Trener(i) FK Vojvodina
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 142, 143, 144  Next

Post new topic   Reply to topic    fkvojvodina.com Forum Index -> Aktuelnosti
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ice

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 5:45 pm    Post subject: Reply with quote

Puno sreće želim Djumiju!
Nemojmo unapred donositi neke zaključke,Djumi je i ovim potezom pokazao da se ne boji izazova i teškoća,a verujem da ima već pripremljen plan kako da ekipa zaigra onako kako može.
Što se tiče uprave,mislim da u slučaju da opet nešto zabrljaju imamo svako pravo da iskažemo naše nezadovoljstvo i da ih oteramo.Tada će i na nama biti ponešto.
Zamolio bih Djumija da ne napušta forum,već da koliko mu obaveze budu dozvoljavale bude ovde i podeli sa nama svoje razmišljanja.
Back to top
View user's profile Send private message
milos

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 5:51 pm    Post subject: Reply with quote

djumi uz tebe su slaninari!!!!
Back to top
Firma Bulevar

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 5:53 pm    Post subject: Reply with quote

Gospodine Djuricicu, zelim Vam puno srece, hrabrosti strpljenja, napadackog fudbala i pobeda! Konacno jedna vest koja me je obradovala vise od folaska Bilbije i Merebe. Nadam se samo da ce Vas pustiti da radite u miru i da Vam se nece drugi mesati u posao.

P.S. Sal na promociji - SVAKA CAST!
Back to top
Turija

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 6:12 pm    Post subject: Reply with quote

servalsorim wrote:
Ђуми пуно среће ти желим а посебно да освојиш куп!!!Мислим да си урадио врло храбар потез тиме што си преузео стару даму у оваквом тешком тренутку!!!Уз стару даму иде само прави господин.Немој дозволити да те ови хахари изиграју.

Šta reći Djumi Question osim:
ČESTITAM NA PONOVLJENOJ HRABROSTI I SREĆNO TI BILO Exclamation
(sve ostalo je već napisano u postovima iznad)
KDA

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 6:35 pm    Post subject: Reply with quote

Srećno Đumi!
dapokalypto

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 7:17 pm    Post subject: Reply with quote

Sve najbolje i sretno!
Stexman

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 7:35 pm    Post subject: Reply with quote

Sve najbolje i puno uspeha, jer vasi uspesi su i nasi Wink

Zelim da postanete Vojvodinin Ser Djumi sa makar upola staza kao i onaj originalni Ser A.
021

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 8:05 pm    Post subject: Reply with quote

Došao je i taj dugo očekivani trenutak, dan Đumijevog povratka u Vošu. U poslednji trenutak, reklo bi se.
Treneru, verujem da znate šta nam je činiti. Ne sme biti dilema po tom pitanju. Očekujem korenite promene već od prvog dana, našu decu na terenu i Gruju u stručnom štabu. Za sve poteze koji će ići u tom pravcu, imate beskrajno strpljenje i podršku.

Sreća nam nije potrebna, već puno zdrave pameti, znanja i teškog rada. Prilika da predvodite jednu sjajnu generaciju mladih igrača je jedinstvena. Iskoristite je!
Back to top
van der iV a.k.a Totti

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 8:12 pm    Post subject: Reply with quote

Pozdravljam povratak Djumija!Nadam se da ce raditi u skladu sa onim sto je pisao ovde po forumu.Ocekujem konacno najboljih 11 na terenu,Brkica kapitena i nasu decu u protokolu za utakmicu.Ako Djumi bude na klupi(ili ne daj Boze u prvih 11) imao Djurisica,Stjepanovica,Djurovskog i ostalu bandu,ako Tadic i Mrdja ne odu na klupu na hladjenje u narednih par utakmica,ja vise necu dolaziti da gledam utakmice sve dok je BB show na repertoaru Karadjordja.Ima Djumi kredita do partizana nesto da promeni,jer ako i protiv njih bude sastav koji je igrao kod prethodna 2 trenera,ja nemam vise sta da trazim na stadionu do neke postene privatizacije i nekih boljih i postenijih vremena za nasu Vosu.Nadam se da ce Trener ispuniti ocekivanja svih nas,za svoje,a i nase dobro!Srecno Voso!
tulip

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 8:35 pm    Post subject: Reply with quote

milos wrote:
djumi uz tebe su slaninari!!!!

Voja
Dezurni spiker

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 8:46 pm    Post subject: Reply with quote

Opaaaa... mnogo novosti danas na forumu... tacno sam znao da ce Djumi postati nas novi trener,jer sam sinoc spazio PRIJATELJA kako se sunja po forumu Laughing E sad,Prijatelju,ako si od danas nenad69 Laughing mislim da ti je nepotrebno tako nesto.Jednom PRIJATELJ uvek PRIJATELJ Wink

Ma,lako cemo mi sa njim,nego... sta cemo sa Djumijem!? Laughing
Taman smo poceli (nas dva) lepo komunicirati,zar sad opet da moram zaratiti s njim... ih bre,kud ga vratiste!? Laughing

Ajd sad ozbiljno Wink

Djumi,pre svega dobro nam dosao na trenersku klupu.Drago mi je sto si ponovo sa nama,ali ti ovaj put iskreno,zelim mnoooogo vise srece nego sto si je imao prosli put.
Mislim da u nasem "duelu" vodim jedno 3:0... sad se verovatno i sam pitas: "kakav duel?Kakvih 3:0?" Recicu ti samo ovako: Utakmica na Lionu,Marko Jovanovic i igra i rezultat u Banatu.
Mislim da ako ne vec na sledecoj utakmici,a onda na drugoj po redu od kako si na klupi Vose imas velike sanse da ne samo poravnas na 3:3,vec i da povedes... sansi ima... e sad,da li ces ih realizovati poput Mrdje ili ces biti odlucan i hrabar kao kapiten Brkic,videcemo Wink

Iskreno,moja ocekivanja su,da ces sad biti dosta "pitomiji",da nece biti radikalnih rezova kao kod prvog mandata,ali i kao takav,imas velike sanse da unapredis i nasu igru i nase rezultate.Pa i sam si pre dve nedelje rekao da Vosa ima najjaci tim u zemlji.... krupne reci Laughing ,molim potvrdu!!!! Cool

Sta ocekujem od novog trenera?
Pre svega da igramo napadacki,atraktivno,da igramo svoju igru,kao reprezentacija trenutno... sto rece Antara:"Dok ja vodim,nikada necemo poceti mec inferiorno" .Djumi,neka ekipa odigra svaki mec kao onaj na Marakani,pa... necemo bas uvek izgubiti 3:0 Wink

SRECNO!!!!

www.twitter.com/fkvojvodina
Back to top
Turija

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 9:38 pm    Post subject: Reply with quote

Voja wrote:
Opaaaa... mnogo novosti danas na forumu... tacno sam znao da ce Djumi postati nas novi trener,jer sam sinoc spazio PRIJATELJA kako se sunja po forumu Laughing E sad,Prijatelju,ako si od danas nenad69 Laughing mislim da ti je nepotrebno tako nesto.Jednom PRIJATELJ uvek PRIJATELJ Wink

Ma,lako cemo mi sa njim,nego... sta cemo sa Djumijem!? Laughing
Taman smo poceli (nas dva) lepo komunicirati,zar sad opet da moram zaratiti s njim... ih bre,kud ga vratiste!? Laughing

Ajd sad ozbiljno Wink

Djumi,pre svega dobro nam dosao na trenersku klupu.Drago mi je sto si ponovo sa nama,ali ti ovaj put iskreno,zelim mnoooogo vise srece nego sto si je imao prosli put.
Mislim da u nasem "duelu" vodim jedno 3:0... sad se verovatno i sam pitas: "kakav duel?Kakvih 3:0?" Recicu ti samo ovako: Utakmica na Lionu,Marko Jovanovic i igra i rezultat u Banatu.
Mislim da ako ne vec na sledecoj utakmici,a onda na drugoj po redu od kako si na klupi Vose imas velike sanse da ne samo poravnas na 3:3,vec i da povedes... sansi ima... e sad,da li ces ih realizovati poput Mrdje ili ces biti odlucan i hrabar kao kapiten Brkic,videcemo Wink

Iskreno,moja ocekivanja su,da ces sad biti dosta "pitomiji",da nece biti radikalnih rezova kao kod prvog mandata,ali i kao takav,imas velike sanse da unapredis i nasu igru i nase rezultate.Pa i sam si pre dve nedelje rekao da Vosa ima najjaci tim u zemlji.... krupne reci Laughing ,molim potvrdu!!!! Cool

Sta ocekujem od novog trenera?
Pre svega da igramo napadacki,atraktivno,da igramo svoju igru,kao reprezentacija trenutno... sto rece Antara:"Dok ja vodim,nikada necemo poceti mec inferiorno" .Djumi,neka ekipa odigra svaki mec kao onaj na Marakani,pa... necemo bas uvek izgubiti 3:0 Wink

SRECNO!!!!

Auu, planuće ponovo ,,stara vatra" na Forumu Laughing
Danas fali samo jedan do ""stotke" Cool
:)

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 9:44 pm    Post subject: Reply with quote

Djumi, ucini da kad me neko pita za koga navijam, ne moram u startu da imam smisljenu pricu na bezbroj glupih i stereotipnih pitanja posle odgovora. Srecno!
Back to top
podbara

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 9:46 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.youtube.com/watch?v=KiVe7MO0Xto
Lala sa zapada

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 11:15 pm    Post subject: Reply with quote

Kada je konferencija povodom imenovanja gospodina Djumija?
Post new topic   Reply to topic    fkvojvodina.com Forum Index -> Aktuelnosti All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 142, 143, 144  Next
Page 86 of 144

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum