Kokanidja,izmisljeno je u klubu puno vise od jednog mesta,klub ima minimum duplo vise zaposlenih nego sto je potrebno,ko drzavno preduzece,na zalost neka od tih mesta su zauzeli i navijaci,umesto da im se najebemo majke pa makar nista i ne postigli,onda ne bi morali da pisemo da nam je klub svetinja vec bi to svojim stavom dokazali...pa ne znam sto se pise da ovo nije zapad pa moze da se radi kako se hoce,udjes u klub da postavis stvari kako treba,pa onda kad zaseres onda je ovo Srbija,i sto se traze opravdnja,jasno je da hocu da kazem da kad dodje do toga da ima nesto ovako da se opravdava navijacki pokret je vec ostecen,sustina navijacke price i jeste da su svi oko kluba hostapleri sem nas,nama su nas obraz i klub svetinja i ne moze se sa time trgovati...obraz se moze prodati,a ne moze se kupiti,kad se jednom izgubi...
Sto se gostovanja tice naravno da treba da ide iskljucivo onaj ko sebi moze da priusti.
Da se placalo kad sam bio klinac nikad ne bih otisao,kad sam bio klinac bio je ponos probiti se medju povlascene,to se moglo samo mudima,svojim ili onih koji su u tvojoj ekipi,a kako godine idu treba prepustati povlastice onima koji nadolaze,jer covek koji je zasao u godine a nema da odvoji dve crvene svake druge nedelje ne treba ni da ide,nemas para a blejis po ceo dan,od cega ces decu da nahranis idi brate radi,mani se utakmica...
Da bi bolje shvatio kako, zapravo, sistem ovog kluba funkcionise, moras biti unutra. Ovako spolja, sve deluje potpuno drugacije. Nakon nekog vremena bi 110% promenio misljenje.
Navijacima nije mesto unutra,nikad nece ni biti,svaka grupa ciji navijaci udju u klub ce propasti,nijedna navijacka ideologija ne obuhvata ulazak navijaca u klubske strukture,svaka uprava treba da bude pod stalnim pritiskom navijaca, i treba jasna da bude granica izmedju nas i njih,mi smo tu da navijamo a njih ko j**e,kad nam se digne ima da ih teramo,da se ne desi ko prosli put,ej meni prete otkazom a ja imam malo dete,uzas jebem ti grupu...ovo ko cuvena sprega kriminala i policije....