Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Firmson89

Re: Transferi

Post by Firmson89 »

FCVNS1914 wrote:Predsednik Donjeg Srema je clan skupstine partizana...
Који циркус, мајко моја мила... :rage:
Helm

Post by Helm »

I to je potpuno regularno, za razliku od posotjanja B tima. :frown:
ciribuciriba

Post by ciribuciriba »

Firmson89 wrote:
FCVNS1914 wrote:Predsednik Donjeg Srema je clan skupstine partizana...
Који циркус, мајко моја мила... :rage:
Kriminal.Vukadinovic iz Metalca, pa ovi iz Hajduka, a sad i ovi...Jos mi nije jasno zasto je ono :shit: Dzomba premirao igrace Jagodine pred finale kupa?
srkins

Post by srkins »

tamnoputi igrac koji je kod nas na probi od feberuara zaove se kalil sila iz gvineje je poluspic ili spic je igrao prijateljske ..nista specijalno nije pokazao...
shecky

Post by shecky »

http://sportal.rs/news.php?news=102510" onclick="window.open(this.href);return false;

ee ..ja ovog malog skontao kad su igrali protiv Spartaka 2010 tu u NS .. a onda sigurno nije ovoliko vredeo...
Helm

Post by Helm »

Da, nije, svega 2 ipo miliona. :greenbutt:
lexa

Post by lexa »

Helm wrote:Da, nije, svega 2 ipo miliona. :greenbutt:
Ma pusti to, kako god okrenes to je nerealno za nas.
Nego, ono sto meni upada u oci su cifre kojima se rasipaju ovi sa istoka.
Rusija, Turska, Ukrajina, pa i Azerbejdzan... pa oni kao da stampaju pare :mrgreen:
20 miliona USD? Pa za te pare nas klub moze da prezivi 10 godina a oni to pljunu na
jedan transfer :silence:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Bili bismo i mi takvi da otvoris slavinu i da ti tece nafta :greenbutt:

Mada, pricaju nesto da Vojvodina lezi na ogromnoj kolicini gasa. Ko zna, mozda jednog dana na Karadjordju zaigra i Messi, kad mu dojadi Barsa i odluci da zgrne neki kes, a buduci magnat Butorovic odresi kesu. :P
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Ciganija navodno zeli Jokica.
srkins

Post by srkins »

200.000 evrica i nek vode jokica ...decko je odigrao dobro polusezonu a posle se videlo da ga stizu godine..tako da ako ga zele nek plate i nek vode...
laki

Post by laki »

Naravno da ga zele kad je izmislio fudbal za one njihive balvancine iz odbrane. On i Djuric plus jos jos jedan kvalitetan stoper i imacemo opet najbolje igrace u ligi na tim pozicijama i sledece sezone. Jeste da ume da kiksne, ali za nase uslove je vise nego dobar. Sad cete da me kudite :) ali ja sam njime prilicno zadovoljan.
Image
Nikola

Post by Nikola »

Jokic je vise nego dobar igrac za nasu ligu. Nema i ne sme biti saradnje sa titovim blizancima, njima ne treba prodati ni supu, runija i skuletica!
ПУШТАМ КИШУ!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Uložiti pare u njegovu platu, jer je "čist" (ako Abu ide):
V. Novosti wrote:Tridesetogodišnjem napadaču, reprezentativne reputacije (nosio dres „orlova” kod Havijera Klementea i Pižona Petrovića), istekao je ugovor i već ima ponudu da ostane u „zemlji izlazećeg sunca”.

- Ne, ne vraćam se - dodaje Despotović. - Pozdravio sam se sa svima u Uravi. Japan je za mene lepa, prelepa prošlost. Spreman sam za sledeći izazov. Da li u Srbiji, da li ponovo u Španiji, ili nekoj trećoj evropskoj zemlji. Videćemo, ima vremena za odluku...

Nekadašnji špic Vojvodine, iz koje se i otisnuo u svet (Rumunija, Španija, Japan), prvi put u karijeri može da bira klub „čistih papira”.

- O tome neka razmišlja potencijalni poslodavac. Ono što je do mene, staviću na tas i finansijsku ponudu i, ne u manjoj meri, sportski izazov, pa ako se ta dva segmenta izjednače, lako ću da odlučim - poručuje Ranko Despotović, iz rodnog grada, u razgovoru za „Sport”.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... m-u-Srbiju" onclick="window.open(this.href);return false;
Helm

Post by Helm »

Osvajanje prve duple krune u istoriji Vojvodine na stogodisnjicu kluba uz bonus premije u iznosu od po 30.000+ evra po igracu, kud ce veci izazov. :mrgreen:
postman

Post by postman »

Helm wrote:Osvajanje prve duple krune u istoriji Vojvodine na stogodisnjicu kluba uz bonus premije u iznosu od po 30.000+ evra po igracu, kud ce veci izazov. :mrgreen:

Znam da si ironican,ali ja zaista verujem u takav epilog sledece sezone ! :mrgreen:
Post Reply