Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Schteph_F89

Re: Marketing kluba

Post by Schteph_F89 »

Da li neko zna gde se moze nabaviti/skinuti nova pesma Drum'n'zez-a o Vosi?Hvala unapred! :cheers:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Bas su dobri. Bilo bi lepo da postave na Youtube. Dunav je moje more... :)
johnny

Post by johnny »

Mozda mi stvar nije najjasnija pa molim objasnjenje...
Zar ne postoji SD Vojvodina, i to vec nekih 20 i kusur godina?
Da li je to neka preregistracija ili nesto tako, ubedjen sam da je SD postojalo...
Ili se varam?
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Kako sam cuo, predsednik sd Vojvodina ce biti Bata, a predsednik (predsedavajuci) skupstine Vasa Mijic.
Uzmite ovo sa rezervom.
ssnigd

Post by ssnigd »

Dakle svi u hotel Lepolod i Park po karantinima, a posle kuku-lele kada neko treba to i da plati po ko zna koliko vecim cenama.
Dobra ideja, sumnjivi motivi.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Daljac

Post by Daljac »

S obzirom da zvanične kanale klupskog marketinga (skoro) pa ni nemamo, da se ovde oglasim: Na današnjem smrzavanju protiv Javora, naš drug Schteph_F89 doneo mi je onaj u drvetu rađeni grb Vojvodine, koji se pominjao na prethodnoj stranici. Javno da pohvalim majstoriju njegovog druga i njegov trud oko donošenja istoga sa Severa na Istok. Ko god je u mogućnosti, neka kuću ukrasi ovim fantastičnim detaljem, za cenu koja je realna za uloženi rad i trud. Brate, živeo, i mnogo sreće tvom drugaru u trgovini Vošinim drvenim suvenirima :) :cheers:
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Daljac wrote:S obzirom da zvanične kanale klupskog marketinga (skoro) pa ni nemamo, da se ovde oglasim: Na današnjem smrzavanju protiv Javora, naš drug Schteph_F89 doneo mi je onaj u drvetu rađeni grb Vojvodine, koji se pominjao na prethodnoj stranici. Javno da pohvalim majstoriju njegovog druga i njegov trud oko donošenja istoga sa Severa na Istok. Ko god je u mogućnosti, neka kuću ukrasi ovim fantastičnim detaljem, za cenu koja je realna za uloženi rad i trud. Brate, živeo, i mnogo sreće tvom drugaru u trgovini Vošinim drvenim suvenirima :) :cheers:
Hvala na lepim recima,drago mi je da vam se svidja grb a sto se cimanja tice,sve za iskrene Slaninare 8) Drugar je raspolozen za saradnju,meni nije problem da vas povezem pa ako imate ideje,slobono javite...Inace,pomenuo mi je jos da tako moze da se uradi bilo kakva slika,natpis,bukvalno sve!
Za sada kuce nam krasi grb,lako cemo i kup ugravirati kad ga osvojimo 8)
:cheers:
slanobarac

Post by slanobarac »

Grba_NS wrote:Kako sam cuo, predsednik sd Vojvodina ce biti Bata, a predsednik (predsedavajuci) skupstine Vasa Mijic.
Uzmite ovo sa rezervom.
Uzimam sa rezervom a ako je tačno onda se pitam šta Vasa tu traži? Za onog znam čim je kao inicijativa pošla od fkv. Kažu ljudi, ne može gore, dotakli smo dno - e sad ćemo videti da može još gore. I stvarno johnny je napisao a i ja sam mislio da sd postoji oho-ho.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
1892

Post by 1892 »

Schteph_F89 wrote:
Daljac wrote:S obzirom da zvanične kanale klupskog marketinga (skoro) pa ni nemamo, da se ovde oglasim: Na današnjem smrzavanju protiv Javora, naš drug Schteph_F89 doneo mi je onaj u drvetu rađeni grb Vojvodine, koji se pominjao na prethodnoj stranici. Javno da pohvalim majstoriju njegovog druga i njegov trud oko donošenja istoga sa Severa na Istok. Ko god je u mogućnosti, neka kuću ukrasi ovim fantastičnim detaljem, za cenu koja je realna za uloženi rad i trud. Brate, živeo, i mnogo sreće tvom drugaru u trgovini Vošinim drvenim suvenirima :) :cheers:
Hvala na lepim recima,drago mi je da vam se svidja grb a sto se cimanja tice,sve za iskrene Slaninare 8) Drugar je raspolozen za saradnju,meni nije problem da vas povezem pa ako imate ideje,slobono javite...Inace,pomenuo mi je jos da tako moze da se uradi bilo kakva slika,natpis,bukvalno sve!
Za sada kuce nam krasi grb,lako cemo i kup ugravirati kad ga osvojimo 8)
:cheers:
Evo i ja ovako javno da se zahvalim, grb izgleda super, svaka cast vama momci na trudu !
Pozdrav
Come on you Reds!
LESACAR

Post by LESACAR »

ima li neke sanse da kupim nesto od vose..na primer kapu...a da nedolazim u ns,posto sam iz BARANDE...:D ?????
West Ham

Post by West Ham »

Kape se rade, pitanje je (valjda) dana kad će biti gotove.
Inače, odrađen je reprint crnih (sa F89 logoom) i sivih (nineteen fourteen) dukseva, kao i druga tura maestralnih old school šalova.
Šal sam kupio i najtoplije ga preporučujem, naročito starijim deranima... :D
Image
Image
Image
Image
Cena dukseva je (ako se ne varam) 2500 dindži, dok šalovi (ima više vrsta) koštaju 1000.
Postoji i pogodnost za vlasnike pretplatnih karata (bez obzira za koju je tribinu); crveno-beli šal sa slike tako umesto soma košta 800 RSD, ne znam koliko je duks u tom slučaju jeftiniji...
Radno vreme shopa je 17-20h svaki dan sem nedelje.
Detaljnije na Firminom forumu.
oi Oi Oi! The chozen few...
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Ovaj lapo-lapo retro čekam već godinama. San snova. Samo bih umesto ovih kula u dnu šala izvezao čekiće, to mi je jedina primedba. Onda bi baš bili Spirit Of 89. :smoker:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
severozapad

Post by severozapad »

Kada ćemo moći da slušamo Drum `n` zez-ovu pesmu i kod kuće, da li ima neko neku informaciju?
JackSparow

Post by JackSparow »

Ljudi, jedan predlog. Verovatno svi primećujemo koliko na sajtovima tipa: Mondo, B92,.. ima daleko manje komentara na vesti o Voši, nego o beograđanima. Ne bi bilo loše kada bi svako kada pročita vest, ostavio neki komentar, nije toliko bitno šta, bitno je da se zna da nas ima. Kada se pojavi vest o Radničkom, Kragujevčani odmah ostave bar 10ak komentara. Ovako prosečan čitalac u Srbiji, ionako totalno neinformisan o dešavanjima van Beograda, stiče utisak da osim dva kluba ostale niko i ne prati. Oni se busaju, prepucavaju na svojim vestima i to stvarno ostavlja utisak daleko većeg broja navijača.

Ne košta ništa, ali može da znači nešto na planu marketinga.
Helm

Post by Helm »

Sajt blic sport je otvorio mogućnost da se navijači registruju u sekciji kluba za koji navijaju i onda prikazuju kojih koliko ima. U igri smo samo blizanci i mi s tim što nas ima 10 puta manje nego pojedinačno i jednih i drugih blizanaca. Ko hoće može da se registruje pa da popravimo taj odnos ali inače bih konstatovao da nismo loši jer nas registrovanih na sajtu koji je pritom tek drugi ili treći po posećenosti, a i nije potrebno da se registruje da bi moglo da se komentariše, pa još i beogradski, ima preko 300.
Post Reply