Odnos članova kluba prema Voši

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4827
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by gospodinFKV »

nboya wrote:
King wrote: Pogledajte kraj klipa :rage:
Meni se vise svidja sredina klipa i zameram autoru sto je izbacio asistenciju za Bosketa ;)
:cheers:

Ne traziti probleme gde ih nema...
Pokazao je toj zvezdi sinoc, tako da....
Nije on Lazetic, koji ih je pozdravljao posle tekme, a za vreme iste imao 3 sanse da im zvizne gol na 2:2, pa nije sut uputio, a kamoli nesto vise....
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Владика »

Боли, боли их пораз. На бедан и паћенички начин покушавају да унесу немир поново код нас. На овај клип, баш случајно, надовезује се и ова вест из журнала.
http://www.zurnal.rs/2012/12/03/oumaru- ... index.html
По делима ваља судити људима, Абу нам је заиста пуно тога дао у последњим годинама.
User avatar
nboya
Administrator
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:45 pm
Location: Sabac

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by nboya »

Abu je pokazao ko je i sta je. Mene je u ovoj polusezoni kupio za sva vremena. Koliko imamo igraca u istoriji koji su se onako pokenjali po Zvezdi na njihovom stadionu, kao Abu u subotu? Treba li da podsecam da je posle smrti oca odlucio da ne ode na sahranu vec da igra protiv amatera iz Litvanije?

Sto se Zvezde tice, sigurno je da je Abu ne mrzi. Verovatno je i simpatise malo. Ali on je nas!!! Je l' nije dovoljno sto je milion puta delima pokazao koliko ceni nas klub? Mora li bas i da mrzi Zvezdu? Sto se mene tice, ne mora. Meni je najvaznija Vosa i kakav neko ima odnos prema njoj, a Abu je toliko puta pokazao da ceni ovaj klub mnogo vise nego mnogi koji su ponikli u njemu.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Uroš
Posts: 155
Joined: Thu Feb 16, 2012 2:58 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Uroš »

Мене је Косановић купио за сва времена реченицом на Тотал сокеру,,Није лош Мудрински,али реално он нема места у Војводини :cheers: а и мали Гаћиновић ,,У Србији за мене други дрес не постоји'' имамо право благо у нашим редовима.
Drina
Posts: 358
Joined: Thu Jul 14, 2011 8:16 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Drina »

Samo mi nije jasno koji ....... on ima da njima mase?!
User avatar
njaks
Posts: 366
Joined: Tue Jan 12, 2010 12:37 am
Location: Detelinara

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by njaks »

Drina wrote:Samo mi nije jasno koji ....... on ima da njima mase?!
Jel moguce da nasedate na tekstove ciganskih novinara i ispiranje mozga internet masinerije?? Mozda je mahao nekome od saigraca? Mozda je mahao nekoj ribi u publici? Uostalom sto se mene tice neka se izljubi sa njima na svakoj sledecoj utakmici, ali neka im pre toga da dva komada!!
Covek je profesionani sportista iz Kameruna, on verovatno ne moze da shvati nasu mrznju prema njima ili obrnuto, stoga mislim da je ovaj pozdrav bio sportski pre svega (ako je uopste upucen njima?) i da nije bilo neke iskrene poruke ili zle namere, a tamo odakle on dolazi je verovatno sportski pozdraviti rivala i njegove navijace :mrgreen:!? Mada mozemo posmatrati sa druge strane i zapitati se sta cigani pokusavaju sa ovim naslovima i klipovima, mozda je ovo uvod u prelazni rok i Abuov prelazak kod njih :roll: :mrgreen:
User avatar
nboya
Administrator
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:45 pm
Location: Sabac

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by nboya »

njaks wrote:Mada mozemo posmatrati sa druge strane i zapitati se sta cigani pokusavaju sa ovim naslovima i klipovima, mozda je ovo uvod u prelazni rok i Abuov prelazak kod njih :roll: :mrgreen:
Jasno kao dan. Jos ako se udica proguta i sa nase strane krene pljuvacina po Abuu, eto idealnih uslova za transfer.
UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3874
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Red Marquis »

Ko god da dva gola stubu srBstva, i to još na lažnoj Marakani, što se mene tiče, može da maše i Vučiću, Vesiću i Čoviću sve u paketu.
Ostavite čoveka na miru, dovoljno je uradio za ovaj klub i ne treba nikom da se pravda. Uživajte u pobedi, uskoro će opet brige kad krenu novinarska lupetanja + naša pojačanja iz crnogorske lige.
Io odio Belgrado
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Mare »

Izvor: http://kapiten.rs/fudbal/abubakar-oseca ... im-ljubav/" onclick="window.open(this.href);return false;
Fudbal
3. decembar 2012.
Abubakar: Osećam da me navijači vole, želeo sam da im uzvratim ljubav

FK Vojvodina, Jelen Superliga – Napadač Vojvodine Abubakar Oumaru (25) izjavio je da zasluge za pobedu nad Crvenom zvezdom pripadaju svim igračima jednako, uprkos tome što je on sa dva gola i asistencijom bio ubedljivo najzapaženiji.

Naravno, kao i svi u novosadskom crveno-belom, on je bio presrećan posle utakmice.

- To je bila prava Vojvodina. Puno mi je srce, poleteo bih od sreće – kaže Abubakar.

On je odao priznanje svim svojim saigračima za prikazanu igru, neželeći da prihvati epitet junaka utakmice.

- Ne, nisam ja pobedio Zvezdu, uradio je to ceo kolektiv. Nismo imali slabo mesto. Svi smo bili perfektni, od prvog do poslednjeg – kaže Abubakar.

Kamerunac je odbacio tvrdnje da je bio posebno motivisan protiv Crvene zvezde zbog toga što su ga na “Marakani“ svojevremeno procenili nedovoljno dobrim i naglasio da mu je motiv bila Vojvodina, odnosno njeni navijači.

- Ne… To je bilo davno, već sam zaboravio. Vojvodina je kriva za sve. Proganjao me je dug prema klubu i navijačima koji me, osećam to, mnogo vole. Želeo sam da im uzvratim ljubav, ali ove jeseni, nisam dobro igrao. Bio sam u krizi, lopta nije htela u gol. Ipak, nisam odustajao. Radio sam naporno i uz Božiju pomoć, konačno dočekao da se radujemo – istakao je Abubakar.

Ipak, ostaje pitanje kako će navijači Vojvodine reagovati na njegovo pozdravljanje pristalica beogradskog kluba po napuštanju terena nakon utakmice.
Ne znam ni da li da komentarišem ovu celu situaciju, ali jednostavno nije mi drago kad bilo koji naš igrač na bilo koji način šuruje sa onima bilo crnim bilo crvenim. Još na utakmici sam primetio to pozdravljanje, doduše iz onog dela tribine nisam mogao da vidim tu ruku na srcu.
Siguran sam da Abu ceni i voli Vošu, više puta je to dokazao, a kako i ne bi kad je u njoj postao neko i nešto, makar u ovoj našoj ligi. Međutim, isto tako sam siguran da blago rečeno simpatiše zvezdu i musave gejlije. Na leto mu ističe ugovor, zaslužio je da ode preko, hvala mu na svemu i želim mu sve najbolje u nastavku karijere u inostranstvu. Valjda su ovi naši sposobni da ga prodaju negde preko i zarade neki dinar (evro), bolje je i za njega i za Vošu tako, nego da ode na leto za DŽ a polusezonu presedi na klupi jer neće da produži ugovor. Mislim da je ovaj prelazni rok pravi momenat za rastanak sa Abuom na obostrano zadovoljstvo.
User avatar
nboya
Administrator
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:45 pm
Location: Sabac

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by nboya »

Nadam se da ce otici negde gde su plate redovne. Gledao sam na YT-u emisiju onog psiho-Andjusa sa Zivadinovicem (sta cu kad volim tres :mrgreen: ), i Zivadinovic kaze da je Abu u Zvezdi dobio ukupno polovinu jedne plate.
UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Владика »

Стварно капитенски, то је Војводина коју волем!
http://www.zurnal.rs/2012/12/06/medojev ... index.html
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Dejan »

Brana Ilić: Svi dobro znamo kako Partizan pobeđuje…
pre 2 sata | Sport26.rs

Bivši napadač crno-belih žali što mu je sa Vojvodinom otet trofej Kupa, upravo u duelu sa Partizanom

Sa Partizanom je dva puta bio šampion Srbije i jednom osvajač Kupa, ali bivši napadač crno-belih Brana Ilić kaže da mu je najžalije u karijeri što mu je sa Vojvodinom upravo u duelu protiv Partizana otet Kup Srbije. Reč je o onom kontroverznom finalu 2011. godine kada su igrači Vojvodine nezadovoljni arbitražom sudije Veselinovića napustili teren… Ilić trenutno igra za grčku PAS Janjinu, ali prati dešavanja u srpskom fudbalu, kako je istakao u razgovoru za portal Sport26.rs.
“Pratim Rad i Vojvodinu koji su mi najdraži. Ipak, "građavinari" su primarni jer je to klub u kome sam proveo dve najlepše godine. Nosio sam dres dva od tri najjača kluba, osvojio dve titule i jedan Kup Srbije...”, rekao je Ilić za sport.26.rs

Na spominjanje najmasovnijeg takmičenja, Ilića je obuzela gorčina.
“Uzeo sam i drugi Kup, ali mi je oduzet u sramnom finalu sa Partizanom. Ne žalim ni za čim, sem za titulom i Kupom koji sam realno trebao da uzmem sa Vojvodinom jer smo bili najbolja ekipa u ligi ali svi dobro znamo kako Partizan dobija utakmice, pa sam ostao bez toga...

Ipak, Ilić ne želi da se nervira zbog nepravde, već planira "osvetu".
“Uvek postoji mogućnost da se posle igranja u Grčkoj i nekim drugim evropskim državama vratim u Srbiju i sa nekim klubom osvojim još neki trofej. Možda mi tad sudbina vrati, ono što mi je uzeto”.

Posle neuspele epizode u Kazahstanu, srpski napadač se vratio u formu u dresu PAS Janjine, gde je za kratko vreme postao jedan od najboljih igrača ekipe.
“Snašao sam se jako dobro,obzirom da sam odigrao sve utakmice od početka, par puta sam bio i igrač utakmice, jednom igrač kola, postigao sam tri gola i imam dve asistencije. Ekipa je startovala sa ambicijama da ostane u ligi, ali nakon nekoliko pobeda i obaranja mnogih tradicija zavladala je euforija u gradu, klubu i kod igrača, pa su sada svi u mislima da je moguće da uđemo među pet najboljih ekipa u šampionatu. Ostvarenje tog sna znači velike beneficije za ekipu Janjine”, optimista je nekadašnji golgeter beogradskih klubova i Vojvodine.
http://www.mozzartsport.com/vesti/brana ... -pobedjuje" onclick="window.open(this.href);return false;
limanfkv
Posts: 2845
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by limanfkv »

Brana Ilic mi je jedan od omiljenih igraca koji su igrali kod nas i neizmerno mi je drago zbog ovog intervjua. E da mi je da dozivim da na terenu imamo bar polovinu tima "limitiranih" (i kako su vec nazivani igraci poput Ilica, Buaca...) koji grizu za taj dres!

Svaka cast ljudino jos jednom.
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Grba_NS »

Pre svega COVEK, a onda i profesionalac. Kad se setim kakve smo mu gadosti priredili svojim ponasanjem, sramota me.
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Boske87 »

Mare wrote:Ne znam ni da li da komentarišem ovu celu situaciju, ali jednostavno nije mi drago kad bilo koji naš igrač na bilo koji način šuruje sa onima bilo crnim bilo crvenim. Još na utakmici sam primetio to pozdravljanje, doduše iz onog dela tribine nisam mogao da vidim tu ruku na srcu.
Siguran sam da Abu ceni i voli Vošu, više puta je to dokazao, a kako i ne bi kad je u njoj postao neko i nešto, makar u ovoj našoj ligi. Međutim, isto tako sam siguran da blago rečeno simpatiše zvezdu i musave gejlije. Na leto mu ističe ugovor, zaslužio je da ode preko, hvala mu na svemu i želim mu sve najbolje u nastavku karijere u inostranstvu. Valjda su ovi naši sposobni da ga prodaju negde preko i zarade neki dinar (evro), bolje je i za njega i za Vošu tako, nego da ode na leto za DŽ a polusezonu presedi na klupi jer neće da produži ugovor. Mislim da je ovaj prelazni rok pravi momenat za rastanak sa Abuom na obostrano zadovoljstvo.
Potpuno se slažem sa tobom. Hvala mu za sve što je pokazao u našem dresu ali došlo je vreme za rastanak.
Što se tiče Brane Ilića, imao sam zadovoljstvo da ga upoznam, radi se o jako dobrom momku i mislim da je bio nezasluženo kritikovan od strane navijača Voše.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply