Ofanzivni trener je dao jedan gol
Ali ga je i primio i tako sprecio tekstove o najboljoj odbrani u vasioni.
Realno ovo je ocekivano.
Ja sam jos za Zagu rekao da ima srece jer smo dve utakmice pobedili na individualne poteze (makazice, slobodni udarac) ali to ne moze vecno da traje.
Realno ovo je ocekivano.
Ja sam jos za Zagu rekao da ima srece jer smo dve utakmice pobedili na individualne poteze (makazice, slobodni udarac) ali to ne moze vecno da traje.
-
Da, moja greška štoper je dao glavom posle kornera. Ofanzivna taktika.
- Red Marquis
- Moderator
Re: 6. kolo: OFK Beograd-Vojvodina, subota 16:30h
Mislim da ovo najbolje oslikava naše trenutno stanje. Biće veselo ove godine.Uroš wrote:тактика је јасна:Напад гарантује 0:0,а одбрана шта уради.
Taj nama poništeni gol, jel nije bio dovoljan razlog da napustimo teren? Hoće li biti saopštenje i za to?
Io odio Belgrado
Ово је више од очекиваног,с обзиром да смо у последње две-три године редовно губили.Овде полако наш најбољи играч почиње да постаје Супић.Овде реално у првој постави имају место Мореира,Ђурић,Супић и евентуално Стевановић и Јокић.Убациш клинце,неке вратиш са позајмница и здраво,нек будемо седми,и нек нам оде сезона,али бар да играмо ко људи и да спремамо тим за наредну сезону,јер и ако будемо трећи на крају,јер сматрам да ће рад,јагодина и остали почети да полако падају у другом делу сезоне,то ће опет бити на гузове,а близанци могу да поделе трофеје и кад би играли са петлићима,према томе,бар да играмо нападачки,брзо,па шта нам бог да,него овако.Да ли у српском језику постоји неки лингвистички израз за игру Војводине?Правимо једну шансу по утакмици,и то обично буде на почетку,и онда промашимо,и пиши пропало.А онда погледаш да тренер убаци све нападаче које има на располагању а резултат опет исти дупло-голо.Nevernik wrote:Ofanzivni trener je dao jedan gol
Realno ovo je ocekivano.
Jalovina.Uroš wrote:Да ли у српском језику постоји неки лингвистички израз за игру Војводине?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- madda fakka
Jadno, jadnije, najjadnije, igra VojvodineRadoye wrote:Jalovina.Uroš wrote:Да ли у српском језику постоји неки лингвистички израз за игру Војводине?
I Bog je Slaninar...
Jalovina, besplodnina, pasomrz, bledara, grčotrz, pogrebnjak..Radoye wrote:Jalovina.Uroš wrote:Да ли у српском језику постоји неки лингвистички израз за игру Војводине?
Informacija za sve ljubitelje javnih nastupa Miodraga Pantelića: biće večeras gost na Total sokeru.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Sta promasi Abu jbt,a Supa nas opet spasao i to u tri navrata svaka cast.
Kao prvo, pozdrav svima.
Veliki sam navijac Vojvodine od malih nogu!
Dugo citam ovaj forum ali se nisam registrovao, sada jesam pa onda nesto i ja da napisem.
Da li ste primetili da koji god trener pokaze ambicije za 1.mestom bude smenjen?
To je bio slucaj sa Kizom, pa je dosao Jasar (CG) sada i sa Zagorcicem, dosao Vignjevic(CG)...
Kada ne moze da se komanduje dovode se djetici.
Nazalost ne sme Vojvodina da bude prva,zna se za koga je 1.mesto predodredjeno u Srbiji, naravno tu je i najveci izvor finansiranja - kvota.
Mislite o tome...
Veliki sam navijac Vojvodine od malih nogu!
Dugo citam ovaj forum ali se nisam registrovao, sada jesam pa onda nesto i ja da napisem.
Da li ste primetili da koji god trener pokaze ambicije za 1.mestom bude smenjen?
To je bio slucaj sa Kizom, pa je dosao Jasar (CG) sada i sa Zagorcicem, dosao Vignjevic(CG)...
Kada ne moze da se komanduje dovode se djetici.
Nazalost ne sme Vojvodina da bude prva,zna se za koga je 1.mesto predodredjeno u Srbiji, naravno tu je i najveci izvor finansiranja - kvota.
Mislite o tome...
- gospodinFKV
Pozdrav! Dobrodosao na forum!RotkvaFKV wrote:To je bio slucaj sa Kizom, pa je dosao Jasar (CG) sada i sa Zagorcicem, dosao Vignjevic(CG)...
Nazalost, situacija sa Kizom je ipak malo kompleksnija od kladionica i kvota...
Iako mi je nasa uprava na mnogo nivoa ogavna kao fss, zaista ne vidim zasto je Vojvodini ponisten gol.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=Mz1WNlqNUAc[/video]
Какав пенал за Офк-у и шта све промаши Абу?
Какав пенал за Офк-у и шта све промаши Абу?
Kakav je ovo penal Pa što nisu izasli sa terena kad su govorili?