Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Locked
recni galeb

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by recni galeb »

kolega brick je ocito preterao, tanjiranje bi bilo dovoljno... :whistler:
e sada da vidimo ko ono od nas zna da tera traktor? :mrgreen:
21114

Post by 21114 »

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=949837" onclick="window.open(this.href);return false;

Novo iz cirkusa u Pazovi.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
21114

Post by 21114 »

http://www.mozzartsport.com/vesti/calas ... iona/96495" onclick="window.open(this.href);return false;

:shit: crveno. Kad će više dobiti katanac?
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Vidim ja, bice nova stavka na racunu informatike. Samo da se vlast ne promeni u nekih godinu-dve, jer bi u tom slucaju nova vlast sigurno pomogla crveno :shit: , da se ucuri...

Ovim :shit: mozda i dosadi bacanje para u rupu bez dna. U svakom slucaju, Evropa ne prasta, tako da je nece igrati ni naredne sezone, a to samo moze da znaci dodatni raspad.

Sto se mene tice, nek traje ovo jos godinu-dve-tri, uzivam da ih gledam kako se svojski trude da zapuse jednu rupu i onda se pojave dve nove. Pucaju po savovima. I navijace im vec hvata neka letargija i sve vise citam komentare tipa 'nek nas izbace vec vise u nizi rang i da krenemo ponovo'.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Minja wrote:Cak, mislim da ce istorija tog novog kluba biti jos starija
Pa vec sada je pojedinci navlace do 1913. i SK Velika Srbija, a neki cak i do SK Srpski Mac (bese li 1903?). Ko zna mozda uskoro navuku i do 1857. i Sefild FC-a. :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
West Ham

Post by West Ham »

Netačno. FK crvena zvezda je osnovana noć pred Kosovski boj, i to kao amanet preživelom srbskom narodu od njegovog cara Lazara. Postoje audio-vizuelni dokazi o tome (snimci i fotografije) ali se čuvaju u Moskvi do sledećeg dolaska njenog najvećeg navijača i četnika u beograd. Onda ćemo svi da vidimo. partizan je osnovao Tzar Dušan Silni; pošto je bio daltonista, kao boje su odabrane obe. ofk-u su naravno osnovali srbski rodoljubi nakon Maričke bitke, a rad pravoslavni doseljenici iz Zimbabvea.
oi Oi Oi! The chozen few...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

West Ham wrote:Netačno. FK crvena zvezda je osnovana noć pred Kosovski boj, i to kao amanet preživelom srbskom narodu od njegovog cara Lazara. Postoje audio-vizuelni dokazi o tome (snimci i fotografije) ali se čuvaju u Moskvi do sledećeg dolaska njenog najvećeg navijača i četnika u beograd. Onda ćemo svi da vidimo. partizan je osnovao Tzar Dušan Silni; pošto je bio daltonista, kao boje su odabrane obe. ofk-u su naravno osnovali srbski rodoljubi nakon Maričke bitke, a rad pravoslavni doseljenici iz Zimbabvea.
Pogrešnu si priču čuo... Naime, crvena zvezda je originalno zvala FK Nazaret 24 i Isus je bio navijač tog kluba iz njegovog mesta. 24 je naravno godina osnivanja. A ovo za šta si ti mislio da je crvena zvezda je ustvari partizan(tačnije FK Kosovo Polje 1389). Prouči malo istoriju i svete spise, lepo sve piše u njima...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
West Ham

Post by West Ham »

Ja ti kažem da postoje dokazi, pa ti vidi.
oi Oi Oi! The chozen few...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

West Ham wrote:Ja ti kažem da postoje dokazi, pa ti vidi.
Ja sam priču direktno čuo od navijača i jednih i drugih sa sve navodima iz svetih knjiga i ciklusa pesama o kosovskom boju. Ljudi garantuju svojim životom o istinitosti tvrdnji. Ako sumnjamo u njihovo poštenje, pa gde onda ide ovaj svet!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

A ja sam cuo da je Kain ubio brata Avelja zato sto je bio cigan a on grobar. Keve mi! :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Radoye wrote:A ja sam cuo da je Kain ubio brata Avelja zato sto je bio cigan a on grobar. Keve mi! :deal:
:rolll:
Vise nista nije isto!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Radoye wrote:A ja sam cuo da je Kain ubio brata Avelja zato sto je bio cigan a on grobar. Keve mi! :deal:
Ja sam cuo da je to bio okrsaj zabranjenih i alkatraza oko coska za dilovanje :mrgreen:

A da jednostavno pitamo Deretica kad je zvezdana osnovana? On barata tim podacima sjajno, mada niste ni vi losi... :mrgreen:
angua

Post by angua »

ma planeta Zemlja je formirana samo da bi smradovi imali gde da igraju.
:)

Post by :) »

West Ham wrote:Netačno. FK crvena zvezda je osnovana noć pred Kosovski boj, i to kao amanet preživelom srbskom narodu od njegovog cara Lazara. Postoje audio-vizuelni dokazi o tome (snimci i fotografije) ...
Ja nisam nista cuo al me zanima dal postoje ovi snimci u Full HD da me ne zamajavate sa bednim VHS rip posto bi ih pogledao :mrgreen:
Locked