Dnevnik wrote:БОЛИВИЈСКИ МЕДИЈИ: Фијеро (не) долази
Боливијски голгетер Едуардо Фијеро наводно се, према писању неких медија у његовој земљи, предомислио у вези са доласком у Србију, тачније у редове новосадске Војводине, иако је само пре неколико дана у клубу потврђено да је са Фијером посао завршен, да је његов долазак готова ствар, додуше са малим закашњењем, на почетак припрема (требао је да стигне 24. јуна, а прва прозивка је заказана за 17. јун). Према информацијама из Боливије, спретни голгетер не планира да напушта земљу „ због породичних проблема”, па се окренуо преговорима са шампионском екипом Боливара, што је и сам потврдио.
Са друге стране, у редовима новосадских црвено-белих немају никакву информацију о томе.
- Нико нам ништа није јавио са евентуалним недоласком Фијера и о томе не знамо ништа, сем онога што смо и сами видели на неким порталима - рекао је спортски директор ФК Војводине Саша Дракулић. - Искрено, сумњам у те информације. Ступио сам на функцију пре неколико дана и нисам до краја упознат са тим трансфером, па не могу ништа конкретније да кажем, али свакако да ћемо проверити о чему се ради - рекао је Дракулић.
Transferi
Re: Transferi
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Prvo pojacanje.Grof Žekula wrote:http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -Vojvodine" onclick="window.open(this.href);return false;Večernje novosti wrote:Katai prvi otišao iz Vojvodine
A kada je o igračkom kadru reč, u ovom trenutku je jedino izvesno da napadač Aleksandar Katai više nije član “lala”. U prošloj sezoni on je za matični klub iz kojeg je, pre dve godine otišao u Olimpijakos, nastupao kao pozajmljen igrač. Pozajmica je istekla i Katai se vratio u Grčku.
- Toto Riina
Nadam se da ce njegovim stopama Supic, Skuletic, Smiljanic, Pavlovic. Ovo je sezona kad mozemo bez pritiska da pruzimo sansu svim talentovanim omladincima. Nema potrebe drzati starije prosecne igrace, sa velikim primanjima. Izuzev Djurica, Alivodica ili mozda ako dodje Ranko Despotovic.
RKC je izgleda ozbiljno zainteresovan za Serzinja Grina
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
mi cak i da nikog ne prodamo mozemo u ovom prelaznom roku zaraditi blizu milion evra. fifa je uvela pre par sezona pravilo da 5% od transfera igraca ide bivsim klubovima tog igraca mislim da se zove to fond solidarnosti i mislim da vazi samo kad ide igrac iz jedne drzave u drugu...za nas je to bitno jer tadic prelazi u englesku za oko 15miliona pet posto je 750000 evrica ne ide sva lova nama koliko sam ja video po kalkulacijama nama pripada oko 70 % od toga...a kad se doda da se ocekuje da krasic promeni klub onda kacar i stevanovic ..moze se ocekivati da mi na ime tog fonda solidarnosti dobijemo 500.000-1.200.000evra treba pratiti transfere bivsih igraca...
- madda fakka
Koliko se secam u jednom od intervjua sa pokojnim predsednikom, rekao je da od Tadica ne dobijamo nista jer je ostao u Holandiji tj nije otisao u inostranstvo. E sada, ovih 5%, jel to vazi za svaki naredni transfer? Ako npr Duca sada iz Holandije ode u Englesku, pa iz Engleske ode u Portugal pa u Azerbejdzan.... Jel moguce da od svakog tog transfera klub dobija procenat? Unapred hvalasrkins wrote:mi cak i da nikog ne prodamo mozemo u ovom prelaznom roku zaraditi blizu milion evra. fifa je uvela pre par sezona pravilo da 5% od transfera igraca ide bivsim klubovima tog igraca mislim da se zove to fond solidarnosti i mislim da vazi samo kad ide igrac iz jedne drzave u drugu...za nas je to bitno jer tadic prelazi u englesku za oko 15miliona pet posto je 750000 evrica ne ide sva lova nama koliko sam ja video po kalkulacijama nama pripada oko 70 % od toga...a kad se doda da se ocekuje da krasic promeni klub onda kacar i stevanovic ..moze se ocekivati da mi na ime tog fonda solidarnosti dobijemo 500.000-1.200.000evra treba pratiti transfere bivsih igraca...
I Bog je Slaninar...
e sad ovako sam ja skontao kad ide iz jedne u drugu drzavu klubovi u kojima je taj igrac bio izmedju 12 i 24 godine dobijaju procenat od tih 5% a kad bi sad Tadic razvalio u recimo Evertonu i presao u Real recimo za 50 mil. za dve godine mi bi opet imali prava na deo od tih 5% ...imamo prava i na deo od prodaje Mudrinskog ako ode u francusku za taj milion sto spominju nama pripada oko 20000evra
Je l neko moze da potvrdi pisanje Zurnala:
"Војводина, такође, не одступа од добитне формуле.
На „Карађорђе” је већ стигао нападач Фијеро Ривера. Репрезентативац Боливије, доведен је као замена за Оумаруа који има дозволу за одлазак у иностранство."
"Војводина, такође, не одступа од добитне формуле.
На „Карађорђе” је већ стигао нападач Фијеро Ривера. Репрезентативац Боливије, доведен је као замена за Оумаруа који има дозволу за одлазак у иностранство."
Ajd stvarno da neko potvrdi pa da idem da se napijem?
Ne bih da kvarim zabavu ali mislim da je novinar neinformisan, tj služi se starim informacijama a i sam tekst je urađen kao retrospektiva na prošlu sezonu. Ako vam je za utjehu taj Fierro nije ništa posebno na menadžeru (za razliku od Carlos-a Fierra), pati za Bolivijom i ima slabiji učinak od Šušnjara
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Boske87 wrote:Ne bih da kvarim zabavu ali mislim da je novinar neinformisan, tj služi se starim informacijama a i sam tekst je urađen kao retrospektiva na prošlu sezonu. Ako vam je za utjehu taj Fierro nije ništa posebno na menadžeru (za razliku od Carlos-a Fierra), pati za Bolivijom i ima slabiji učinak od Šušnjara
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Zasto sad ne probamo da dovedemo Lekovica ili Vitasa iz rada? I jedan i drugi vrede oko pola miliona. Mislim da je realno,pogotovo sto im je tu bivsi trener i...
Pa zato što vrede pola miliona
What else are you gonna do on a Saturday?
Jest vala. Ako ne zaradimo barem milion evra (bez da trosimo na bilo sta sto nije neophodno) necemo docekati zimu. Nemamo mi novce da kupujemo pojacanja i to je to.Boske87 wrote:Pa zato što vrede pola miliona
Нећу да будим лажне наде али морам да кажем, да сам мало пре видео како ламе уредно пасу поред источне трибине нашег стадиона. Да ли је то Фијеро коначно стигао?