12. kolo: Partizan-Vojvodina 3:3

mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

12. kolo: Partizan-Vojvodina 3:3

Post by mihailov »

Posle razocaravajucih,ali i preboljenih 0:0 sa Cukarickim okrecemo se mozda i najvaznijoj utakmici u sezoni.Pobedom nad partizanom dobili bismo mnogo,jako mnogo,a eventualnim porazom izgubili bismo jos vise.Ovaj mec je po nas dosao u pravo vreme;u zaletu smo nepobedivosti,igramo dobro.Partizan posle odlicnog starta pocinje polako da pokazuje slabosti i konacno se stice utisak da nisu nepobedivi.Bice ovo veliki duel-duel dve prvoplasirane ekipe u prvenstvu,duel dve ekipe koje pokazuju najvisi stepen forme,duel dva najbolja igraca super lige-Kacara i Jovetica.Medjutim,po meni presudnu ulogu imace nas golman.Za primetiti je da partizan trenutno takticki i tehnicki bolje stoji.Sigurno je da ce oni diktirati tempo i da ce se ipak vise igrati na nasoj polovini.Takodje je sigurno da ce oni pokusavati,sutirati iz svih pozicija.Zato je bitno da Brkic ima svoj dan,da ne gresi.Kad imate golmana koji uliva sigurnost,to je znak i podsticaj svim igracima da krenu napred.
Treba ici na pobedu,napasti partizan i napasti titulu!Sreca prati hrabre :D !
Last edited by mihailov on Fri Nov 02, 2007 12:11 pm, edited 1 time in total.
Napred Voso!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8876
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Biti il' ne biti sezone. Propustili smo priliku da im se priblizimo sad u sredu, i ovu utakmicu jednostavno moramo da dobijemo ako su nam ambicije za osvajanje titule ozbiljne a ne samo prica za malu decu. Posto smo od njih vec izgubili vise na pocetku sezone, vise nema prava na kiks, moramo obe utakmice da dobijemo da im se sto vise priblizimo i da drzimo odstojanje od cigana. Znamo da ce u zavrsnici blizanci da imaju pomoc i sudija i saveza i svakoga (prosle godine su proglasili administrativnom odlukom partizan za druge a nas skinuli na trece mesto) tako da sada moramo jos dok se Vlasi nisu dosetili da uzmemo svaki bod koji mozemo...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
Turija
Posts: 10739
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Čini mi se da smo krenuli u akciju naplaćivanja dugova, pa se nadam da ćemo ga naplatiti i partizanima (i, to javno, pred kamerama).Mislim da je za Vošu jako dobro (i važno) što se meč prenosi na televiziji.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8876
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

kada je utakmica, ako Bog da da je uhvatim preko neta?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

U 13.30 Radoye.Naravno u nedelju.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8876
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

hvala
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
021
Posts: 858
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Bez obzira na sve, mislim da će parizani biti pod većim pritiskom od nas. U medijima je napravljena veštačka slika o snazi njihovog tima i svi očekuju da će opravdati ulogu favorita. Međutim, nemaju oni taj kvalitet koji im se pripisuje. Uspeli su da ostanu neporaženi od početka sezone i sada je vreme da konačno kapituliraju. Ipak je nihov tim relativno nov, dok kod nas 80% igrača igra zajedno već 2 sezone.
Naš najveći adut u nedelju biće kontranapad. Partizan je tu dosta ranjiv i biće puno prostora za naše brze igrače (Despot, Buač, Kiza...). I u prošloj utakmici je bilo nekoliko sjajnih prilika za kontru, ali smo se svaki put spetljali i akcije su propadale još u početku. Takođe se nadam da ih možemo iznenaditi iz prekida, ove sezone je Voša neobično jaka u tom segmentu igre. Dobro je što se vraća Kiza, bilo na beku ili u vezi, jer biće nam potrebna hitrina po bokovima. Bilo bi odlično da se i Popović oporavi, falio nam je protiv Čuke, posebno u izvođenju prekida.
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

nadam se da cemo sutra odigrati jednu pre svega pametnu utakmicu,da necemo dozvoliti partizanu da bez vecih problema prenosi loptu na nasu polovinu, da cemo jakim presingom na njihove stopere pokusati da ih u tome onemogucimo!pred svaku utakmicu slusamo price i sa njihove i sa nase strane kako se mi odlicno poznajemo i kako niko nikog nemoze da iznenadi(to su one cuvene fraze poput-bila je prava prvenstvena utakmica i bla bla bla)jer naravno svi ocekuju(kao da je to nesto najnormalnije)da se mi sutra celu utakmicu branimo a da partizan napada,pa sta bude!!e ja mislim da smo mi ti koji sutra treba da iznenadimo,tako sto cemo sutra kao sto sam vec rekao igrati pre svega pametno,a pod tim mislim igranje snaznog presinga i napadanje partizana sto je vise moguce,jer sam siguran da ni zvezda ni partizan jednostavno nisu naviknuti na takvu igru u domacem prvenstu!to se najbolje videlo prosle sezone u novom sadu kad smo ih napali od prvog minuta,prosto nisu znali gde se nalaze!neznam sta se desava sa pekaricem,ali se iskreno nadam da ce nas kapiten stisnuti zube i istrcati na teren jer ce nam sutra biti izuzetno potreban!
ps.konacno da docekamo da jedan nas trener pred gostovanje u beogradu keze da idemo na tri boda,pa ako na kraju iz takve utakmice uzmemo bod netreba biti nezadovoljan!!!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Bogami,cigani i ofk su nam za ledjima!Nije nam bas svejedno hocemo li sutra izvuci bodove!
Napred Voso!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8876
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Samo hrabro!!! :!:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
limanfkv
Posts: 2842
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Da li igra Nino kapiten sutra?Milsim da je to mnogo vazniji problem nego ko ce da cuva Rukavinu kao se vuce po novinama.
Bice jako tesko.Ono sto me radije,pored toga sto dugo nismo izgubili, je i to sto Djuric iz utakmice u utakmicu igra sve sigurnije.Mislim da od njega sutra dosta zavisi.
Ono sto isto moze da raduje je sto je Jovetic znatno pao u nekoliko zadnjih utakmica,ali je i na njima bio opasan,tako da mislim da bi Brzic mogao vise da rasmislja kako ce njega zaustaviti nego Rukavinu :?: :!: On, i ako prodje , dobro ubaci svaku 10.
Mislim da je nasa najveca sansa njihova odbrana i tu ocekujem od Despota da konacno proradi kako on zna... Zadnji put ih je j.... jos u maju,sto je puno-puno je :lol: Mislim da sada kada im ne igra Sikimic su bas suplji nazad.
I na kraju ,po meni jedan manji problem, a to je njihova sredina.Sa njima neki mogu da se nose - neki ne mogu,e ti koji nemogu neka pruze 101% snage, pa ce se trud islatiti. :wink:

Nadam se da ce u ovu utakmicu igraci uci maksimalno ozbiljno,nadam se da ce ginuti na svaku loptu i mislim da zadovoljavajuci rezultat onda nece izostati. Oni vise nisu nepobedivi i to je sad svima jasno.Mi bi pobedom dobili bas mnogo,a porazom bi izgubili dosta.Tako da ovo smatram jednom od prelomnih utakmica i jako mi je jebeno zao sto necu moci da budem u Beogradu...

Samo hrabro do nove pobede!!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Cisto informacija da je Brkic bolestan i da ce ga zameniti Kahriman :shock: Znaci,ne verujem!!!
Napred Voso!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Puno srece zelim nasima,ali i znanja i borbenosti.Neka ispostuju klub i drs koji nose,ali i navijace koji ce biti u velikom broju na tribinama i koji ce krenuti put Beograda.Uopste svima nama puno srece danas u veoma,veoma vaznoj utakmici.Vreme je da se otvori put ka tituli,nadam se da necu biti demantovan.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

partizan;
Božović, Rukavina, Rnić, Mihajlov, Lazevski, Žuka, Mitrović, Tošić, Lazić, Jovetić, Diara

Sudija: Mihajlo Jeknić (beograd)

Pomoćnici: N. Tomičić i B. Pavlović

VOJVODINA

Kahriman, Stošić, Pekarić, Đurić, Šarac, Tumbasević, Popović, Buač, Kizito, Kačar, Despotović

KAHRIMAN NA GOLU

Posle pauze duge gotovo mesec i po dana (poslednji put je na golu Vojvodine bio 25. septembra, protiv Zvezde), bivši mladi reprezentativac Damir Kahriman bi danas ponovo mogao da bude u startnoj postavi lala.

- Zvog visoke temperature Željko Brkić nije trenirao od meča sa Čukaričkim i sva je prilika da će se Kahriman stajati ispred naše mreže – objašnjava trener Brzić.

Zasto ima prednost u odnosu na Kesica :roll:
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9778
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Dejan wrote:Zasto ima prednost u odnosu na Kesica :roll:
Mislim dati ovo pitanje bas i nije na mestu!!!Ipak je ovo suvisne vazan mec da bi experimentisali... e sad,znam mnogi ce reci da je i sa Kahrimanom experiment,ali nisu li ljudi najjaci i najdrskiji kad im se da druga sansa?Da se razumemo,svi znamo da je Kahriman lose,veoma lose branio,znaci nemoj ovo da shvatite da sam na njegovoj strani,ali sam ubedjen da izmedju njega,Brkica,Babalja,Kesica... nema velikih razlika,ali evo uzdam se u Damirov psiho momenat,bio je na hladjenju,molio za drugu sansu (zar je tako glup da je olako propusti),izjavljivao po novinama da ga ne zanimaju zvezda i partizan,da voli Vosu.... pa nije li ovo idealna prilika da se dokaze.S tim,sto bih ja recimo da sam trener poslao oba golmana na zagrevanje i u slucaju kiksa Kahrimana,odmah izvrsio izmenu.imao si milion sansi za dokazivanje,nisi se dokazao,molis za poslednju,evo ti... u slucaju greske,letis pa,pa... a iskreno kako sam verovao u pobedu nad Cacanima,samo na osnovu teorije verovatnoce,tako i danas verujem u dobru partiju Kahrimana (ako bude branio),isto na osnovu teorije verovatnoce.Mada,ima tu jedna caka... covek navodno ladno odbio zvezdu,da nije partizanovac jbt :lol: pa vec ime je poklonio dve pobede.... Kahrimane dokazi se ili letis

Sto se samog meca tice... sta ocekivati.... jos jednom se pokazalo da sam u pravu i da nismo mi drugi sto smo toliko dobri,vec zato sto su ostali timovi jos vise losi.Evo Zvezda i OFKa grcaju milion puta i mi umesto da budemo na +6 ili +9 mi ih gledamo na repu odmah.... I uopste se ne slazem sa izjavama Brzica da mi nemamo sta izgubiti da je pritisak na strani Partizana!!!Pitam: Sta Partizan moze da izgubi u slucaju poraza ili neresenog ishoda?Apsolutno nista!!!Znaci,pazi i ako izgube ostaju prvi.... sta to znaci?Mogu uci opusteno u mec bez ikakve presije... a zna se kakve su ekipe koje su najjace na tehnickom polju,kojima das odresene ruke,ne da igraju,nego da se igraju.Tako da... iskreno,plasim se ovog meca.Iako smo igrali odlicno sa Cukom,da smo mi njima ipak stavili 3 komada,sa takvom igrom,garantujem da ne bi izgubili na JNA... jos nesto,ne plasim se ja naseg (ne)kvaliteta,jer mi smo sa istim ovim timom vec razbijali partizan.... plasim se naseg mentaliteta.Ustvari,mi do sad nikad nismo ni imali takav pritisak da moramo ici u BG po tri boda,kao danas... ko zna kako ce se to odraziti na nasu igru.Iskreno,voleo bih da ih odvalimo,jedno 2:0,ali bice vraski tesko,pretesko.... bar dok mec ne pocne :wink:
Image
Locked