21. kolo: Zemun-Vojvodina 0:0

Minja
Administrator
Posts: 1906
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

21. kolo: Zemun-Vojvodina 0:0

Post by Minja »

Mesto: Zemun

Dan: subota
Datum: 09.04.2005.
Gradski stadion, Zemun
Last edited by Minja on Sun Jun 05, 2005 10:28 am, edited 3 times in total.
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Sutra nova postavka igre.Mladi Kacar najverovatnije od pocetka.Sretno!!!!!
User avatar
nboya
Administrator
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:45 pm
Location: Sabac

Post by nboya »

Imam osecaj da ce Kacar da ubode trojku na glasanju.SRETNO!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8878
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Ajd' Bozh' pomozi...
User avatar
Go west
Posts: 203
Joined: Fri Jan 28, 2005 5:50 pm
Location: Novi Sad Stari Grad

Post by Go west »

Pomozi Bože :!:
Image
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Kacar ce igrati odpocetka dok verovatno Vukelja i Stepi nece igrati!
Sudija je iz Podgorice sto znaci da treba da ocekujemo korektno sudjenje...
Puno srece igracima i nasem treneru :!:
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8878
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

'Ajde neko da napishe neshto za nas shto gledamo izdaleka, kako ide utakmica? Vidim na livescore.com da je reza na poluvremenu 0:0, znachi nit' smedi nit' mirishe, ali bih voleo malo vishe detalja...
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1628
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

Evo zavrseno 0-0. Na radiju kazu da smo imali 2-3 prilike, na kraju ostali sa 10 igraca, i da smo retko prelazili centar. Na sta smo mi spali, gde odemo, branimo se :oops: Muka mi je svega.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
slavko
Posts: 174
Joined: Wed Jan 19, 2005 4:34 pm
Location: Jel to bitno??? Samo da si zdra'o

...

Post by slavko »

Belić je dobio crveni, igra nezanimljiva, Zemunci opasni isto koliko i mi... Ali i ovaj bod će dobro doći ...
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Ja sam licno zadovoljan sa bodom!Zemun je jedan organizovan i finansiski dobar klub podpomognut Karicima...
Kod kuce vrlo tesko primaju golove i vaze za vrlo disciplinovanu i cvrstu ekipu...
Sobzirom da svi znamo kako u poslednje vreme igramo u gostima i bod je dosta!
Belic je u 80 min dobio crveni :evil:
Toliko za sada!
User avatar
Turija
Posts: 10741
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

I ja sam zadovoljan bodom.
Prema šturim informacijama od izveštača SOS i RTS na poluvremenu i kraju utakmice, naše je bilo prvo poluvreme kada Despotović i Belić nisu uspeli da daju gol iz veoma izglednih šansi.U drugom poluvremenu smo kanda ponovo pali, pa je Zemun imao par veoma dobrih šansi koje nije iskoristio zahvaljujući nesavladivom Todiću.Odličan povratak našeg golmana.
Toliko na čuveno.Valjda ćemo večeras videti više i imati pouzdaniju sliku događanja u Zemunu.
User avatar
budababa
Posts: 4013
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Evo par informacija iz prve ruke. Odigrali smo malo povucenije i cekali priliku iz kontre, sto nam je u prvom poluvremenu donelo izgledne prilike Despotovica (sut pod precku koji je golman "skinuo" i Belicev sut u sam ugao gola koji ne znam kako nije usao. Zemunci dosta petljali oko naseg sesnaesterca, ali uglavnom sutirali u Todica ili preko gola. U nastavku, protiv sebe smo dobili i ljude u crnom, kada je Zemunu svirano jedno 4-5 slobodnjaka na ivici sesnaesterca, uglavnom bez ikakvog razloga. Sudije su nas zasipale zutim kartonima, a Beli je dobio crveni karton jer se bunio kod sudija sto mu je tip iz Zemuna sa ledja pogibeljno uklizao, a ovi umesto ociglednog faula sudili korner za nas (?!). Pored toga, mozda nije sviran penal kada je lopta pogudila igraca Zemuna u ruku (nisam 100% siguran da je bilo u kaznenom prostoru, tu je negde), a i ponisten nam je gol zbog navodnog ofsajda (Despotovic). Sa navijacke strane, malo cimanja od strane murije pred sam Zemun, ali nije bilo "prekomerne upotrebe sile". Na poluvremenu, dva lika preskacu sa njihove tribine i krecu da nam skinu zastave :roll: , ali sve sto su uspeli da urade je da dodju par metara od nase tribine i pljunu u nasem pravcu :? Povratak kuci protekao u dobrom raspolozenju zbog osvojenog boda koji mnogi, ruku na srce, nisu ocekivali.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9780
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Sad sam pogledao snimak,i moram reci da sam u odnosu na nas bodovni saldo ove sezone zadovoljan igrom koja je pruzena.Osvojenim bodom bih bio zadovoljan samo da smo pre ovog meca dobili OFK i Cacak.Ovako,nezadovoljan sam ovim bodom,jer smatram da smo MORALI vise.Secate li se proslog povratka Todica na gol?U nasem glasanju,zabelezio je odmah dve TROJKE,a cini mi se da je i sada na dobrom putu.TODICU MAJSTORE!!!

Nikada se u zivotu nisam osvrcao na sudjenje,a ovom prilikom pozdravljam nas nastup na konferenciji za stampu,posle meca!!!Mada se i tu videlo koliko smo mi sitna riba u ovoj nasoj ligi.Ko je pogledao,znace na sta mislim.

Pitanje za Djumija:
Koliko si procentualno zadovoljan danasnjim odgovorom Despotovica na dodeljen mu zadatak?
Image
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Bilo je dosta novina u igri. Odbranu su cinili Mandic,Pekaric,Dundjerski i Lazarevic i moram vam reci da su dosta dobro delovali. Na levoj strani uvek borbeni Pavlovic, veoma losi Franc(centarsutevi katastrofa,cak i primanje lopte veoma lose), zatim neki mladji igrac(Magoc ili Kacar?), kao zadnji vezni danas dosta neubedljiv Dragutinovic i sasvim solidni Belic i Despotovic! Mi smo ih cekali, dve sanse u prvom poluvremenu,drugo poluvreme Despotovic postize -cist gol-.Zemun vise nego ravnopravan, promasili su dosta dobrih sansi pocetkom drugog polu-vremena(u prvom poluvremenu imali su samo jedan sut u gol). Sudjenje najblaze receno katstrofa, ko se nekad nasao na namestenoj utakmici neke beton lige zna o cemu pricam. Sami sracunajte, penal protiv Obilica, gol OFKe u Novom Sadu,gol u Cacku i danas gol. Da li to tramvaj liga porucuje da joj je namera da jos vise skrati broj stanica na svojoj trasi?
User avatar
Turija
Posts: 10741
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Vojo, mene uopšte ne čudi ovo elementarno nepoznavanje materije većine sportskih novinara koje gledamo na TV ili čitamo njihove tekstove u štampi.Ako ne poznaju naše današnje igrače, barem bi morali znati igrače iz šampionskih timova ove zemlje.
Pošto kod nas, eto može biti profesionalac, iako se ne poseduje ni minimum opšteg i specijalnog znanja, kao i sposobnosti za javni posao.Ne treba Mijić da crveni, pogotovo što je postavio pravo pitanje, već oni koji su ga pitali ko je on.Jeste da se čovek ,,malo,, promeno u odnosu na onog vihornog desnog beka koji je tada razbio Zvezdu u Novome Sadu, pre samo16 godina.
Pet žutih, jedan kontra crveni karton i poništen regularan gol, sumnjivi slobodnjaci u zoni šuta, u fer utakmici, bilo bi mnogo i za Čelzi, a ne uzdrmanu Vošu.Ne znam koji još klub ima ovako suđenje?
Nisam pitan za Despota, ali mi se čini da ulazi u formu.Lep šut pod prečku i dat gol, kao i pokretljivost na utakmici sa Železnikom čini mi se da su uvertira u njegov uspešan povratak, nalik onome kada je kod Vukašinovića u pripremnim utakmicama tresao mreže.
Ovaj bod nam puno znači, za samopuzdanje i novi početak.Samo hrabro sa mladim igračima.Vidite šta je uradila Budućnost.Igraju gotovo deca, a nalaze se na 5 mestu.Mislim da bi i Đurovića trebalo približiti prvom timu, pogotovo što sad Belić neće moći da igra sledeću utakmicu.Magoč igra dobro u ČSK, ali mislim da je bolje i za njega i za Vošu da tamo ispeče zanat.
Locked