26. kolo: Radnički Kg-Vojvodina 1:1
- Grof Žekula
- Administrator
26. kolo: Radnički Kg-Vojvodina 1:1
Posle pobede nad OFK Beogradom sledi nam, a pred samo finale Kupa, vezana gostovanja dvema poslednjeplasiranim ekipama lige.
Prvo ćemo u Kragujevac, na megdan Radničkom - RTV prenosiće meč sutra od 15h, za one koji ne krenu put srca Šumadije.
Prvo ćemo u Kragujevac, na megdan Radničkom - RTV prenosiće meč sutra od 15h, za one koji ne krenu put srca Šumadije.
Re: 26. kolo JSL, Radnički Kg - Vojvodina, subota 26.04. u 1
Bice jako zanimljivo videti kako ce nam izgledati vezni red zbog povreda Gacinovica,Puskarica a od juce i Radoje i Stojanovica tako da treba ocekivati ili Poparu ili Lukovica u prvoj postavi.
Sta se i Radoja povredio ? E stvarno nas bas poteralo .
Pise na zvanicnoj da se povredio i da nije u kombinaciji za ovu utakmicu ne pise tezina povrede ,vec samo da vodimo Asanija i Lukovica umesto njih
Jesam li ja lud ili ovde pise Merebasvili G. na nasoj klupi
http://www.rezultati.com/utakmica/fVLXozsa/#detalji
Stize treca titula,
Posle dvajes' godina,
Sada radujete se svi,
Jer smo opet najbolji,
Vojvodina Novi Sad
Posle dvajes' godina,
Sada radujete se svi,
Jer smo opet najbolji,
Vojvodina Novi Sad
mmk wrote:Jesam li ja lud ili ovde pise Merebasvili G. na nasoj klupi
Nisi lud pise i ja se krstim koja neprofesionalnost jedno vreme nam je bio trener prasac a on davno u crnom , pa posle toga Petric i Vranjes i sada ovo strasno .mmk wrote:Jesam li ja lud ili ovde pise Merebasvili G. na nasoj klupi
Mogao bi malo da udje lik, nisam ga dugo video kako igra
Stize treca titula,
Posle dvajes' godina,
Sada radujete se svi,
Jer smo opet najbolji,
Vojvodina Novi Sad
Posle dvajes' godina,
Sada radujete se svi,
Jer smo opet najbolji,
Vojvodina Novi Sad
E moj Nasticu...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Pa kad uzmem u obzir da smo igrali bez 4 vezna fudbalera zbog povreda rezultat je podnosljiv,nadam se da ce do 7 maja da se barem 3 oporave...
Nije odigrao loše (spasao gol u prvom poluvremenu), ali još uvek ga prostor muči, a to se teško uči.Moraćemo da se priviknemo na taj detalj (a mogao je i Žakula bolje).Inače, Nastić je bio bolji od kolege Živkovića na desnom beku koji, čini mi se da posle dobrog početka stagnira, pa možda i pada u igri (puno izgubljenih lopti, malo dobrih prodora i centaršuteva, a u odbrani ga dosta puta prolaze).Problem je što je Stefan Nikolić još slabiji, a odrekli smo se Bečelića .Radoye wrote:E moj Nasticu...
Milinković-Savića - danas ,,ubiše" na terenu, jer je bio naš najopasniji igrač.Njemu uz rame Pekarić i Babić (potpuno neutralisao Spalevića).
Ivanić solidan, ali ni blizu Radoje na halfu.
Poletanović ni tamo, ni ovamo, dok su Spremo i Veselinović bili za nerviranje pored TV aparata.
Luković (ako je on br.10 - pošto je Lazo brljavio Asani-Luković) mi se dopao, dok Asani mali (kratak korak) i neprimetan, kao i Spremo.
Alivodić borben, međutim ništa više od toga.On i Lazar mnogo koče i usporavaju naš napad.
Ilić je bio jako kratko na terenu da bi se moglo nešto reći o njegovoj igri.
Sve ui svemu, pravedan rezultat i najzad dobro suđenje.
Nadam se da će 7 maja svi naši igrači biti u boljem izdanju, nego danas.Moraće, ako žele trofej.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Propustismo ponovo priliku da dodjemo na trece mesto igrajuci protiv najgore ekipe u ligi.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ja ne mogu da verujem sta sam ja danas gledao na tvu!! Koja tuga od fudbala!
Vise se isplati igrati 3 za 3 nego 1 za 1ssnigd wrote:Propustismo ponovo priliku da dodjemo na trece mesto igrajuci protiv najgore ekipe u ligi.
- Ken mahniti
Asani je 10-ka a Lukovic 20Turija wrote:Nije odigrao loše (spasao gol u prvom poluvremenu), ali još uvek ga prostor muči, a to se teško uči.Moraćemo da se priviknemo na taj detalj (a mogao je i Žakula bolje).Inače, Nastić je bio bolji od kolege Živkovića na desnom beku koji, čini mi se da posle dobrog početka stagnira, pa možda i pada u igri (puno izgubljenih lopti, malo dobrih prodora i centaršuteva, a u odbrani ga dosta puta prolaze).Problem je što je Stefan Nikolić još slabiji, a odrekli smo se Bečelića .Radoye wrote:E moj Nasticu...
Milinković-Savića - danas ,,ubiše" na terenu, jer je bio naš najopasniji igrač.Njemu uz rame Pekarić i Babić (potpuno neutralisao Spalevića).
Ivanić solidan, ali ni blizu Radoje na halfu.
Poletanović ni tamo, ni ovamo, dok su Spremo i Veselinović bili za nerviranje pored TV aparata.
Luković (ako je on br.10 - pošto je Lazo brljavio Asani-Luković) mi se dopao, dok Asani mali (kratak korak) i neprimetan, kao i Spremo.
Alivodić borben, međutim ništa više od toga.On i Lazar mnogo koče i usporavaju naš napad.
Ilić je bio jako kratko na terenu da bi se moglo nešto reći o njegovoj igri.
Sve ui svemu, pravedan rezultat i najzad dobro suđenje.
Nadam se da će 7 maja svi naši igrači biti u boljem izdanju, nego danas.Moraće, ako žele trofej.