Legende imaju rec...

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
Post Reply
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Legende imaju rec...

Post by Voja »

Mozda nije lose i ovakav topic otvoriti,gde bi postavljali intervjue i izjave bivsih vosinih igraca i legendi kluba.

Pa da krenemo: :wink:

Image
Image
Image
User avatar
Turija
Posts: 10666
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Vojo, odlična ti je ideja i startni izbor intervjua :!: .
Imao bih što šta da kažem za, ali i protiv dela iznetog mišljenja, jedne nesumnjive Vošine legende.Međutim, ostaviću to za kasnije, jer verujem da će intervju podstaći dosta članova Foruma na zanimljivu diskusiju.Naročito onih koji bolje poznaju situaciju i aktere u našem Klubu.
Očigledno je da je veliko razočarenje i gorčina u rečima našeg bivšeg asa, posledica velike mladalačke ljubavi. :cry: zbog dugogodišnje klupske politike udaljavanja naših Legendi od Voše.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Milan
Posts: 4153
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Ono što je meni zasmetalo u ovom tekstu jeste njegov negativan stav prema svemu. Tj. svemu osim ćerke Svetlane iz Milana i Jelene koja vodi butike. Da li je moguće da čovek nema ni jednu pozitivnu reč da kaže o bilo čemu, ili bilo kome. Složiću se ja sa njim oko mnogih stvari, ali ću isto tako odati priznanje nečemu što je dobro urađeno, i to bez obzira na to da li sam ja odstranjen iz tokova događaja.
U svakom slučaju kapa dole legendi kluba za sve dobro što je uradio, i neka dođe već sutra na svoj(naš) Karađorđe i gleda-bodri svoju(našu) Vojvodinu.
POŠTO OBRAZ ???!!!
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Mislim da kad se radi o bivsim igracima(legendama)da li naseg ili bilo kojeg drugog kluba uvek treba razdvojiti njegovu igracku karijeru od karijere sportskog funkcionera ili trenera!
Neki sebi previse daju za pravo upravo zbog tih starih zasluga,svaka cast Ivosu na njegovoj igrackoj karijeri,to mu niko nemoze osporiti ali on sada prica kao da je svo to vreme bio samo obicni navijac a ne clan upravnog odbora,skupstine!Sad mu vise niko neodgovara,svi su krali,bili katastrofa sem njegovog kosana koji mu poklanja kola!
Malo je bivsih igraca na tribinama koji na svakoj utakmici bodre Vojvodinu(jedan od retkih Laslo Lerinc),sto je katastrofa i sigurno da klub na tom pitanju mora mnogo vise da uradi ali sa druge strane i sujeta nekih bivsih igraca je tu prisutna u poprilicnoj meri!
Gospodine Ivos vas klub,vas zivot je Vojvodina a ne tamo neki Kostic,Sapuric,Butorovic,Dubroja,Soklovacki.....nemoj te se ljutiti na Vojvodinu,nisu oni Vojvodina,oni su prolazni kao i mi a jedino sta ostaje zauvek je klub koji svi volimo a to je nasa Vojvodina i zato ako imate unuke,praunuke lep pod ruku i u subotu protiv Partizana kao i svaku sledecu dodjite na stadion i daj te podrsku nekim novim igracima,kakvi su takvi su ali su nasi!
Post Reply