Jelen Super Liga 2011/2012
-
Pa valjda zato sto je to ovde normalno, pa se na tako nesto vise niko ni ne osvrce. Isto kao ni kada radnici odsecaju sebi prste ili kucaju eksere u ruku.limanfkv wrote:Meni je fascinantno kako ovakve vesti izazovu toliko reakcija kod ljudi, dok eto npr. ovaj govor Poledice, gde je objasnjeno da su igraci u kmetskom polozaju u ovoj drzavi niko ne prokomentarise.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Pa da, to smo znali, pa nije zanimljivo.ssnigd wrote:Pa valjda zato sto je to ovde normalno, pa se na tako nesto vise niko ni ne osvrce. Isto kao ni kada radnici odsecaju sebi prste ili kucaju eksere u ruku.limanfkv wrote:Meni je fascinantno kako ovakve vesti izazovu toliko reakcija kod ljudi, dok eto npr. ovaj govor Poledice, gde je objasnjeno da su igraci u kmetskom polozaju u ovoj drzavi niko ne prokomentarise.
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Dno dna od takmičenja, prava CSL!
Sve dogovoreno, Pazarci mogu da slave?
21. jun 2011. | 13:30 | Izvor: Sportske.net
Dobro obavešteni SOS kanal preneo saznanja da je dogovor potvrđen i da će BASK ustupiti mesto Novom Pazaru u srpskoj eliti.
Ova sportska televizija je potvrdila ono što je izgledalo izvesno i pre par dana. Dogovor je postignut, čeka se samo zvanična objava, Novi Pazar će od naredne sezone prvi put u istoriji igrati u najvišem rangu takmičenja.
Iako su neki čelnici, ali i fudbaleri BASK - a izjavljivali da od toga nema ništa i da će se na Carevoj ćupriji igrati elitni fudbal, to se izgleda neće dogoditi.
Redosled poteza bi, ako ne bude ujedinjenja klubova trebalo da bude istupanje BASK - a, a onda i odluka FSS ko će popuniti upražnjeno mesto.
Očekuje se i reakcija Inđije koja smatra da u tom slučaju treba da ostane u ligi.
Ipak, govorka se da je u savezu već odlučeno i da će Novi Pazar sigurno igrati protiv najboljih domaćih klubova od jeseni.
- slanobarac
- Red Marquis
- Moderator
I treba uvesti da 9 i 10 iz JSL igraju baraž sa 3 i 4 iz Prve Lige...ice wrote:Sve iznad 12 klubova u ligi je smejurija i ide u prilog neregularnosti.
Slažem se sa Krletom, baraž za LE je bezveze. I apsolutno sam protiv stalnih članova u UO zajednice.
Način finansiranja i podela zarade nije loša...
Io odio Belgrado
Slazem se, jer ovako pola klubova igra prolecni deo sezone iz zabave..Red Marquis wrote:I treba uvesti da 9 i 10 iz JSL igraju baraž sa 3 i 4 iz Prve Lige...ice wrote:Sve iznad 12 klubova u ligi je smejurija i ide u prilog neregularnosti.
Slažem se sa Krletom, baraž za LE je bezveze. I apsolutno sam protiv stalnih članova u UO zajednice.
Način finansiranja i podela zarade nije loša...
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...