Jelen Super Liga 2010/11
-
Evo da se ja nadovezem na managera. Mec Zvezde i BSK nije bio donekle namesten vise reziran. Evo ovako ja gledam tu situaciju. Evandro "maesto nisam igrao 6 meseci" pokazuje svoje driblerske i suterske sposobnosti protiv nekog BSK da se pokaze kako je u titovom derbiju bio njegov los dan i kako ce se on tek pokaziti kad je navaznije. To isto vazi za Borhu covek promasi 2-3 100% i vec su ga smatrali promasajem i eto on sad dao gol. Sada su puna usta ljudi kako zvezda igra leprsavo kako partizan ima srece nas niko ni ne pominje. A ovi bez problema izgubili tu utakmicu i jos ovaj Prosinecki pun sebe govori ako pobedimo sve utakmice bicemo sampioni. Gde bre to ima koji trener tako u opste i prica da je toliko ubedjen da ce sve utakmice da pobedi. Onda dolazi prica o Abubakaru covek igra fenomenalno ali niko o njemu ne prica jer svi znamo ko je njega prvi sutnuo, nas famozni selektore jer je smatrao da nije zvezdin materijal. Pa zato ga niko ni ne pominje da se ne bi brujalo po stampi. Svi pricaju o Tejgu o Borhi o Evandru kao da su neki vazemaljci. Naravno idu price kako ce derbi biti kljucan za prvenstvo a ostalima se ni ne govori. Da je ovo normalna liga ne bi oni pricali 5 kola unapred.
Ma samo nek' pricaju, nek' je na njima pritisak ocekivanja, a mi treba da radimo i da kad nam iyadju na crtu da ih ispratimo sa par komada dovidjenja laku noc...soderstorm wrote:Svi pricaju o Tejgu o Borhi o Evandru kao da su neki vazemaljci. Naravno idu price kako ce derbi biti kljucan za prvenstvo a ostalima se ni ne govori.
Druze ne moze se to ni porediti - tada se kod nas jos uvek igrao FUDBAL, cak i najslabije ekipe iy sampionata su bile verovatno jace od sadasnjih "vecitih". Ja se redovno sokiram (ne)kvalitetom domaceg fudbala kadgod sam u prilici da ga gledam zadnjih godina (a to je relativno retko), nekad sam gledao tamo 80-tih i 90-tih kvalitetnijih betonligaskih utakmica sa vise lepih poteza i fudbalske vestine od mnogih sadasnjih superligaskih, strasno je kako se fudbal kod nas srozao a za to je najkrivlje mafijasenje i namestanje jer kad nema zdrave konkorencije ni jakih utakmica, kada ne igraju najbolji vec oni koji moraju, kad se prodaje sve sto se moze uvaliti, onda tu nema mesta za napredak mladih igraca i neminovno sledi propast...menager wrote: meni se jako jako svidja sta vosa radi ove godine, 100% se nosim mislju da je ovo mozda najbolji tim koji je imala unazad 20ak godina, tj jos od titule...ne secam se bas 90tih najbolje jer sam bio klinac tad, znam da je onaj tim iz 1994/95 bio prvi na kraju jesenjeg dela, ali iako je tesko porediti razne generacije, ovaj tim deluje bas kao tim...
Jeste, ovo sada je jak tim za nase pojmove, ima tu jos i vise potencijala, umeju dobro da odigraju protiv relativno jakih protivnika (utakmica protiv partizana jesenas je bila bas prava, do negde 60. minuta kada je sve otislo u qrac i kad je degenerisalo u sveopstu tucnjavu) ali generalno gledano to je sve slabo! Mada, uz antifudbal koji propagiraju vecina nasih protivnika - taktika ko predje pola da mu umre mama - protiv toga valjda ni ne moze bolje.
Ali imam utisak da bi ona nasa generacija sa Saulom, Dekijem, Jezdom, Veskom, Kocarom i kompanijom prosto preorala ovu sadasnju ligu i isprasila sve - ukljucujuci i nas sadasnji sastav - sa po 3-4-5 komada razlike...
Менаџеру,она његова игра против партизана,и оно сударање двојице звездиних играча,пар пасова у аут,и пар толико небулозних грешака на средини терена су ми биле довољне да видим какав звезда има тим.А то што су они дали Борчи 4 комада,па и ми смо Смедереву и Борцу,али због тога нисмо били на насловним странама новина,и наши фудбалери нису проглашавани за ванземаљце.А онај који није хтео да им да бодове победио их је из кеца у кеца у кули.У овој нашој лиги ни Барселона не би могла да има свих 15 победа у полусезони,морала би бар једном да има лош дан,па ми није јасно како распала звезда може све да победи.Иначе ко је пљувао Абубакара?Па нико није обраћао пажњу на њега у то време.Најпљуванији играч на овом форуму је био Душан Тадић,али је и он миљама далеко бољи играч од маестра.
- madda fakka
http://fss.rs/sr/takmicenja/superLiga.h ... ezonaId=61
Evo zvanicne liste sa fss.rs ... Upisali gol Ilieva a dva gola Abubakara nista... Pogledao sam listu strelaca posle utakmice sa Cukarickim (patlidzan igrao sutradan) Iliev je imao 9, a Abubakar 8 datih golova da ne bude da sam paranoican ili teoreticar zavere itd... Da li nam se to vraca slucaj sa Rankom Despotovicem?
Moje verovanje je i ako slucajno budemo imali isti broj bodova, iste rezultate medjusobnih susreta sa zlezdom, da bi izmislili da se mora odigrati na samoproklamovanoj tzv. "marakani". Ne bih voleo uopste da se na "Karadjordju" odlucuje o poretku izmedju nas i zlezde jer verujem da ce biti smejurija i sramota od sudjenja i bespotrebno gubljenje zivaca...
Evo zvanicne liste sa fss.rs ... Upisali gol Ilieva a dva gola Abubakara nista... Pogledao sam listu strelaca posle utakmice sa Cukarickim (patlidzan igrao sutradan) Iliev je imao 9, a Abubakar 8 datih golova da ne bude da sam paranoican ili teoreticar zavere itd... Da li nam se to vraca slucaj sa Rankom Despotovicem?
Moje verovanje je i ako slucajno budemo imali isti broj bodova, iste rezultate medjusobnih susreta sa zlezdom, da bi izmislili da se mora odigrati na samoproklamovanoj tzv. "marakani". Ne bih voleo uopste da se na "Karadjordju" odlucuje o poretku izmedju nas i zlezde jer verujem da ce biti smejurija i sramota od sudjenja i bespotrebno gubljenje zivaca...
I Bog je Slaninar...
Ljudi,izgleda da ste svi naseli na listu strelaca na naslovne strane naseg sajta,pa i odredjeni stampani mediji... Ako dobro razumem urednike sajta,lista strelaca obuhvata i golove iz kupa,ali Zvezda i Partizan su sredili,da se oni ne racunaju i u prvenstvenu listu strelaca,samo da bi Ilijev bio prvi
Last edited by Voja on Fri Mar 25, 2011 8:08 pm, edited 1 time in total.
Vojo u pravu si, ali nema potrebe za tolikim sarkazmom i pogotovo generalisanjem jer je samo jedan član foruma potegao tu priču očigledno greškom.Voja wrote:Ljudi,izgleda da ste svi naseli na listu strelaca na naslovne strane naseg sajta,pa i odredjeni stampani mediji... Ako dobro razumem urednike sajta,lista strelaca obuhvata i golove iz kupa,ali Zvezd i Partizan su sredili,da se oni ne racunaju i u prvenstvenu listu strelaca,samo da bi Ilijev bio prvi
Prvo Ice,vec su neki forumasi pisali da je Abu izbio na vrh liste strelaca,a kad sam ih pitao "Kako?" niko nije odgovorio,a drugo pun mi je vise :muskipolniorgan: TEORIJA ZAVERE... vec po mao postaje mucno... povucite rucnu ljudiice wrote:Vojo u pravu si, ali nema potrebe za tolikim sarkazmom i pogotovo generalisanjem jer je samo jedan član foruma potegao tu priču očigledno greškom.Voja wrote:Ljudi,izgleda da ste svi naseli na listu strelaca na naslovne strane naseg sajta,pa i odredjeni stampani mediji... Ako dobro razumem urednike sajta,lista strelaca obuhvata i golove iz kupa,ali Zvezd i Partizan su sredili,da se oni ne racunaju i u prvenstvenu listu strelaca,samo da bi Ilijev bio prvi
Mislim da kada su napisali "vrh liste" nisu mislili na to da su prvi, već među prvima.Slično kao i kada se kaže za neku ekipu da bi pobedom izbila u vrh tabele, a pritom se ne misli na prvo mesto.Slažem se da jezički možda nije pravilno, ali bitna je suština onog što se htelo napomenuti.
A što se tiče teorija zavere, ne znam na šta misliš konkretno?
Ako misliš da je to i moje pisanje da recimo Hajduk, Metalac, Inđija i još neki puštaju bez problema Partizan ili neki drugi klubovi Zvezdu, onda se grdno varaš.O tome bruje i navijači tih klubova, pa i sami grobari i delije, tako da bi bilo malo čudno da su i oni u te teorije umešani.
Moguće je da ima nekih preterivanja, ali to su realno sitnice, dok sa druge strane mnoge ogavne stvari o Titovim blizancima nisu ovde ni spomenute, izgleda da ću morati da zasučem rukave.
A što se tiče teorija zavere, ne znam na šta misliš konkretno?
Ako misliš da je to i moje pisanje da recimo Hajduk, Metalac, Inđija i još neki puštaju bez problema Partizan ili neki drugi klubovi Zvezdu, onda se grdno varaš.O tome bruje i navijači tih klubova, pa i sami grobari i delije, tako da bi bilo malo čudno da su i oni u te teorije umešani.
Moguće je da ima nekih preterivanja, ali to su realno sitnice, dok sa druge strane mnoge ogavne stvari o Titovim blizancima nisu ovde ni spomenute, izgleda da ću morati da zasučem rukave.
- NSKrajisnik
Polako ljudi...
http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=20840
- Ne bih došao ni da mi ponude godišnju platu od 2,5 miliona evra - bilo je sve što je rekao Jovanović.
Stepi, ti si na redu!
- Ne bih došao ni da mi ponude godišnju platu od 2,5 miliona evra - bilo je sve što je rekao Jovanović.
Stepi, ti si na redu!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
- AntonioKasano
...дај игара не треба нам хлеба...
Коментари испод су наравно најбољи, како се усуђује да се тако обраћа најбољима у универзуму!Zeljafcv wrote:Polako ljudi...
Stepi, ti si na redu!
-
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=501922
Изгледа да и близанци имају проблема око било какве преправке стадиона?
Кад човек сабере то и чињеницу колико се одуговлачи са законом о спорту, приватизацији клубова, види се да ова држава намерно кочи развој фудбала.
Као што су упропастили фабрике да би неки локални кафеџија добио јефтино плац, тако упропаштавају и фудбал.
Изгледа да и близанци имају проблема око било какве преправке стадиона?
Кад човек сабере то и чињеницу колико се одуговлачи са законом о спорту, приватизацији клубова, види се да ова држава намерно кочи развој фудбала.
Као што су упропастили фабрике да би неки локални кафеџија добио јефтино плац, тако упропаштавају и фудбал.