9. kolo: Vojvodina-Metalac 3:2

User avatar
Daljac
Posts: 632
Joined: Mon May 09, 2011 8:12 pm
Location: Војводина

9. kolo: Vojvodina-Metalac 3:2

Post by Daljac »

Nakon što smo u nekoliko navrata propustili šansu da odemu u Jagodinu i tim koji je poslednji na tabeli, pre nego što se pojačao sa 6 novih fudbalera, rutinski savladamo, umesto danas, superligašku lakrdiju nastavljamo u nedelju, u 19 časova, na Karađorđu, gde ćemo ugostiti Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Metalac je trenutno na tabeli deseti, ostvario je dve pobede, obe na strani, protiv Jagodine u trećem kolu (0:1, strelac Merdović) i protiv Spartaka u Subotici (rutinskih 0:3, strelci Merdović, Stanojević i Sedlar). Pored toga, bodove su doneli iz Pazara, gde su golovima opet Merdovića i Milovanovića stigli do 2:2. Ostala dva uknjižena boda, ostvarili su kod kuće, protiv crvenog blizanca u drugom kolu (0:0) i protiv Voždovca u šestom (1:1, strelac Otašević).

U prvome kolu, svojim sportskim prijateljima su se na armijskom pašnjaku sklonili za pobedu od 4:0, a poraženi su i kod kuće od Nišlija u četvrtom kolu (0:2), te od Čukaričkog u poslednjem odigranom prvenstvenom meču (1:2, Milovanović strelac za Milanovčane).

Igraju zaista promenjivo, i uz top-formu koju je upravo na njihovom stadionu pokazao Ožegović, te uz povratak Mrdakovića i, nadamo se, još jednu blistavu partiju Ivanića, koji trenutno deli i prvo mesto na listi strlaca sa 4 postignuta gola, mislim da mi imamo znatno veće šanse za trijumf.

U nedelju ćemo moći da vidimo i ko je od novopridošlih fudbalera pojačanje, a ko kombinacija.

Ja se nadam pobedi, jer sam celo radno jutro izgubio skautirajući Rad, pa dva puta pišući najavu za Metalac, jer prvi puta nisam mogao da više editujem post, a tekst nisam sačuvao... Psihijatrijsko odeljenje plače za ovakvima...

Takođe, pobedi se nadam i jer kašljem i kišem još od subotnje tekme sa Drinim, a sve oko sebe i samog sebe ubeđujem da je to od alergije, a ne od kiše na SC Vujadin Boškov (odvesti me sa sa psihijatrije na plućno, po potrebi). Pored toga, nadam se kijametu u nedelju, jer tada igramo najbolje, a i atmosfera uvek bude nezaboravna, makar nas na stadionu bilo i manje od 500.

Naposletku, nadam se pobedi jer nam bodovi trebaju, i jer ako nas posluži sreća, pa bude x na el komunistiku, sa ova tri boda anuliramo brljavljenje u Subotici u prošlom kolu.
Last edited by Daljac on Wed Sep 09, 2015 1:09 pm, edited 1 time in total.
User avatar
novosadjanin
Posts: 1353
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by novosadjanin »

Voleo bih da vidim postavu sa Ozegovicem i Mrdakovicem.

Kako bi onda izgledala cetvorka u veznom redu umesto petorke?

Najstandardniji u vezi do sada su bili Ivanic, Stanisavljevic, Maksimovic i Sekulic.

Ili mozda da probamo jos i sa jednim zadnjim veznim umesto dva- Maksimovicem, Palocevic levo, Ivanic u sredini, Stanisavljevic desno i onda totalna ofanziva :lala:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
limanfkv
Posts: 2842
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by limanfkv »

[video]https://www.youtube.com/watch?v=agZnlJvbxCI[/video]

Za dijasporu...
User avatar
ernesto
Posts: 1214
Joined: Sat Sep 10, 2011 5:37 am

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by ernesto »

Uf,i ja bih voleo isto da ih vidim u paru!
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1470
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by Neizlecivi »

Pa posle dugo vremena smo pre neki dan mogli da vidimo na nasim terenima igru sa dva spica. Za mlade su igrali Ozegovic i Djurdjevic.
I ja prizeljkujem isto. Malo neka se mesa vec. Dosta je jedan zadnji vezni, Maksimovic po meni ima prednost u odnosu na Sekulica. Maksimovic i Ivanic na sredini, krila Stanisavljevic i Babic i teraj.
Prica o trenerima i taktici na nasim terenima je tema za sebe. Deset godina mozda tri mladja, da kazem nova trenera u celoj ligi. I to recimo Stanojevic,Nikolic i Lalatovic. Pre neki dan su u Surdulici mislim smenili trenera i napokon stavili nekog mladog, coveka od 35 godina. Zaboga dosta Pizona,Bekvalaca i slicnih.
Metalac moze biti tvrd orah, ali mislim da su momci posle pauze zeljni igre i da ce gristi. I jos jedna stvar, tvrdim da se kvalitetnim visokim presingom moze razbiti ama bas svaka ekipa sa nasih poljana.
Vidimo se u nedelju! :cheers:
User avatar
salefkv
Posts: 600
Joined: Wed Aug 01, 2012 11:28 am

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by salefkv »

Daljac wrote: Ja se nadam pobedi, jer sam celo radno jutro izgubio skautirajući Rad, pa dva puta pišući najavu za Metalac, jer prvi puta nisam mogao da više editujem post, a tekst nisam sačuvao... Psihijatrijsko odeljenje plače za ovakvima...
Haha, svaka cast za cimanje :lala:

Sto se tice utakmice, ocekujem da u standardnom Vojvodinaskom ambijentu sa maksimalno 1500 ljudi(i to ako ne bude kise) nekako uspemo da ucackamo koji gol, i obezbedimo 3 boda. Videcemo da li Zaga ima petlje za 2 spica, voleo bih jako to da vidim, al nesto mi se cini da Zaga preferira defanzivnije varijante... :)
pedjans
Posts: 464
Joined: Tue Oct 08, 2013 7:24 pm

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by pedjans »

Prilično važan meč i valjalo bi svakako pobediti. U narednih pet kola moramo ostvariti bar 12-13 bodova, raspored je zaista dobar - kući Metalac, Rad i OFK, u gostima Jagodina i Borac. Dva vezana meča kod kuće protiv Metalca i Rada mislim da su ključna za nastavak sezone. Nakon 12. kola sledi vrlo težak raspored do kraja jeseni, teških 10 kola u kojima gostujemo ciganima, Čuki, Javoru i grobarima.
User avatar
Willian
Posts: 40
Joined: Mon Aug 24, 2015 3:53 pm
Location: Bulevar

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by Willian »

Utakmica koju moramo dobiti.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4819
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by gospodinFKV »

Zago, imas dva odlicna spica na raspolaganju, nemoj da ti jedan od njih greje klupu, pliiiz :beg: Klupa nek bude za Pavkova i Merija kad se oporavi. Lako ce taj naci mesto u startnih 11, ako valja...motivacije mu ne manjka, paljevina je, samo da ume da zabode. Sada je pravo vreme da pocnemo da igramo s dva spica 8)
User avatar
ernesto
Posts: 1214
Joined: Sat Sep 10, 2011 5:37 am

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by ernesto »

Jel neko u nasoj ligi osim groblja igra sa dva spica?
User avatar
budababa
Posts: 4013
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by budababa »

Koliko čujem, u nedelju na Zapadu premijera 5-metarskog transparenta u znak zahvalnosti Ćomiju. Fala insajderu na nacrtu...

Image
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Stefke
Posts: 324
Joined: Thu Sep 12, 2013 10:50 am
Location: Клиса

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by Stefke »

Тотални хаос у глави просечног сланинара....... један сасвим обичан дан. :mrgreen:
Сутра је дан резервисан за "ел комунистико", стока масовно упада на терен, макљају се, толе не може да преломи, али уефа може, одузимање бодова близанцима и новчана казна + играње без публике.... сланинари у еуфорији, Мрдак решета мрежу Металца, враћа се Мери, добија шансу, постиже евро гол, пева са фирмом. Наша песма сад се чује, све одјекује! Магија на терену у режији Новосађана, хватамо јесењи залет, титула се смеши. Нек се спреми смрад, шаљемо их у бетон лигу. Доктор Ћоми сјајним партијама диже себи цену и обезбеђује свом клубу излазак из дугова.... и још једном одбија понуду из београда (јер зашто стати са пишањем по њима, осећај је тако добар). Стижу вести са Далеког истока, Лаза се полако спрема, враћа се по дуплу круну, чекају га Ковиљ и Воша. Град је на ногама, чека се викенд, једу се лук и сланина, слуша се Атеист Реп. Дођите да гледамо фудбал, дружимо се и навијамо за ВОЈВОДИНУ ! САД ЗА ВОШУ СВИ У ГЛАС !
СВИ НА КАРАЂОРЂЕ, НЕДЕЉА 19ч.
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
madda fakka
Posts: 1114
Joined: Wed Jun 04, 2008 7:15 pm
Location: Adice

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by madda fakka »

ernesto wrote:Jel neko u nasoj ligi osim groblja igra sa dva spica?
Da li iko na planeti jos igra 4-4-2? Legla bi nam 3 boda bas bas valjda nece us*ati kao protiv spartaka... SAMO HRABRO DO NOVE POBEDE!!
I Bog je Slaninar...
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 3988
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by Rabba »

Kordic - Nastic, Pankov, Rosic, Vasilic - Maksimovic, Sekulic - Vukcevic, Ivanic, Stanisavljevic - Ozegovic

Objavljena startna.

Zakula i Nino?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
trelos gia fcv
Posts: 665
Joined: Tue Jan 05, 2010 4:24 pm
Location: U pravo vreme na pravom mestu

Re: 9. kolo: Vojvodina-Metalac, nedelja 19h

Post by trelos gia fcv »

Moze li iko da objasni, objavi, napise, sta se desava sa Pericem?
Kakva je ovo sprdnja sa Kordicem?
Dokle ce vise na golu, kada na njemu nije Zakula, stajati nizerazredni golman?
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Locked