| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ice
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 5:45 pm Post subject: |
|
|
Puno sreće želim Djumiju!
Nemojmo unapred donositi neke zaključke,Djumi je i ovim potezom pokazao da se ne boji izazova i teškoća,a verujem da ima već pripremljen plan kako da ekipa zaigra onako kako može.
Što se tiče uprave,mislim da u slučaju da opet nešto zabrljaju imamo svako pravo da iskažemo naše nezadovoljstvo i da ih oteramo.Tada će i na nama biti ponešto.
Zamolio bih Djumija da ne napušta forum,već da koliko mu obaveze budu dozvoljavale bude ovde i podeli sa nama svoje razmišljanja. |
|
| Back to top |
|
 |
milos
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 5:51 pm Post subject: |
|
|
| djumi uz tebe su slaninari!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
Firma Bulevar
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 5:53 pm Post subject: |
|
|
Gospodine Djuricicu, zelim Vam puno srece, hrabrosti strpljenja, napadackog fudbala i pobeda! Konacno jedna vest koja me je obradovala vise od folaska Bilbije i Merebe. Nadam se samo da ce Vas pustiti da radite u miru i da Vam se nece drugi mesati u posao.
P.S. Sal na promociji - SVAKA CAST! |
|
| Back to top |
|
 |
Turija
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 6:12 pm Post subject: |
|
|
| servalsorim wrote: | | Ђуми пуно среће ти желим а посебно да освојиш куп!!!Мислим да си урадио врло храбар потез тиме што си преузео стару даму у оваквом тешком тренутку!!!Уз стару даму иде само прави господин.Немој дозволити да те ови хахари изиграју. |
Šta reći Djumi osim:
ČESTITAM NA PONOVLJENOJ HRABROSTI I SREĆNO TI BILO
(sve ostalo je već napisano u postovima iznad) _________________ ,,АLI BEZ OBZIRA NA SVE ,,VOJVODINU" NEĆU IZNEVERITI, MAKAR DOSPELA I U PODSAVEZ" -Miroslav-Mika-Antić |
|
| Back to top |
|
 |
KDA

|
Posted: Wed Mar 10, 2010 6:35 pm Post subject: |
|
|
Srećno Đumi! _________________ Tvoja priča traje skoro čitav vek, bila si na vrhu i dnu |
|
| Back to top |
|
 |
dapokalypto

|
Posted: Wed Mar 10, 2010 7:17 pm Post subject: |
|
|
Sve najbolje i sretno! _________________ JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o.. |
|
| Back to top |
|
 |
Stexman
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 7:35 pm Post subject: |
|
|
Sve najbolje i puno uspeha, jer vasi uspesi su i nasi
Zelim da postanete Vojvodinin Ser Djumi sa makar upola staza kao i onaj originalni Ser A. _________________ Stara Garda - Gardinovci! |
|
| Back to top |
|
 |
021

Joined: 21 Jan 2005 Posts: 591 Location: Novi Sad, Vojvodina
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 8:05 pm Post subject: |
|
|
Došao je i taj dugo očekivani trenutak, dan Đumijevog povratka u Vošu. U poslednji trenutak, reklo bi se.
Treneru, verujem da znate šta nam je činiti. Ne sme biti dilema po tom pitanju. Očekujem korenite promene već od prvog dana, našu decu na terenu i Gruju u stručnom štabu. Za sve poteze koji će ići u tom pravcu, imate beskrajno strpljenje i podršku.
Sreća nam nije potrebna, već puno zdrave pameti, znanja i teškog rada. Prilika da predvodite jednu sjajnu generaciju mladih igrača je jedinstvena. Iskoristite je! |
|
| Back to top |
|
 |
van der iV a.k.a Totti
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 8:12 pm Post subject: |
|
|
Pozdravljam povratak Djumija!Nadam se da ce raditi u skladu sa onim sto je pisao ovde po forumu.Ocekujem konacno najboljih 11 na terenu,Brkica kapitena i nasu decu u protokolu za utakmicu.Ako Djumi bude na klupi(ili ne daj Boze u prvih 11) imao Djurisica,Stjepanovica,Djurovskog i ostalu bandu,ako Tadic i Mrdja ne odu na klupu na hladjenje u narednih par utakmica,ja vise necu dolaziti da gledam utakmice sve dok je BB show na repertoaru Karadjordja.Ima Djumi kredita do partizana nesto da promeni,jer ako i protiv njih bude sastav koji je igrao kod prethodna 2 trenera,ja nemam vise sta da trazim na stadionu do neke postene privatizacije i nekih boljih i postenijih vremena za nasu Vosu.Nadam se da ce Trener ispuniti ocekivanja svih nas,za svoje,a i nase dobro!Srecno Voso! _________________ DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!! |
|
| Back to top |
|
 |
tulip

|
Posted: Wed Mar 10, 2010 8:35 pm Post subject: |
|
|
| milos wrote: | | djumi uz tebe su slaninari!!!! |
_________________ DAJ GOL!!! |
|
| Back to top |
|
 |
Voja Dezurni spiker

Joined: 19 Jan 2005 Posts: 2520 Location: Kome trebam,vec zna...
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 8:46 pm Post subject: |
|
|
Opaaaa... mnogo novosti danas na forumu... tacno sam znao da ce Djumi postati nas novi trener,jer sam sinoc spazio PRIJATELJA kako se sunja po forumu E sad,Prijatelju,ako si od danas nenad69 mislim da ti je nepotrebno tako nesto.Jednom PRIJATELJ uvek PRIJATELJ
Ma,lako cemo mi sa njim,nego... sta cemo sa Djumijem!?
Taman smo poceli (nas dva) lepo komunicirati,zar sad opet da moram zaratiti s njim... ih bre,kud ga vratiste!?
Ajd sad ozbiljno
Djumi,pre svega dobro nam dosao na trenersku klupu.Drago mi je sto si ponovo sa nama,ali ti ovaj put iskreno,zelim mnoooogo vise srece nego sto si je imao prosli put.
Mislim da u nasem "duelu" vodim jedno 3:0... sad se verovatno i sam pitas: "kakav duel?Kakvih 3:0?" Recicu ti samo ovako: Utakmica na Lionu,Marko Jovanovic i igra i rezultat u Banatu.
Mislim da ako ne vec na sledecoj utakmici,a onda na drugoj po redu od kako si na klupi Vose imas velike sanse da ne samo poravnas na 3:3,vec i da povedes... sansi ima... e sad,da li ces ih realizovati poput Mrdje ili ces biti odlucan i hrabar kao kapiten Brkic,videcemo
Iskreno,moja ocekivanja su,da ces sad biti dosta "pitomiji",da nece biti radikalnih rezova kao kod prvog mandata,ali i kao takav,imas velike sanse da unapredis i nasu igru i nase rezultate.Pa i sam si pre dve nedelje rekao da Vosa ima najjaci tim u zemlji.... krupne reci ,molim potvrdu!!!!
Sta ocekujem od novog trenera?
Pre svega da igramo napadacki,atraktivno,da igramo svoju igru,kao reprezentacija trenutno... sto rece Antara:"Dok ja vodim,nikada necemo poceti mec inferiorno" .Djumi,neka ekipa odigra svaki mec kao onaj na Marakani,pa... necemo bas uvek izgubiti 3:0
SRECNO!!!! _________________
www.twitter.com/fkvojvodina |
|
| Back to top |
|
 |
Turija
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 9:38 pm Post subject: |
|
|
| Voja wrote: | Opaaaa... mnogo novosti danas na forumu... tacno sam znao da ce Djumi postati nas novi trener,jer sam sinoc spazio PRIJATELJA kako se sunja po forumu E sad,Prijatelju,ako si od danas nenad69 mislim da ti je nepotrebno tako nesto.Jednom PRIJATELJ uvek PRIJATELJ
Ma,lako cemo mi sa njim,nego... sta cemo sa Djumijem!?
Taman smo poceli (nas dva) lepo komunicirati,zar sad opet da moram zaratiti s njim... ih bre,kud ga vratiste!?
Ajd sad ozbiljno
Djumi,pre svega dobro nam dosao na trenersku klupu.Drago mi je sto si ponovo sa nama,ali ti ovaj put iskreno,zelim mnoooogo vise srece nego sto si je imao prosli put.
Mislim da u nasem "duelu" vodim jedno 3:0... sad se verovatno i sam pitas: "kakav duel?Kakvih 3:0?" Recicu ti samo ovako: Utakmica na Lionu,Marko Jovanovic i igra i rezultat u Banatu.
Mislim da ako ne vec na sledecoj utakmici,a onda na drugoj po redu od kako si na klupi Vose imas velike sanse da ne samo poravnas na 3:3,vec i da povedes... sansi ima... e sad,da li ces ih realizovati poput Mrdje ili ces biti odlucan i hrabar kao kapiten Brkic,videcemo
Iskreno,moja ocekivanja su,da ces sad biti dosta "pitomiji",da nece biti radikalnih rezova kao kod prvog mandata,ali i kao takav,imas velike sanse da unapredis i nasu igru i nase rezultate.Pa i sam si pre dve nedelje rekao da Vosa ima najjaci tim u zemlji.... krupne reci ,molim potvrdu!!!!
Sta ocekujem od novog trenera?
Pre svega da igramo napadacki,atraktivno,da igramo svoju igru,kao reprezentacija trenutno... sto rece Antara:"Dok ja vodim,nikada necemo poceti mec inferiorno" .Djumi,neka ekipa odigra svaki mec kao onaj na Marakani,pa... necemo bas uvek izgubiti 3:0
SRECNO!!!! |
Auu, planuće ponovo ,,stara vatra" na Forumu
Danas fali samo jedan do ""stotke"  _________________ ,,АLI BEZ OBZIRA NA SVE ,,VOJVODINU" NEĆU IZNEVERITI, MAKAR DOSPELA I U PODSAVEZ" -Miroslav-Mika-Antić |
|
| Back to top |
|
 |
:)
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 9:44 pm Post subject: |
|
|
| Djumi, ucini da kad me neko pita za koga navijam, ne moram u startu da imam smisljenu pricu na bezbroj glupih i stereotipnih pitanja posle odgovora. Srecno! |
|
| Back to top |
|
 |
podbara

|
|
| Back to top |
|
 |
Lala sa zapada

|
Posted: Wed Mar 10, 2010 11:15 pm Post subject: |
|
|
Kada je konferencija povodom imenovanja gospodina Djumija? _________________ Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|