VOJVODINA u Evropi
- Red Marquis
- Moderator
Re: VOJVODINA - Apoel, četvrtak 20h (1:2)
Preteruje se iz dva razloga, prvi, jer su svi navikli da je okej pljusnuti par hiljada u kafiću, a da je preskupo ići na utakmicu/bioskop/koncert ako se plaća. To je do mentaliteta.
A drugi, jer i nije da je neki fudbal. Kad je atraktivan protivnik, i mi da igramo dobro, ne bi niko kukao. Ovako deluje da plaćaš nešto da bi se nervirao jadnim fudbalom.
A naviku da se kupuju sezonske nemaju mnogi, jer mnogi ni ne žele da gledaju ništa sem evro mečeva, kad blizanci dođu, i još poneku kad je lepo vreme. Tu se opet vraćamo na taj problem da realno, i nema šta da se gleda. Ja iako i dalje sam redovan sam prestao da druge gnjavim, jer znam da je ovo samo nama zaludnima još zanimljivo.
A drugi, jer i nije da je neki fudbal. Kad je atraktivan protivnik, i mi da igramo dobro, ne bi niko kukao. Ovako deluje da plaćaš nešto da bi se nervirao jadnim fudbalom.
A naviku da se kupuju sezonske nemaju mnogi, jer mnogi ni ne žele da gledaju ništa sem evro mečeva, kad blizanci dođu, i još poneku kad je lepo vreme. Tu se opet vraćamo na taj problem da realno, i nema šta da se gleda. Ja iako i dalje sam redovan sam prestao da druge gnjavim, jer znam da je ovo samo nama zaludnima još zanimljivo.
Io odio Belgrado
- Deep Purple
Okej je kad klub omogući besplatan ulaz (sa obeležjima a puštali su i bez) na istok tokom cele sezone a sad je problem za jednu utakmicu za istok dati 1300 dinara.
- Grbavica.021*
Пре бих рекао да је то било у јесењем делу сезоне док је било и резултата добрих после је та бројка отпала, не рачунајући утакмице са београдским близанцима де је знатно више билоN13 wrote: ↑Wed Aug 02, 2023 3:07 pmNe preteruj, 3000. Toliko je bio minimum u ligi prosle sezoneMakraganta wrote: ↑Wed Aug 02, 2023 3:05 pm Bezobrazno visoke cene ulaznica, bice prazan stadion, maksimalno 3000 navijača.
I dalje ocekujem pun stadion
Smešna je priča da zbog cena karata ne treba doći na utakmicu. Jbt kad to čujem rekao bih da su oko nas sve socijalni slučajevi, a znamo svi da nije tako. Ovi što se žale mora da su neke žešće stipsare.
-
I to nam se posle obije o glavu jer vlasnici sezonskih karata ispadnu glupi a ostatak se navikne da su fudbalske utakmice besplatne. Onda kad treba da se plati...bude problem.Deep Purple wrote: ↑Wed Aug 02, 2023 4:12 pm Okej je kad klub omogući besplatan ulaz (sa obeležjima a puštali su i bez) na istok tokom cele sezone a sad je problem za jednu utakmicu za istok dati 1300 dinara.
Bioskop je 400-500 dinara, pozorište ide od 800 (mogu neke reprize i jeftinije), koncert bilo kog iole poznatijeg domaćeg rock benda je preko 1000 (strani x2 ili 3).
Možemo raspravljati o kvalitetu koji dobijemo na stadionu ali cena od 1200-1500 za evropsku utakmicu u 2023. godini stvarno nije puno.
Pogotovo, što imamo i opciju od 200 dinara za sever, ako je teško dati i 200 dinara...onda, jebiga.
Karte kupljene, prisustvo sutra obezbeđeno...
Inače, ima ih još, bez brige...
Inače, ima ih još, bez brige...
Много су размажени навијачи Војводине...купиш сезонску и решио си ствар.
Телеп
Ja išao posle 100 godina u bioskop da gledam Openhajmera, kad cena 700 din, ej! a još i sad došla američka moda, skoro svi kupe kokice i kolu, pa vi računajte.
Razumem ja i ove kojima je puno da plate, ali brate ideš na sever za 200 din i sedneš sa strane. Sutra će biti suvo, ne moraš se gurati pod krov. Ako si fensi i hoćeš baš na zapad, onda plati. Tek tu nema razloga za negodovanje.
Ja imam sezonsku za istok, a pare čuvam za evropska gostovanja, prvo u Poljsku, pa onda akoBogda u Split, ili neku ITA, FRA, GER. Da bi se to desilo moramo sutra u utakmici godine da podržimo naše, toliko je do nas.
Razumem ja i ove kojima je puno da plate, ali brate ideš na sever za 200 din i sedneš sa strane. Sutra će biti suvo, ne moraš se gurati pod krov. Ako si fensi i hoćeš baš na zapad, onda plati. Tek tu nema razloga za negodovanje.
Ja imam sezonsku za istok, a pare čuvam za evropska gostovanja, prvo u Poljsku, pa onda akoBogda u Split, ili neku ITA, FRA, GER. Da bi se to desilo moramo sutra u utakmici godine da podržimo naše, toliko je do nas.
- Grbavica.021*
Истина, скупље изађе тура пића у граду него карта за сутрашњу утакмицу. Ко неће да дође увек ће наћи изговорMaki wrote: ↑Wed Aug 02, 2023 5:26 pm Ja išao posle 100 godina u bioskop da gledam Openhajmera, kad cena 700 din, ej! a još i sad došla američka moda, skoro svi kupe kokice i kolu, pa vi računajte.
Ja imam sezonsku za istok, a pare za čuvam za evropska gostovanja, prvo u Poljsku, pa onda akoBogda u Split, ili neku ITA, FRA, GER. Da bi se to desilo moramo sutra u utakmici godine da podržimo naše, toliko je do nas.
- churguzijanac
Ja ne sumnjam da ćemo igrati bolje nego na Kipru, više napadački orijentisani i da ćemo dati gol.
Bila bi šteta da ispadnemo sada kada su počela da nam pristižu možda i glavna pojačanja ovog leta.
Bila bi šteta da ispadnemo sada kada su počela da nam pristižu možda i glavna pojačanja ovog leta.
Sutra prolazimo posle produžetaka!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Mare_Liman
Који продужетци Дуплоф, немамо ми снаге за то, дај Боже да решимо све у 90, 2-0 Вукић,Чумић и да се поздрављамо
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Može i tako, al' očekujem dramu sutraMare_Liman wrote: ↑Wed Aug 02, 2023 9:22 pm Који продужетци Дуплоф, немамо ми снаге за то, дај Боже да решимо све у 90, 2-0 Вукић,Чумић и да се поздрављамо
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine