Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Murinjo tako dobro oseca klubove da je to cudo jedno, isto tako losa mu je strana sto je u svim ligama uzeo barem po jednu titulu...
- gospodinFKV
Razocaran sam i ne mogu da gledam dalje od nekoliko kikseva na nasem terenu, gde igraci neki ocigledno imaju los dan, a Nikolic pravi prvu izmenu u 80. minutu...
Mrzim teorije zavere, da li je postajala namera ili nije, ali mi nismo 'kao slucajno' prosuli 7 bodova u tri tekme kod kuce protiv Slobode, Radnickog i Javora (ostale pre toga ne racunam u te 'slucajne'). Cija je odgovornost, u to ne ulazim...
Mrzim teorije zavere, da li je postajala namera ili nije, ali mi nismo 'kao slucajno' prosuli 7 bodova u tri tekme kod kuce protiv Slobode, Radnickog i Javora (ostale pre toga ne racunam u te 'slucajne'). Cija je odgovornost, u to ne ulazim...
Meni je , i dalje , jako krivo sto smo Zagorcica pustili tek tako... Kosana treba staviti da vodi prvi tim samo u slucaju da se nadje jako dobra zamena za njega u omladincima jer tamo odradjuje vrhunski posao!
Реал и Челзи који могу да купе кога год пожеле и Интер који је искористио селидбу Јувентуса у другу лигу,и за који тад није играо ниједан италијан.У таквим клубовима и моја баба би освојила титулу.Једино му скидам капу за оно што је урадио са Портом,а ово остало дај молим те.playmaker wrote:Murinjo tako dobro oseca klubove da je to cudo jedno, isto tako losa mu je strana sto je u svim ligama uzeo barem po jednu titulu...
Samo da ne postane trener jednog od ona dva smeća. Ostalo je manje bitno.Voja wrote:A ako Mare postane selektor?
OK razvoj situacije je da se vrati u Rad.
Tamo su dobili novu upravu, oterali su onog smrada stojića, možda su se opet okrenuli Marku... Njihov je...
Ali teško...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Minja wrote: Murinjo je vodio Celzi, Real, Inter... a nijedan od tih klubova ne igra ligu sa partizanom i zvezdom, na njihovu srecu, jer bi i oni vecito bili treci.
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
-
Zna se ko prvi napušta brod koji tone.
Osim ako su mu se debelo mešali u posao, ili ako kojim slučajem mesecima ne dobija platu, ne treba imati ni gram razumevanja za njega.
Uprava? Pa ni kad je dolazio nismo baš imali Ulija Henesa na čelu kluba, a ni milionski budžetski suficit. Samo mu to tad nekako nije smetalo.
Osim ako su mu se debelo mešali u posao, ili ako kojim slučajem mesecima ne dobija platu, ne treba imati ni gram razumevanja za njega.
Uprava? Pa ni kad je dolazio nismo baš imali Ulija Henesa na čelu kluba, a ni milionski budžetski suficit. Samo mu to tad nekako nije smetalo.
Naravno da mi nije bila poenta da se poredimo sa Realom,Celsiem i ostalima jer je to naravno ne izvodljivo.
Poenta je bila da treba neko da zna da radi svoj posao, da uspostavi sistem i da od nas napravi klub za pocetak posto hteli mi to da priznamo ili ne mi to nismo.
Te price o "ljubavi i patriotizmu" su smesne. Niko ali niko nece voleti Vosu ni priblizno kao sto to radimo mi. Prosto nema osnova za to.
Mozda kada postanemo klub i pocnemo da prikazujemo nesto na terenu, kada nam ne budu reper utakmice sa blizancima koje kantaju trecerazredni klubovi Evrope.
Jednostavno mi smo bolesni mazohisti i niko nikada nece voleti nas klub kao sto to mi radimo. Sta cemo ali takav je slucaj u ovoj jos uvek na zalost komunistickoj drzavi gde se sve svodi na "njih iz Beograda".
Treba nam surova profesionalnost, rad i samo rad. Sve druge price nas vode u propast, u najboljem slucaju da ostanemo na ovoj gradi gde se vrtimu u krug, idemo korak napred pa dva nazad kao sezonama koje su iza nas.
Poenta je bila da treba neko da zna da radi svoj posao, da uspostavi sistem i da od nas napravi klub za pocetak posto hteli mi to da priznamo ili ne mi to nismo.
Te price o "ljubavi i patriotizmu" su smesne. Niko ali niko nece voleti Vosu ni priblizno kao sto to radimo mi. Prosto nema osnova za to.
Mozda kada postanemo klub i pocnemo da prikazujemo nesto na terenu, kada nam ne budu reper utakmice sa blizancima koje kantaju trecerazredni klubovi Evrope.
Jednostavno mi smo bolesni mazohisti i niko nikada nece voleti nas klub kao sto to mi radimo. Sta cemo ali takav je slucaj u ovoj jos uvek na zalost komunistickoj drzavi gde se sve svodi na "njih iz Beograda".
Treba nam surova profesionalnost, rad i samo rad. Sve druge price nas vode u propast, u najboljem slucaju da ostanemo na ovoj gradi gde se vrtimu u krug, idemo korak napred pa dva nazad kao sezonama koje su iza nas.
Pustite Nikolića. Evo glavnog razloga zašto nismo prvi.
Pozdrav za crnog brata!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=67 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrav za crnog brata!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=67 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije uradio nista epohalno,za kratko vreme izvukao korist za sebe,i zbriso...ja bi mu se zahvalio na saradnji jos mnogo ranije...Zagorcica nismo trebali da menjamo....
Minja wrote:Jedini problem sa Markom Nikolicem je da je pre njega komplet uprava morala da leti iz kluba.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Da li je i treci vodja navijaca dobio posao u klubu ili smo nesto propustili?
Iskreno ja mislim da se mi svi ovde u sustini slazemo, u pitanju su samo "finese".
Uprava majmune !
-
ko je ovaj pacijent?izvinjavam se sto ne znam...