15. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 2:2

Locked

Vasa prognoza:

Gazenje crvene petokrake i bacanje u kantu za smece
54
73%
Remi
13
18%
Nase ponovno treskanje glavom o pod
7
9%
 
Total votes: 74

User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

15. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 2:2

Post by Zeljafcv »

Zbog važnosti utakmice i organizovanja da nas što više ode tamo, otvaram temu malo ranije nego što je predviđeno.

15. kolo, poslednje u ovom delu šampionata, igra se derbi, Vojvodina gostuje onima iz Beograda. Oni zauzimaju drugo mesto, a poslednji poraz su doživeli od Hajduka u Kuli. Od tada beleže samo pobede, ali neke od tih su pod određenom sumnjom, mada za to njih nije puno briga, tako oni to rade već pola veka i niko im ništa ne sme. Šta reći, jedan Titov blizanac je borbenošću naših igrača pao, na redu je i drugi da se na sličan način pobedi! Kontinuitet pobeda nad blizancima je imperativ, a i bodovi su nam jako značajni, jer pobedom izbijamo na 2. mesto. Po svemu što viđamo ove polusezone od kluba koji će nas ugostiti, ne vidim razlog zbog čega bi mi trebali u meč da uđemo u podređenoj ulozi. Ne sumnjam da će fudbaleri dati sve od sebe i da će nam podariti pobedu, da se opet radujemo tamo, a bilo je takvih dana, međutim prošle sezone smo protiv onih, čak tri puta tresnuli glavom o pod. Ali koga nešto ne ubije, to ga ojača! Ne pamtim kada smo imali ovakavu seriju kao sada, tako da mi to daje veliku nadu i optimizam da prognoziram pobedu, kojom osvajamo 2. mesto. Naglašavam, ako sve bude fer i pošteno!

Vlada neka pozitivna euforja među nama, oseti se to na svakom ćošku. Pošto smo okruženi pozitivnom energijom, hajde da se pojavimo tamo u što većem broju, mislim da su to momci koji na terenu nose nama najdraži dres to svojim odnosom zaslužili! Samo našom pojavom i bodrednjem im pokazujemo zahvalnost za sve što su u ovoj polusezoni uradili, dajmo im potvrdu da rade pravu stvar, kako bi ubuduće to isto tako kvalitetno činili. Ovo je meč na kom mi navijači Vojvodine pokazujemo da i mi isto možemo i hoćemo. Da se svi zajedno okupimo na tom stadionu i svi zajedno celom svetu pokažemo koliko volimo Vojvodinu. Neka se jedinstvo Severa, Istoka i Zapada od meča sa Smederevmo premesti u Beograd, prenesimo domaćinsku atmosferu i tamo. Hajde da svi zajedno tamo pevamo kao na Karađorđu. Nema sumnje da želimo da izrastemo u veliki klub, a da li taj veliki klub može bez velikog broja vernih navijača da postoji, slažemo se da jedno bez drugog neide i zato, POJAVI SE!

Ko god želi, može ići i u organizaciji Firme. Ide se autobusima. Kreće se u 14 časova, okupljanje ispred malog Juga. Cena karte sa propusnicom 100 din, bez propusnice 300. PRIJAVE OBAVEZNE! Prijave do petka u shopu!
Last edited by Zeljafcv on Fri Dec 03, 2010 5:47 pm, edited 5 times in total.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

postman wrote:Ja se izvinjavam,al' nesto me tu buni.Stalno se potencira kako je moguc dogovor izmedju dva cirkusanta (Butorovica i Lukica) i da cemo dati bodove ciganima.Njih dvojica,na srecu ne igraju i ne nalaze se na terenu.Za to je potrebno da neko od nasih momaka koji istrce na teren naprave kiks koji se vidi iz aviona ili da se ne trudi iz sve snage (a i to se moze videti ,ne iz aviona,nego sa tribina )(a u trenutnoj postavi nema puno igraca koji bi mogli biti sumnjivi za tako nesto,mada se nadam da ce inat da proradi i da ce ipak,dati sve od sebe) ili da gospodin trener namerno postavi pogresnu taktiku.I,naravno da sudija navuce na zvezdinu stranu (to ce se sigurno desiti,ali mislim da ne sme biti bas toliko ocigledno)Znaci,ako se tako nesto dogodi (namesti) to ce videti svi na stadionu i ispred televizora. U tom slucaju,glodari ce dici takvu frku da ce se dici graja do neba,jer mi se cini da i oni ocekuju da im pomognemo u trci za prvo mesto. Nekako,mislim da je to vrlo tesko moguce i da cemo posto smo mnogo kvalitetniji od musavog copora pobediti usred rupe ili osvojiti bar bod (ako se poklope sve moguce nesrece).
Inace,posle ove utakmice danas u Subotici uveren sam da nema sanse da mi budemo prvi jer i cigani i glodari "zatvaraju" utakmice kako znaju i umeju.Ali,meni ce biti dovoljno da se svako ko obuce crveno-beli dres dobro oznoji i pokusa da da sve od sebe na svakoj utakmici i to ce biti to.
ice wrote:Postman, ako si pratio razna gostovanja po medijima i izjave naših igrača, mogao si primetiti da se oni našeg prešjednika boje kao đavo od krsta i čak ga valjda preventivno kad god mogu pohvale.Zato nema te sile pa ma kako oni bili dobri i vredni momci koja će ih naterati da ne poslušaju svemoćnu reč našeg vajnog prešjednika.Ako on smatra da treba da se oduži Lukiću, tako će i biti.Puno je tu stvari u igri, pa da ne pričam kakva je dramatična (ali bukvalno) bila situacija sa Mrđom letos, nije sve za forum.E sad, videćemo šta će biti, ja se nadam da je deo dugova prebijen i sa naša 3 poraza iz prošle sezone, odnosno da su se preko Mrđe nama vraćali neki dugovi.
Što se tiče varijanta sa lopovskim suđenjem, pa kao da njih briga šta će se o njima pričati posle utakmice.Sada kada su na krv i nož sa grobljem, sve im je dozvoljeno, a nas i ostale klubove i dalje smatraju kao kolateralnu štetu.Zato mi po tom pitanju moramo nešto uraditi i pokazati da smo klub sa ugledom, a da nas kao navijača ima i da itekako treba obratiti pažnju i na naš stav.Eventualno lopovskog sudiju će takođe biti briga, pa videli ste Maju Vujovića, pokrao je Smederevo i dalje sudi Zvezdi bez ikakvih problema.
Nezgodno je, Zvezda meč protiv nas mora da dobije po svaku cenu, čuli ste to i od Grujića sinoć u Total sokeru na primer.Biće svačega, na ovaj ili onaj način što se kaže.

Zato kažem, bilo šta da se desi, najbitnije je kako ćemo se mi kao navijači kluba poneti.Svakako je najbitnije da sačuvamo ugled kluba i svoj ponos.

P.S.-Ni ta priča oko doping kontrole nije naivna, setimo se finala kupa i trčanja igrača petokrake kao da dolaze iz zemlje superheroja, bilo je dosta govorkanja oko te utakmice.Partizan i recimo Hajduk su pre njihovih mečeva redovno potezali priču oko toga.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Gaženje crvene petokrake i bacanje u kantu za smeće nego šta!!!
Barem moramo da verujemo u to uprkos svemu.A biće zaista svega i svačega i ovaj naš novi tim će se naći na najvećem iskušenju do sada i pred možda i neočekivanim prljavštinama na koji nisu navikli u poslednje vreme.

Ključno je da nas što više ode u Beograd i što je još važnije da tamo damo sve od sebe.U svakom slučaju, bilo šta da se desi, mi ne smemo pognuti glavu!
Verujem u ove naše momke i da će prevazići uprkos svemu sve pritiske, pa i neke koji će možda doći i iz našeg kluba.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Нека се историја понови- Мереба зна који му је задатак
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mr6d1O4O ... re=related[/youtube]
- и нека буде исти резултат
Dzony
Posts: 52
Joined: Thu Apr 22, 2010 7:52 pm

Post by Dzony »

Kad tim ide u Beograd?
U subotu igra VOJVODINA-zato SVI NA SEVER!!!
User avatar
newnowapv
Posts: 589
Joined: Sun Dec 06, 2009 4:05 pm
Location: Telep

Post by newnowapv »

Ja mislim da je vreme da ih oderemo, ali onako posteno...
Jedino cega se plasim su njihov 13ti, 14ti i 15ti igrac, tj sudije. Ali ako mi uhvatim nas ritam, ako napadamo od pocetka, dzabe im...
Pozdrav
User avatar
WestSide
Posts: 188
Joined: Thu Jul 23, 2009 8:27 pm
Location: Istok:)

Post by WestSide »

Ma nema trunke sumnje u mojoj glavi. Idemo na cmarakanu da ih oderemo zato sto smo bolji!!!
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Zvanični sajt javlja da je utakmica pomerena za nedelju 5. decembar u 18 časova!

Image
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Evo par fotografija sa prethodinih gostovanja u ciganskoj rupcagi:

Image

Image

Image

Image
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
limanfkv
Posts: 2845
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

podbara wrote:
Vreme je! :cheers:
User avatar
021
Posts: 858
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Ovoj utakmici moramo prići sigurni u sebe, ali sa ogromnom željom za dokazivanjem. Kvalitetniji smo tim i u boljoj formi, sada to moramo potvrditi. Od nas zavisi – tako moramo razmišljati – usredsređeni isključivo na sebe i svoju igru, od prvog minuta graditi pobedu. Znamo kakvo će biti suđenje, tome se valja prilagoditi, a ne nasedati na glume i provokacije. Bez reči odemo, pokažemo kako se igra, naklonimo se, i isto tako bez reči odemo. Sve što mislimo, treba da pokažemo na terenu.
ssnigd
Posts: 3403
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

021 wrote:Bez reči odemo, pokažemo kako se igra, naklonimo se, i isto tako bez reči odemo. Sve što mislimo, treba da pokažemo na terenu.
:!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
igoork
Posts: 781
Joined: Tue Jul 21, 2009 11:09 pm
Location: Na brdovitom Balkanu

Post by igoork »

Po gradu uveliko kruze price da je Dacic vez zvao Batu u fazonu izgubite zbog mira u drzavi...

Bilo ovo smesno ili ne nista me vise ne moze zacuditi... :roll:
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Zaista je jako bitno da igračima pružimo maksimalnu podršku u ovoj utakmicu, jer cigana se očekuje mali milion. Slaninari, Firmaši, Vojvodinaši, svi kojima je srce kuca u ritmu novosadske Vojvodine, svi koji dišemo za Vojvodinu, se moramo organizovati i otići tamo! Na utakmicu se mora otići u velikom broju, i koliko toliko parirati na tribinama daleko brojnijem neprijatelju. Znali smo mi u prošlosti da se nosimo itekeko iako brojčano slabiji. Jednostavno, prijaviš se u shopu, popiješ pivce pre puta, pomoliš se pred Karađorđem za pobedu, sedneš u bus i uđeš na stadion. Tamo igrači nas moraju osetiti. U tom slučaju ja sam ubeđen da mi trijumfijemo, bez razmišljanja. Brka, Vule, Trajko, Mojsov, Meda, Mitoš, Gio i ekipa od nas to očekuju. Nemojmo ih ostaviti na cedilu neprijatelju. Moraju nas osetiti tamo. Ne dozvolimo da se drugi pitaju, uzmimo sudbinu u svoje ruke! Zbog Gojka, zbog Krase, zbog Laneta, zbog Despota, zbog Davida, zbog Toze, tbog Boškova, zbog Mijuce, zbog Brzog, Krstića, Takača, zbog zlatnih generacija, zbog predratne Vojvodine, zbog Koste, zbog Praških studenata, zbog svih žrtava fašizma iz redova FK Vojvodine, zbog Intertoto kupa, Kupa Sajamskih gradova, 1/4 KEŠ, zbog svih kojima je srce kucalo i dalje kuca imenom FK Vojvodina... ZBOG FK VOJVODINE!
Razloga je mnogo. Pojavi se!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Post by kej »

Postoji li ista lepse nego naguziti kmezave jajare?
Ako se to desi, verovatno im leti i trener, od titule se oprastaju, lete na trece mesto i nastaju previranja u klubu na svim poljima. Ukratko, mozemo jednom utakmicom da im unistimo sezonu. Voda im je u usima. A nadam se i da ce dobiti po usima.
Treba nam samo karakter kao protiv njihovog brata blizanca. Ustvari, treba nam i Trajkovic u odbrani.
Locked