Liga Evrope - sezona 2013/14

Locked
gospodinFKV

Re: Liga Evrope Q3R: Bursa-Vojvodina, četvrtak 19:30h

Post by gospodinFKV »

laki wrote:Ne mogu da docekam da vidim kakvu je taktiku Nikolic spremio za sutra i kako namerava da im zaprzi corbu! Nadam se samo da se nasi igraci nece usrati!
Igrac se nikada nece us*ati kada zna sta tacno treba da uradi na terenu. Pored trenera kakav je Marko Nikolic, ni ja sad da istrcim na taj teren ne bih se bojao, jer znam kakvog coveka imam iza sebe. :cheers:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ja verujem u nase momke, i potpuno bez nervoze docekujem sutrasnji mec. Znam da ce svako dati sve od sebe i meni je to dovoljno. Obrukati se sigurno necemo. A uopste nije nemoguce da ih iznenadimo i izborimo rezultat koji nas vodi dalje!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
kowalski

Post by kowalski »

Aj se igramo pogadjanja rezultata. Ko pogodi dobije antistres lopticu ili hemijsku olovku iz suvenir sopa.

Moj tip 6:2
Image
ultra komsa

Post by ultra komsa »

samo kada bi svatili da su oni manji od nas.mi imamo tradiciju.mi imamo uigranost.nemamo para ko oni,al verujem da je vreme da nam se nasmesi i trinaesti igrac.sreca!idemo bez straha,jer mi smo Vosa,stara dama,ime u fudbalu,ne novopeceni bogataski klub.iste kopacke,ista trava,vise znoja,cilj je jasan!mozemo to.
milancl

Post by milancl »

Pre ovog dvomeča bio sam pesimista. Bursa zaista ima moćnu ekipu.
Posle prvog meča, ostaje žal što smo dobili gol u poslednjem minutu, sa 2:1 šanse bi nam bile mnogo veće. Ali, i ovako nismo bez šanse. Bursa ostaje veliki favorit. Trener Nikolić nam svima uliva veliki optimizam, odavno nismo imali takvog čoveka na klupi. I mi imamo moćnu ekipu, znam da ćemo odigrati hrabro, da se nećemo obrukati, pa kako bude.
Vreme je da nas Bog pogleda i da nam se vrati za onaj Rapid.

Samo borbenoooo!!!

P.S. evo Kowalski, samo za tebe, 2:2 i prolazimo na penale :D
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
salefkv

Post by salefkv »

kowalski wrote:Aj se igramo pogadjanja rezultata. Ko pogodi dobije antistres lopticu ili hemijsku olovku iz suvenir sopa.

3:3, nerealno, al nesto mi se pojavio taj rezultat u glavi :idea:
shecky

Post by shecky »

Ah .. necu previse da filozofiram ali kontam da nema sanse da bude 2-2,a sve ostalo je moguce ,od bruke do pobede i naravno x al ne sa 2-2.
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Evo linka za fb stranicu rts https://www.facebook.com/Internet.portal.RTS?fref=ts
Ja polako pocinjem da spamujem pa ko hoce nek se pridruzi :cheers:
Rezultat 2:3 :deal:
Boske87

Post by Boske87 »

Mislim da previše letimo. Nisam pesimista i verujem u ove momke ali Bursa je individualno mnogo jača od nas a da ne pričamo o iskustvu. U prvoj utakmici su igrali na rezultat a mi dali sve od sebe, dali su nam golove kada su im trebali, to zabrinjava. Jeste da nisu uigrani niti u top fizičkoj spremi ali dovoljan je jedan potez, jedan dupli pas i sl pa da dođu u gol šansu. Ne sumnjam da će momci dati sve od sebe ali trebaće mnogo stvari da se poklopi pa da prođemo. Treba nam:
-pošteno suđenje
-besprekorna igra odbrane i golmana
-dobro otvaranje tj ulazak u utakmicu
-visok stepen realizacije i najmanje poluprilike koja se stvori
-borbenost i pametna taktika se podrazumevaju.

Jedna stvar koju niko ne pominje a ide nam na ruku jesu upravo ti turski navijači. Pred takvim fanovima Bursa mora igrati napadački, sigurno neće otezati, čuvati loptu i igrati na 0-0. To je naša šansa jer nama treba otvorena utakmica sa puno golova (što manje u našoj mreži :mrgreen: ), nama treba da se nadigravamo. Ukratko rečeno, nama treba podvig, najveći u zadnjih 15 godina.
Ako prođemo to će biti rezultatom 1-3 :)
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
shecky

Post by shecky »

@Texas

As far as our team quality goes , we could have been champions at least 3 times in the last 5-6 years.
But im afraid that here ,its not allowed for others eccept the twins from belgrade to be champs.
We know we have better players cause we beat them million times last 5 years,and when they go out in Europe ,their "strenght" shows how good they really are.
ultra komsa

Post by ultra komsa »

kowalski ti sa svojih 6:2 se ne razlikujes od blizanaca!
budababa

Post by budababa »

kowalski wrote:Aj se igramo pogadjanja rezultata. Ko pogodi dobije antistres lopticu ili hemijsku olovku iz suvenir sopa.

Aj' da probaš da oponašaš Milana Tarota na nekom drugom mestu... Ako se bilo kome javlja, neka ode do kladionice i uplati LD na tačan rezultat, držim mu palčeve. Tema neka ostane vezana za konkretne stvari oko utakmice.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Krle

Post by Krle »

Ako oni napadnu, mi prolazimo... :dedica:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
N13

Post by N13 »

Boske87 wrote:Mislim da previše letimo. Nisam pesimista i verujem u ove momke ali Bursa je individualno mnogo jača od nas a da ne pričamo o iskustvu. U prvoj utakmici su igrali na rezultat a mi dali sve od sebe, dali su nam golove kada su im trebali, to zabrinjava. Jeste da nisu uigrani niti u top fizičkoj spremi ali dovoljan je jedan potez, jedan dupli pas i sl pa da dođu u gol šansu. Ne sumnjam da će momci dati sve od sebe ali trebaće mnogo stvari da se poklopi pa da prođemo. Treba nam:
-pošteno suđenje
-besprekorna igra odbrane i golmana
-dobro otvaranje tj ulazak u utakmicu
-visok stepen realizacije i najmanje poluprilike koja se stvori
-borbenost i pametna taktika se podrazumevaju.

Jedna stvar koju niko ne pominje a ide nam na ruku jesu upravo ti turski navijači. Pred takvim fanovima Bursa mora igrati napadački, sigurno neće otezati, čuvati loptu i igrati na 0-0. To je naša šansa jer nama treba otvorena utakmica sa puno golova (što manje u našoj mreži :mrgreen: ), nama treba da se nadigravamo. Ukratko rečeno, nama treba podvig, najveći u zadnjih 15 godina.
Ako prođemo to će biti rezultatom 1-3 :)
To je to! Jesmo mi napravili niz od 4 pobede u Evropi, zamalo i 5, sve to stoji, ali ni slucajno ne smemo pomisliti da smo sad fudbalska velesila u Evropi! Kvalitet je sigurno na Bursinoj strani. Ali fudbal je to, ne pobedjuje uvek skuplji i kvalitetniji tim. E sad sta nam treba da bismo pobedili? Po meni kljucna stvar da odbrana odigra bez greske svih 90 min! Ne znam da li je ko primecivao u prvom mecu, ali njihova 4 ofanzivna igraca se neverovatno krecu kad oni kreiraju napad! Dva protrce po strani, dva u sredinu, pa samo u jednom trenutku, kao programirani, jedan njihov sto je u sredinu protrcao, bezi na stranu, a onaj sto je bio na strani ulece u sredinu u prazan prostor, i sve nesto na taj fazon. Trajkovic i Djuric moraju ostati skocentrisani 90 min, jer nama drugog leka nema. Na kraju krajeva, posle drugog primljenog naseg gola, oni su imali jos jednu 100%-nu sansu, nadmudrili odbranu kretanjem, lik bi imao 1na1, ali na svu srecu nije uspeo da primi loptu (pogodila ga lopta u ledja i odbila se do Trajkovica).
Dakle ako odbrana besprekorno odigra, ima cemu da se nadamo. Gotovo sam siguran da cemo postici (najmanje jedan) gol. Realizacija nam je napokon na visokom nivou, dugo smo cekali na to.

Sto se tice rezultata, verujem u 1:2, pa da slavimo celu noc, ako Bog da. :cheers:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Nije mi bitan rezultat uopste. Makar pobedili sa 1:0 iz nepostojeceg penala, majku mu, zasluzili smo!
Locked