VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: VOJVODINA - Apoel, četvrtak 20h (1:2)

Post by Red Marquis »

Preteruje se iz dva razloga, prvi, jer su svi navikli da je okej pljusnuti par hiljada u kafiću, a da je preskupo ići na utakmicu/bioskop/koncert ako se plaća. To je do mentaliteta.
A drugi, jer i nije da je neki fudbal. Kad je atraktivan protivnik, i mi da igramo dobro, ne bi niko kukao. Ovako deluje da plaćaš nešto da bi se nervirao jadnim fudbalom.

A naviku da se kupuju sezonske nemaju mnogi, jer mnogi ni ne žele da gledaju ništa sem evro mečeva, kad blizanci dođu, i još poneku kad je lepo vreme. Tu se opet vraćamo na taj problem da realno, i nema šta da se gleda. Ja iako i dalje sam redovan sam prestao da druge gnjavim, jer znam da je ovo samo nama zaludnima još zanimljivo.
Io odio Belgrado
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Okej je kad klub omogući besplatan ulaz (sa obeležjima a puštali su i bez) na istok tokom cele sezone a sad je problem za jednu utakmicu za istok dati 1300 dinara.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

N13 wrote: Wed Aug 02, 2023 3:07 pm
Makraganta wrote: Wed Aug 02, 2023 3:05 pm Bezobrazno visoke cene ulaznica, bice prazan stadion, maksimalno 3000 navijača.
Ne preteruj, 3000. Toliko je bio minimum u ligi prosle sezone
I dalje ocekujem pun stadion :)
Пре бих рекао да је то било у јесењем делу сезоне док је било и резултата добрих после је та бројка отпала, не рачунајући утакмице са београдским близанцима де је знатно више било
Cane

Post by Cane »

Smešna je priča da zbog cena karata ne treba doći na utakmicu. Jbt kad to čujem rekao bih da su oko nas sve socijalni slučajevi, a znamo svi da nije tako. Ovi što se žale mora da su neke žešće stipsare.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Deep Purple wrote: Wed Aug 02, 2023 4:12 pm Okej je kad klub omogući besplatan ulaz (sa obeležjima a puštali su i bez) na istok tokom cele sezone a sad je problem za jednu utakmicu za istok dati 1300 dinara.
I to nam se posle obije o glavu jer vlasnici sezonskih karata ispadnu glupi a ostatak se navikne da su fudbalske utakmice besplatne. Onda kad treba da se plati...bude problem.

Bioskop je 400-500 dinara, pozorište ide od 800 (mogu neke reprize i jeftinije), koncert bilo kog iole poznatijeg domaćeg rock benda je preko 1000 (strani x2 ili 3).
Možemo raspravljati o kvalitetu koji dobijemo na stadionu ali cena od 1200-1500 za evropsku utakmicu u 2023. godini stvarno nije puno.
Pogotovo, što imamo i opciju od 200 dinara za sever, ako je teško dati i 200 dinara...onda, jebiga.
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Karte kupljene, prisustvo sutra obezbeđeno... :mrgreen:
Inače, ima ih još, bez brige... :cheers:
Vladimir

Post by Vladimir »

Много су размажени навијачи Војводине...купиш сезонску и решио си ствар.
Телеп
Maki

Post by Maki »

Ja išao posle 100 godina u bioskop da gledam Openhajmera, kad cena 700 din, ej! a još i sad došla američka moda, skoro svi kupe kokice i kolu, pa vi računajte.

Razumem ja i ove kojima je puno da plate, ali brate ideš na sever za 200 din i sedneš sa strane. Sutra će biti suvo, ne moraš se gurati pod krov. Ako si fensi i hoćeš baš na zapad, onda plati. Tek tu nema razloga za negodovanje.

Ja imam sezonsku za istok, a pare čuvam za evropska gostovanja, prvo u Poljsku, pa onda akoBogda u Split, ili neku ITA, FRA, GER. Da bi se to desilo moramo sutra u utakmici godine da podržimo naše, toliko je do nas. :cheers:
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Maki wrote: Wed Aug 02, 2023 5:26 pm Ja išao posle 100 godina u bioskop da gledam Openhajmera, kad cena 700 din, ej! a još i sad došla američka moda, skoro svi kupe kokice i kolu, pa vi računajte.

Razumem ja i ove kojima je puno da plate, ali brate ideš na sever za 200 din i sedneš sa strane. Sutra će biti suvo, ne moraš se gurati pod krov. Ako si fensi i hoćeš baš na zapad, onda plati. Tek tu nema razloga za negodovanje.

Ja imam sezonsku za istok, a pare za čuvam za evropska gostovanja, prvo u Poljsku, pa onda akoBogda u Split, ili neku ITA, FRA, GER. Da bi se to desilo moramo sutra u utakmici godine da podržimo naše, toliko je do nas. :cheers:
Истина, скупље изађе тура пића у граду него карта за сутрашњу утакмицу. Ко неће да дође увек ће наћи изговор
Milan

Post by Milan »

Dragojlo wrote: Wed Aug 02, 2023 5:06 pm
Inače, ima ih još, bez brige... :cheers:

Pa to jeste za brigu... :)
POŠTO OBRAZ ???!!!
Karlsson

Post by Karlsson »

Ja ne sumnjam da ćemo igrati bolje nego na Kipru, više napadački orijentisani i da ćemo dati gol.
Bila bi šteta da ispadnemo sada kada su počela da nam pristižu možda i glavna pojačanja ovog leta.
Duplof

Post by Duplof »

Sutra prolazimo posle produžetaka! :cheers:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Који продужетци Дуплоф, немамо ми снаге за то, дај Боже да решимо све у 90, 2-0 Вукић,Чумић и да се поздрављамо :mrgreen:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Duplof

Post by Duplof »

Mare_Liman wrote: Wed Aug 02, 2023 9:22 pm Који продужетци Дуплоф, немамо ми снаге за то, дај Боже да решимо све у 90, 2-0 Вукић,Чумић и да се поздрављамо :mrgreen:
Može i tako, al' očekujem dramu sutra ;)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Post Reply