Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Ljubomir1996
Posts: 291
Joined: Sat Sep 01, 2012 12:32 am

Re: Uprava

Post by Ljubomir1996 »

Brick Liman wrote:
stevan wrote:Obavesatavam sve forumase,(al valjda su svi shvatili ) da je profil Radisava Rabrenovica lazan,proverena informacija .ko veruje ,veruje, ko ne veruje nek se dopisuje sa tamo nekom budalom.
:o :o :o
Šokiran sam! Kurbe belosveCke, verovatno CIA, su ugasili ovaj profil! Hoćemo ga nazad, pravda za Rabrena!
Živ je još uvek :mrgreen:
User avatar
Milan
Posts: 4233
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Uprava

Post by Milan »

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=650669
FK Vojvodina: Sve nama u inat

Fudbalski klub Vojvodina oglasio se u sredu povodom odluke Sudijske komisije FSS da je Danilo Mihajlović bez greške sudio meč sa OFK Beogradom.

Taj duel je završen bez golova, a Novosađani su se pre meča žalili zbog odluke da Mihajlović sudi na Karaburmi, ali i posle susreta jer ih je navodno glavni arbitar dosta oštetio. Ipak, prema Sudijskoj komisiji, Mihajlović je sudio bez greške na tom meču.

„Iz sredstava javnog informisanja FK Vojvodina je saznala da je Danilo Mihajlović, prvenstvenu utakmicu šestog kola kola Jelen Superlige između OFK Beograda i Vojvodine sudio bez greške“.

„Konstatacija sudijske komisije, da je regularno poništen pogodak FK Vojvodina, kada je napadač našeg kluba napravio prekršaj „tek kada je golman OFK Beograda pokušao da ustane“, lažna je i zlonamerna i sramna za sudijski odbor“.

„FK Vojvodina poslednjih šest godina žalila se na suđenje isključivo na utakmicama na kojima su sudije svesno i zlonamerno izigrali Pravila fudbalske igre, a sve na štetu našeg kluba. To su, potsetimo: finale Kupa Srbije 2011 protiv Partizana, tri prvenstvene utakmice protiv Partizana i utakmica protiv OFK Beograda. Navedene utakmice sudili su Veselinović, Popović, Spasić, Grujić i Mihajlović“.

„Gospodo iz sudijske komisije, hoćemo pošteno suđenje, a radi Vašeg potsećanja, u ovom prvenstvu bodove smo gubili od FK Smederevo, FK Jagodina, FK Partizan i FK Sloboda pa se nismo žalili ni na jedno suđenje. Pitamo sudijsku komisiju, kako je moguće da njihov uvaženi član, gospodin Zoran Petrović u emisiji „Jelenovo oko“ na TV Arena, tvrdi da kazneni udarac dosuđen za OFK Beograd nije postojao i da ide na dušu sudije, a sudijska komisija kaže suprotno“, kaže se u saopštenju.

Iz Vojvodine su, takođe, podržali fudbalski klub Javor koji se žalio na suđenje na meču sa Partizanom.
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
novosadjanin
Posts: 1353
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Re: Uprava

Post by novosadjanin »

Nalazimo se na 494. mestu liste od 500 najvecih poreskih duznika. Iznos duga na dan 30.09.2012. iznosi 183.896.791 dinar. Pored toga pise da je zalba u toku. Na listi su jos i Smederevo i nkp.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
User avatar
Toto Riina
Posts: 722
Joined: Fri Sep 28, 2012 9:44 pm

Re: Uprava

Post by Toto Riina »

A gde je porez crvene petokrake ili je i to usnica sredio?
Ako sam dobro shvatio ovaj porez na prodaju igraca, ali se on ne moze naplacivati za igrace koji su otisli u inostranstvo i zbog toga se uprava FK Vojvodine zali. U svakom slucaju mislim da se zbog ovog ne treba previse "uzbudjavati" kad vrate titovi blizanci dugove ondak mozemo divaniti :D
masterNS
Posts: 577
Joined: Fri Dec 23, 2011 4:05 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by masterNS »

Toto Riina wrote: U svakom slucaju mislim da se zbog ovog ne treba previse "uzbudjavati" kad vrate titovi blizanci dugove ondak mozemo divaniti :D
Njih nece ugasiti ni za 40 miliona, mi taj luksuz nemamo. Proleter je ugasen za mnogo male pare, a ni kod nas se ne bi mislili puno ako bi doslo dotle.
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Re: Uprava

Post by the Gari »

Da igrači daju po jedan gol na svako saopštenje koje sačini uprava, mi bismo još bili ozbiljna ekipa.

Mislim, sve su to oni u pravu, domaći fudbal je jedan veliki svingeraj najgorih hohštaplera s akcentom na one "velikane" iz prestonice; sudije kradu, nikog ne boli kiton... Sve to stoji, al' majku mu, daj da se mi malo saberemo sami sa sobom, pa onda da palamudimo. Najveća pojačanja su prebačena u rekreativni pogon, zamenik kapitena je pod suspenzijom dve trećine sezone, a uprava prebrojava ofsajde.

Uzmeš lepo kao pre dve godine, raspizdiš blizanca u finalu kupa, pa kad te pokradu imaš sav, da prostiš, "kredibilitet" da napušavaš tu đubrad. A ne ovako, ko poslednje kučke, gledamo neke amaterske beogradske televizije s još amaterskijim snimcima, pa likujemo u polupismenim saopštenjima; koji je to nivo...

Jeste, ovo je Srbija, zemlja u kojoj bi Real Madrid bio treći, nemamo problem da se složimo oko toga. Al' šta je sledeći potez? Možemo da guramu našu, priču, naš fudbal, naše klince, naše igrače, naše navijače, ne j***mo ih dva posta i onda se kurčimo da smo nešto postigli (ili barem pokušali) ili da se zamrznemo kao Silvester Staloun i čekamo na trenutak kada će srpska liga početi da liči na englesku.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
verni zapad
Posts: 45
Joined: Sun Jul 29, 2012 8:48 pm

UPRAVA NAPOLJE!!!!

Post by verni zapad »

A jel moze neko da mi kaze zasto da cekamo da nam klub tone,zasto ne izbacimo **** napolje???? zar niko nema m...a da bar pocne da se dere na zapadu ili istoku UPRAVA NAPOLJE???

***

Edit: Pozivi na nasilje nisu dozvoljeni! Izbroj do 10 pa kucaj post.
Nboya
User avatar
madda fakka
Posts: 1114
Joined: Wed Jun 04, 2008 7:15 pm
Location: Adice

Re: UPRAVA NAPOLJE!!!!

Post by madda fakka »

OK i da odu ovi sta onda? Ima li neko odgovor?
I Bog je Slaninar...
User avatar
nboya
Administrator
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:45 pm
Location: Sabac

Re: UPRAVA NAPOLJE!!!!

Post by nboya »

Nista, imali bi drugu upravu. Kad mozemo svaka dva meseca menjati trenera, sto ne bi jednom i upravu.
UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
madda fakka
Posts: 1114
Joined: Wed Jun 04, 2008 7:15 pm
Location: Adice

Re: UPRAVA NAPOLJE!!!!

Post by madda fakka »

A i to sto kazes.
I Bog je Slaninar...
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4833
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Uprava

Post by gospodinFKV »

Fejsbuk Rabren se vratio :cheers: ja vec dva dana pisam od smeha...
Brick Liman
Posts: 827
Joined: Wed May 02, 2007 3:54 pm
Location: Tower Blocks Liman

Re: Uprava

Post by Brick Liman »

gospodinFKV wrote:Fejsbuk Rabren se vratio :cheers: ja vec dva dana pisam od smeha...
Chika Rasha AKA Rakeli mi je jedina svetla tačka vezana za klub u ovoj sezoni! To je jedina stvar koja mi može spasiti sezonu! :smoker:
Ožeži maestro, ne prestaj!
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Buca
Posts: 753
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:50 pm

Re: Uprava

Post by Buca »

Po ovom pitanju možemo samo da pišemo i nagađamo i na sledećoj utakmici da gledamo kako nam se predstavnici kluba iz lože smeju u lice!
Moje mišljenje je da ovaj problem ide čak dalje i od Bate i članova uprave. Za početak takvog mišljenja me je naveo onaj novi statut oko kog je bilo polemike pre par meseci. Napisan tekst predloga na zvaničnom sajtu, u brzinskom roku zakazana skupština na kojoj se ni predsednik kluba nije pojavio, izglasane promene na predlog navijačke grupe "Firma 1989" za 5 minuta i to je bilo to od novog statuta. Da li je neko mimo članova skupštine (ako su i oni) video taj novi statut? Sve i da ova uprava ode, nova takođe neće imati kome da snosi odgovornost i da odgovara za svoje poteze!! Što navodi da su neophodne promene pre svega u skupštini kluba i njenom načinu funkcionisanja, određivanju načina na koji se postaje član, zaslugama koje su podrebne da bi učestvovao u radu skupštine itd. Ovako skupštinu čine kuvarice, sekretarice, "veterani", "legende" koji čine lepu glasačku mašinu. Da bi klub kao Vojvodina (koji pre svega izgrađen, znanjem,voljom i ljubavlju naših predaka i velikana našeg kluba) mogao da funkcioniše, neophodno je da se o njenom postojanju pita mnogo veći broj ljudi kojima je stalo do Vojvodine! Znači, neophodno je telo poput bivšeg Sabora.
Ono što nam je najbliže i što govori u prilog da se sve od temelja mora menjati je i poslednja inicijativa 27 članova skupštine za smenu predsednika. Koliko dugo i zašto je odlagana ta sednica? Zašto je ona povučena? Da li su postavljeni neki uslovi pred upravu kluba zarad povlačenja potpisa? Ovako ispada da su se samo pojedinci istakli i napredovali preko kluba, i da je to sav rezultat uklanjanja inicijative za smenu predsednika. Možda grešim ali meni to tako izgleda, kao i mnogima na stadionu.
Ovo sam napisao u nadi, ali i zato što ljubav prema Vojvodini to nalaže meni samom, da će neko upućeniji odgovoriti na par pitanja iskreno, onako Vojvodinaški, a ne da ću dobiti odgovor da sam mogao to da saznam ako sam upućen u "priču".
Željko Brkić jedan je od nas!!!
User avatar
Milan
Posts: 4233
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Uprava

Post by Milan »

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=653861

Butorović: Vignjević dobro radi
IZVOR. B92, SPORT | JT
Prvi čovek Vojvodine Ratko Butorović rekao je da su navijači u pravu i da imaju mnogo razloga za nezadovoljstvo, ali da trener Nebojša Vignjević dobro radi.




Novosađani su odlično započeli sezonu, ali po dolasku Vignjevića na klupu ni petu put zaredom nisu uspeli da dođu do pobede, što je dovelo do nezadovoljstva navijača koji su salvama zvižduka ispratili Vignjevića i igrače sa terena posle duela sa Hajdukom. Ipak, Butorović za sada ne razmišlja o promeni trenera.

„To zaista ne mogu da komentarišem, jer je to posao struke. S druge strane, znam i uveren sam da trener Vignjević mnogo dobro radi i da se maksimalno trudi“, ističe Butorović.

Predsednik Novosađana takođe naglašava da klupsko rukovodstvo zahteva detaljnu analizu, jer rezultati nisu u skladu sa ambicijama i mogućnostima.

„Mogu jedino da kažem da smo uradili sve moguće da klub funkcioniše besprekorno a šta se dešava na terenu, dobićemo odgovore od stručnog štaba“, rekao je Butorović.

Na pitanje da li je možda problem u ravnodušnosti zbog mogućih kašnjenja sa isplatama zarada fudbalerima, Butorović odgovara odrečno:

„Nikom ne dugujemo, naši igrači sve na vreme primaju, u dan, tako da na tu temu nema govora“.

Prvi operativac Novosađana, kada se povede reč o igračkom kadru, potvrđuje da nije mnogo promenjen u odnosu na prošlu sezonu, što bi po logici stvari trebalo da predstavlja kvalitet više.

„Nismo rasprodali tim i to su ti isti fudbaleri od kojih se očekuje bolji učinak, kao i od struke koja ima i za cilj da podmlađuje ekipu i uvodi mlade talente“, naglasio je Butorović.
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Salvador
Posts: 1085
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: Uprava

Post by Salvador »

Intervju dodiruje nove granice neverovatnosti i nadrealizma sve sa Batom koji 'ne zeli da se mesa jer je to posao struke', a sto se tice trenera, on dobro radi otprilike kao sto je i Stipe Mesic bio dobar predsednik SFRJ. Jos par meseci i cucemo ono - "cilj je ispunjen, Vojvodine vise nema.."
No, mozda je zaista tako i najbolje, okupimo se lepo svi kojima je Vosa u srcu i krenemo iz pocetka, pa makar i u petoj ligi, posto je ocigledno da jaka Vosa u ovakvoj drzavi i sistemu nema sta da radi.
Dovidjenja do neke druge prilike...
Post Reply