|
View unanswered posts | View active topics
| Author |
Message |
|
Red Marquis
|
Post subject: Re: Transferi Posted: Sun Jul 29, 2012 2:20 am |
|
Joined: Sun Nov 09, 2008 3:49 pm Posts: 1664 Location: Divlji Zapad
|
Meni je žao što nije ostao Šaleta Kordić ove sezone. Ali sam to pravdao, ajde, došlo je vreme za Šušnjara, prvo kaljenje pa prvi tim, tim putem mora i ovaj...kad ono cvrc. Nijedan nije ostao. A i šta će nam naši omladinci, ima toliko tridesetogodišnjaka bez angažmana 
_________________ HARDCORE NOVI SAD
|
|
| Top |
|
 |
|
zapad
|
Post subject: Re: Transferi Posted: Sun Jul 29, 2012 10:32 am |
|
|
Neizlecivi wrote: Ја не знам по чему је она рупа од Бојовића заслижила место у тиму, а Шушњар није? Јебо га онај ко је дао Мудринског за њега. Bojović je kod nas došao kao slobodan igrač pošto nije uspeo da nadje angažman u inostranstvu. Nije tu bilo nikakve trampe.
|
|
| Top |
|
 |
|
budababa
|
Post subject: Re: Transferi Posted: Sun Jul 29, 2012 11:16 am |
|
 |
| Administrator |
 |
Joined: Wed Jan 19, 2005 8:51 pm Posts: 2651 Location: Liman 3
|
|
Sramotan odnos prema Šušnjaru! Pa treba li neko drvo u CG ligi da mu slomi nogu i upropasti karijeru? Komotno da zatvore omladinsku školu, ako ćemo davati talente da "peku zanat" po terenima gde fudbal ne da nikad nije rekao "laku noć", već nikad nije rekao ni "dobro jutro".
_________________ Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
http://www.youtube.com/watch?v=csaT-9KKSvM - BCL vs. shtapichi
|
|
| Top |
|
 |
|
Neusatzer
|
Post subject: Re: Transferi Posted: Sun Jul 29, 2012 12:36 pm |
|
|
budababa wrote: Sramotan odnos prema Šušnjaru! Pa treba li neko drvo u CG ligi da mu slomi nogu i upropasti karijeru? Komotno da zatvore omladinsku školu, ako ćemo davati talente da "peku zanat" po terenima gde fudbal ne da nikad nije rekao "laku noć", već nikad nije rekao ni "dobro jutro". Stvarno sramota. Gomilamo razne igrace tipa Skuletic, Bojovic, Jao, koji realno nista specijalno nisu pokazali, a mlade perspektivne klince saljemo da trunu u 'sibir'.
|
|
| Top |
|
 |
|
the Gari
|
Post subject: Re: Transferi Posted: Sun Jul 29, 2012 2:57 pm |
|
Joined: Tue Feb 17, 2009 10:10 am Posts: 727 Location: Jawa Tengah
|
|
Još jedan očekivan i logičan potez u skladu sa zacrtanom trasom mudre, agilne i vizionarske uprave koja razume šta znači Fudbalski klub Vojvodina koliko i ja one derane u Cernu što se bakću s onim česticama. Dakle, ama baš nikako!
Al' dobro je, dali su nam cela tri dana da se na miru radujemo pobedi u Litvaniji.
_________________ Tovari buraniju!
|
|
| Top |
|
 |
|
Nikola
|
Post subject: Re: Transferi Posted: Sun Jul 29, 2012 9:03 pm |
|
|
|
Sramotan odnos prema fantasticnoj generaciji omladinaca. Susnjar predstavlja igracinu za Bojovica i Skuletica i igracki, a poslednje sezone i statisticki. Najveca mana mu je sto je ponikao u Vosi.
|
|
| Top |
|
 |
|
gospodinFKV
|
Post subject: Re: Transferi Posted: Mon Jul 30, 2012 11:23 am |
|
Joined: Sun Apr 01, 2012 12:06 pm Posts: 352 Location: Istok
|
Dani je bio prvotimac sa svojih 17 godina, Kacar isto..... Ovo sta se danas radi je sramota... Uvek istih 12-13 igraca, bez obzira sto nasi momci kidaju u prijateljskim tekmama, daju 101% svojih mogucnosti, opet igraju Skuletici, Bojovici,... 
_________________ Pradeda, deda, otac i sin
|
|
| Top |
|
 |
|
Krle
|
Post subject: Re: Transferi Posted: Mon Jul 30, 2012 11:50 am |
|
|
gospodinFKV wrote: Dani je bio prvotimac sa svojih 17 godina, Kacar isto..... Ovo sta se danas radi je sramota... Uvek istih 12-13 igraca, bez obzira sto nasi momci kidaju u prijateljskim tekmama, daju 101% svojih mogucnosti, opet igraju Skuletici, Bojovici,...  A pre njih i Lilike, Stjepanovići, Lakići... Ne mogu ni da se setim svih povlašćenih neznalica i uz to retko iritantnih likova koji su imali zacementirana mesta u prvom timu. A ne verujem da je tako oduvek... Šta više, mislim da ima jedno desetak godina takve negativne selekcije.
_________________ UPRAVA NAPOLJE!!!
|
|
| Top |
|
 |
|
laki
|
Post subject: Re: Transferi Posted: Mon Jul 30, 2012 1:11 pm |
|
Joined: Sun Dec 05, 2010 12:51 pm Posts: 927 Location: Podbara
|
|
U potpunosti se slazem. Verovatno nikom nije jasno zasto mladi momci, koji su ujedno bolji od nekih prvotinmaca, ne dobijaju sansu. Mada, jasno je svima nama... Trebalo bi mozda kada neko od pomenutih udje u igru da vucemo ime nekog klinca kojem je doticni zauzeo mesto u prvih 18. Ne znam ni ja, ali stvarno uzas....
_________________ Idu dva psa ulicom i jedan od njih se ceska dok se drugi slovacka.
|
|
| Top |
|
 |
|
PanonskiFantom
|
Post subject: Re: Transferi Posted: Tue Jul 31, 2012 2:33 pm |
|
Joined: Mon Jun 13, 2011 3:42 am Posts: 121 Location: Divlji Zapad!
|
_________________ Vise nista nije isto!
|
|
| Top |
|
 |
|
stevan
|
Post subject: Re: Transferi Posted: Tue Jul 31, 2012 2:45 pm |
|
|
|
Apsolutno se slazem sa vecinom forumasa,ne slati igrace na pozajmice ,bogu iza ledja , u neke Sutjeske , Mogrene, Rudare...
Kad su spomenuti, moram istaci,(posle odgledanih svih pripremnih utakmica ) cinjenicu da ni Saleta ni Susnjar, u ovom momentu nemaju potreban kvalitet za prvi tim Fk Vojvodine, tu takodje mislim i na jos jednu grupu igraca, te stoga podrzavam varijantu slanja mladih igraca na pozajmicu tj. na kaljenje ,kao i viska igraca,koji nisu u prvom planu.
Pre svega mislim da su nasi mladi igraci trebali biti prosledjeni u FK DONJI SREM,koji ce svoje superligaske utakmice igrati na KARADJORDJU, u Novom Sadu.Na taj nacin ne bi im bilo tesko da se prilagodjavaju novoj sredini, a igranje u svom gradu bi im dalo motiv vise da vredno rade i da se pred ocima nasih navijacima i pred ocima nasih kvazi fudbalskih strucnjaka iskazu.
Ljudi DECA BI VAM IGRALA PRED OCIMA,sta ja znam u NS, kako se ko ponasa i igra u NIKSICU,PLJEVLJIMA...
|
|
| Top |
|
 |
|
Grba_NS
|
Post subject: Re: Transferi Posted: Tue Jul 31, 2012 4:39 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:30 pm Posts: 1517 Location: Grbavica
|
stevan wrote: Kad su spomenuti, moram istaci,(posle odgledanih svih pripremnih utakmica ) cinjenicu da ni Saleta ni Susnjar, u ovom momentu nemaju potreban kvalitet za prvi tim Fk Vojvodine Na kojim pripremnim utakmicama si gledao Saletu Kordica, kad on nije ni bio na pripremama i pripremnim utakmicama?
|
|
| Top |
|
 |
|
stevan
|
Post subject: Re: Transferi Posted: Wed Aug 01, 2012 12:32 am |
|
|
Grba_NS wrote: stevan wrote: Kad su spomenuti, moram istaci,(posle odgledanih svih pripremnih utakmica ) cinjenicu da ni Saleta ni Susnjar, u ovom momentu nemaju potreban kvalitet za prvi tim Fk Vojvodine Na kojim pripremnim utakmicama si gledao Saletu Kordica, kad on nije ni bio na pripremama i pripremnim utakmicama? Susnjar ,igrao , mislim,sve pripremne utakmice za ovu sezonu, govorim o utakmicama u Veterniku,bez ucinka, decko ima potencijal ,ali... slanje u Sutjesku na kaljenje potpun promasaj, cak mislim i da je tamo i nazadovao. Mali Saleta,igrao protiv treceligasa Omladinca u Veterniku, ako si bio onda znas i kako .Tu mislim i na prijateljske meceve iz prosle sezone.Ne pocenjujem ga , mislim da je veliki potencijal , pravi centarfor, ali zelen, mora jos mnogo da radi.Slanje u Budvu ,voleo bi da mu ne unisti karijeru. I sta ti je tu cudno, o kakvim ti igracinama govoris, oni su talentovani, ali druze nemojmo se varati,nemaju U OVOM MOMENTU POTREBAN KVALITET I ne samo oni,Imamo puno mladih talentovanih momaka,koji u ovom momentu ne mogu da konkurisu za prvi tim, i to je normalno ,ali bacanje u fudbalski amaterizam za njih je pogubno.Zvezda ima Sopot, Partizan Teleoptik,pa i Spartak Palic. Voleeo bi Vojvodinu B, kako got se ona zvala,( Proleter, Indjija,Omladinac,Donji Srem...) gde bi ti momci , UZ NADGLEDAN,PRAVI I STRUCAN RAD, za godinu dve bili prava pojacanja.
|
|
| Top |
|
 |
|
Avangarda
|
Post subject: Re: Transferi Posted: Wed Aug 01, 2012 1:08 am |
|
Joined: Tue Feb 13, 2007 12:57 am Posts: 273 Location: Sremska Mitrovica
|
|
Неки омладинци можда немају квалитет за први тим, али исто тако неки "првотимци" сигурно немају квалитет да буду ту где јесу! То је главни проблем, а ако већ у провм тиму мора бити играча који тренутно немају квалитет за ФКВ, онда боље да то буду наши омладинци који ће једног дана можда имати тај потребан квалитет, а не да форсирамо неке одавно изграђене лимитиране играче.
_________________ Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
|
|
| Top |
|
 |
|
Grba_NS
|
Post subject: Re: Transferi Posted: Wed Aug 01, 2012 3:22 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Joined: Wed Aug 20, 2008 2:30 pm Posts: 1517 Location: Grbavica
|
stevan wrote: I sta ti je tu cudno, o kakvim ti igracinama govoris ???
|
|
| Top |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|
|