Који циркус, мајко моја мила...FCVNS1914 wrote:Predsednik Donjeg Srema je clan skupstine partizana...
Transferi
Re: Transferi
I to je potpuno regularno, za razliku od posotjanja B tima.
-
Kriminal.Vukadinovic iz Metalca, pa ovi iz Hajduka, a sad i ovi...Jos mi nije jasno zasto je ono Dzomba premirao igrace Jagodine pred finale kupa?Firmson89 wrote:Који циркус, мајко моја мила...FCVNS1914 wrote:Predsednik Donjeg Srema je clan skupstine partizana...
tamnoputi igrac koji je kod nas na probi od feberuara zaove se kalil sila iz gvineje je poluspic ili spic je igrao prijateljske ..nista specijalno nije pokazao...
http://sportal.rs/news.php?news=102510" onclick="window.open(this.href);return false;
ee ..ja ovog malog skontao kad su igrali protiv Spartaka 2010 tu u NS .. a onda sigurno nije ovoliko vredeo...
ee ..ja ovog malog skontao kad su igrali protiv Spartaka 2010 tu u NS .. a onda sigurno nije ovoliko vredeo...
Ma pusti to, kako god okrenes to je nerealno za nas.Helm wrote:Da, nije, svega 2 ipo miliona.
Nego, ono sto meni upada u oci su cifre kojima se rasipaju ovi sa istoka.
Rusija, Turska, Ukrajina, pa i Azerbejdzan... pa oni kao da stampaju pare
20 miliona USD? Pa za te pare nas klub moze da prezivi 10 godina a oni to pljunu na
jedan transfer
- gospodinFKV
Bili bismo i mi takvi da otvoris slavinu i da ti tece nafta
Mada, pricaju nesto da Vojvodina lezi na ogromnoj kolicini gasa. Ko zna, mozda jednog dana na Karadjordju zaigra i Messi, kad mu dojadi Barsa i odluci da zgrne neki kes, a buduci magnat Butorovic odresi kesu.
Mada, pricaju nesto da Vojvodina lezi na ogromnoj kolicini gasa. Ko zna, mozda jednog dana na Karadjordju zaigra i Messi, kad mu dojadi Barsa i odluci da zgrne neki kes, a buduci magnat Butorovic odresi kesu.
Ciganija navodno zeli Jokica.
200.000 evrica i nek vode jokica ...decko je odigrao dobro polusezonu a posle se videlo da ga stizu godine..tako da ako ga zele nek plate i nek vode...
Naravno da ga zele kad je izmislio fudbal za one njihive balvancine iz odbrane. On i Djuric plus jos jos jedan kvalitetan stoper i imacemo opet najbolje igrace u ligi na tim pozicijama i sledece sezone. Jeste da ume da kiksne, ali za nase uslove je vise nego dobar. Sad cete da me kudite ali ja sam njime prilicno zadovoljan.
Jokic je vise nego dobar igrac za nasu ligu. Nema i ne sme biti saradnje sa titovim blizancima, njima ne treba prodati ni supu, runija i skuletica!
ПУШТАМ КИШУ!
- Grof Žekula
- Administrator
Uložiti pare u njegovu platu, jer je "čist" (ako Abu ide):
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... m-u-Srbiju" onclick="window.open(this.href);return false;V. Novosti wrote:Tridesetogodišnjem napadaču, reprezentativne reputacije (nosio dres „orlova” kod Havijera Klementea i Pižona Petrovića), istekao je ugovor i već ima ponudu da ostane u „zemlji izlazećeg sunca”.
- Ne, ne vraćam se - dodaje Despotović. - Pozdravio sam se sa svima u Uravi. Japan je za mene lepa, prelepa prošlost. Spreman sam za sledeći izazov. Da li u Srbiji, da li ponovo u Španiji, ili nekoj trećoj evropskoj zemlji. Videćemo, ima vremena za odluku...
Nekadašnji špic Vojvodine, iz koje se i otisnuo u svet (Rumunija, Španija, Japan), prvi put u karijeri može da bira klub „čistih papira”.
- O tome neka razmišlja potencijalni poslodavac. Ono što je do mene, staviću na tas i finansijsku ponudu i, ne u manjoj meri, sportski izazov, pa ako se ta dva segmenta izjednače, lako ću da odlučim - poručuje Ranko Despotović, iz rodnog grada, u razgovoru za „Sport”.
Osvajanje prve duple krune u istoriji Vojvodine na stogodisnjicu kluba uz bonus premije u iznosu od po 30.000+ evra po igracu, kud ce veci izazov.
Helm wrote:Osvajanje prve duple krune u istoriji Vojvodine na stogodisnjicu kluba uz bonus premije u iznosu od po 30.000+ evra po igracu, kud ce veci izazov.
Znam da si ironican,ali ja zaista verujem u takav epilog sledece sezone !