Branislav Veljkovic

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
Post Reply
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Branislav Veljkovic

Post by Stoik »

Stranica Legende kluba dobila je još jednu priču,ovoga puta priča je o Branislavu Veljkoviću dugogodišnjem golmanu Vojvodine iz vremena šezdesetih.Da ne bi puno otkrivao,tekst se nalazi na stranici:

http://www.red-firm.ns.co.yu/naslovna/l ... egende.htm

Na toj stranici možete pronaći i video materijal,koji će teško skinuti oni sa modemskim pristupom,pa ih molim da imaju razumevanja,jer obilje materijala koje je stavljeno u ovaj film nije moguće više kompresovati.Za one sa bržim internetom,koji su pravi ljubitelji starih fotografija bivših igrača Vojvodine mogu reći samo jedno: Uživajte !

http://www.red-firm.ns.co.yu/naslovna/l ... nislav.wmv

P.S. Još jedno veliko hvala starom asu Branislavu Veljkoviću koji je izdvojio malo svog vremena koje nam je posvetio kako bi smo ga što potpunije predstavili nekim novim naraštajima, da znaju kako se Vojvodina voli i da znaju da se stari asovi ne zaboravljaju tako lako.
Veliki pozdrav i za Podbaru koji mi je svojim tekstovima o legendama kluba na ovom forumu dao jednu ideju koju sam sproveo u delo.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Re: BRANISLAV VELJKOVIC

Post by Владика »

Red Firm wrote:Stranica Legende kluba dobila je još jednu priču,ovoga puta priča je o Branislavu Veljkoviću dugogodišnjem golmanu Vojvodine iz vremena šezdesetih.Da ne bi puno otkrivao,tekst se nalazi na stranici:

http://www.red-firm.ns.co.yu/naslovna/l ... egende.htm

/legende/branislav_veljkovic/veljkovic_branislav.wmv[/url]
.
Sve pohvale za trud i kvalitet izrade ove web stranice! Ko ima vremena i koga to interesuje nek obavezno pogleda!
Post Reply