| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Radoye

|
Posted: Sun Feb 07, 2010 5:40 pm Post subject: |
|
|
| Minja wrote: | | Ti reflektori kao da su neka haj tek tehnologija. Mozes misliti. Cetiri stuba i par lampica. |
Ma dobro to, ali je ipak malko komplikovanije dati odgovor na ono cuveno pitanje svih pitanja na ovim prostorima: "a koliko cu ja tu da budem dobar?"
Nije problem sagraditi reflektore, ali kako da se tu UGRADI svako ko misli da treba?
Kanda nema tih para na ovom svetu da namire sve zainteresovane... |
|
| Back to top |
|
 |
Grof Žekula

|
Posted: Sun Feb 07, 2010 6:52 pm Post subject: |
|
|
| Quote: | | EDIT: Zekula, zasto ne bi moglo da se igra po danu? |
Takva prvenstva se igraju u maju mesecu, a na prošlom u Nemačkoj se igralo u gradovima za koje mnogi nisu ni čuli. Termini utakmica JESU dnevni (čak i prepodnevni)...Igraju dve grupe po 4 tima, a kod nas su najavljeni domaćini Bg i NS (znači plafon 3 stadiona, realno treba bar još jedan + postavlja se pitanje dali mi tada prekidamo prvenstvo, jer ovo traje minimum 13 dana, a kako igrati na tim stadionima i prvenstvene mečeve?), dok se u Nemačkoj igralo na 12 stadiona...Mi toliko NEMAMO ukupno u državi.
Htedoh reći da je srećom UEFA, a ne FSS ta koja će odlučivati šta je potrebno da bi se zadovoljili uslovi (nije princip - evo vam, pa vi radite šta i kako hoćete)...Može biti da će se u NS igrati utakmice u terminu kada reflektori nisu potrebni, pa jednostavno i ne budu trebali, a da se mečevi za trofej "premeste" tamo gde reflektora već ima (Bg) jer se oni igraju u kasno popodnevnim terminima. Ali je ODLIČNA prilika da se za to postave. Ako je pameti...
Ove godine je domaćin Lihtenštajn, sigurno ni oni nemaju Bog zna kakve uslove, ali kakvi su, srediće sve što se može maximalno. Pa i iz svega izvući neku korist, kao što bi mi mogli da "osvetlimo" stadion! _________________ SOS kanal neka menja ime u KITA (Koliko Ima TrouglovA)! |
|
| Back to top |
|
 |
Radoye

|
Posted: Sun Feb 07, 2010 7:24 pm Post subject: |
|
|
| grof zekula wrote: | | Ove godine je domaćin Lihtenštajn, sigurno ni oni nemaju Bog zna kakve uslove, ali kakvi su, srediće sve što se može maximalno. Pa i iz svega izvući neku korist, kao što bi mi mogli da "osvetlimo" stadion! |
Lihtenstajnski klubovi ucestvuju u svajcarskom ligaskom sitemu, pa kakvi su uslovi u svajcarskim ligama takvi su i u Lihtenstajnu.
Najjaci klub FC Vaduz igra u drugoj svajcarskoj ligi, i ima stadion kapaciteta nesto preko 6000 mesta na kome inace igra i reprezentacija Lihtenstajna. U pitanju je moderan, relativno nov stadion sagradjen pocetkom ovog veka. Pored Vaduza jos nekoliko klubova igraju svoje utakmice kao domacini na ovom stadionu.
Drugi po snazi klub USV Esen/Mauren takmici se u trecoj svajcarskoj ligi i igra na stadionu koji je pre izgradnje ovog novog koristen kao baza reprezentacije Lihtenstajna. U pitanju je nesto skromniji stadion sa samo jednom tribinom koja prima oko 6000 gledalaca. Izgradjen je 70-tih godina proslog veka.
Oba ova stadiona imaju reflektore, pokrivene tribine sa stolicama, i sve ostalo sto se podrazumeva za moderan stadion. Verovatno ce na njima da se igra prvenstvo. |
|
| Back to top |
|
 |
Lala sa zapada

|
Posted: Sun Feb 07, 2010 8:02 pm Post subject: |
|
|
| grof zekula wrote: | | Quote: | | EDIT: Zekula, zasto ne bi moglo da se igra po danu? |
Takva prvenstva se igraju u maju mesecu, a na prošlom u Nemačkoj se igralo u gradovima za koje mnogi nisu ni čuli. Termini utakmica JESU dnevni (čak i prepodnevni)...Igraju dve grupe po 4 tima, a kod nas su najavljeni domaćini Bg i NS (znači plafon 3 stadiona, realno treba bar još jedan + postavlja se pitanje dali mi tada prekidamo prvenstvo, jer ovo traje minimum 13 dana, a kako igrati na tim stadionima i prvenstvene mečeve?), dok se u Nemačkoj igralo na 12 stadiona...Mi toliko NEMAMO ukupno u državi.
Htedoh reći da je srećom UEFA, a ne FSS ta koja će odlučivati šta je potrebno da bi se zadovoljili uslovi (nije princip - evo vam, pa vi radite šta i kako hoćete)...Može biti da će se u NS igrati utakmice u terminu kada reflektori nisu potrebni, pa jednostavno i ne budu trebali, a da se mečevi za trofej "premeste" tamo gde reflektora već ima (Bg) jer se oni igraju u kasno popodnevnim terminima. Ali je ODLIČNA prilika da se za to postave. Ako je pameti...
Ove godine je domaćin Lihtenštajn, sigurno ni oni nemaju Bog zna kakve uslove, ali kakvi su, srediće sve što se može maximalno. Pa i iz svega izvući neku korist, kao što bi mi mogli da "osvetlimo" stadion! |
Eh moj druze, da je pameti, sada bi mi pricali o nekim uspesima naseg kluba koji nisu stariji od 20 godina.
Sumnjam da ce UEFA zahtevati osvetljenje na svim stadionima domacinima. Ruku na srce, prvenstva do 17 godine ne privlace veliku paznju publike.
Ja ne vidim mogucnost finansijske pomoci gradskih struktura dok ne ostvarimo odredjeni uspeh. Govorim o tituli ili ulasku u ligu Evrope. Onda mozemo da se nadamo ucescu grada u realizaciji projekta osvetljenje na Karadjordju... |
|
| Back to top |
|
 |
ssnigd
|
Posted: Mon Feb 08, 2010 3:42 pm Post subject: |
|
|
Marketing je i to kada na zvanicnoj stranici kluba, ne stoji da je utakmica odlozena, ni da je bio promenjen protivnik, ni sta je uradjeno povodom toga. Hoce li se utakmica pomeriti za sutra, ..... _________________ Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri. |
|
| Back to top |
|
 |
Minja Starosedelac
|
Posted: Mon Feb 08, 2010 4:44 pm Post subject: |
|
|
Grofe, na zapadu i setalista za kucne ljubimce imaju reflektore. Ako je neko pratio FA kup, ali utakmice klubova 5. i 6. lige, mogao je da primeti da vecina tih stadiona, kakvi god da su, imaju reflektore.
Bruka i sramota oko ceka mi debatujemo. |
|
| Back to top |
|
 |
Siva Eminencija
|
Posted: Mon Feb 08, 2010 8:02 pm Post subject: |
|
|
| Treba samo citati i koristiti glavu. Postoje pojmovi ODLOZENA (sto znaci da ce se igrati u nekom drugom terminu) i OTKAZANA (sto znaci da se nece igrati uopste). |
|
| Back to top |
|
 |
Grba_NS
|
Posted: Tue Feb 09, 2010 2:37 am Post subject: |
|
|
Ima jedna stvar koja mi jako "fali", a tice se naseg sajta...
Naime, mislim da je sajt poprilicno "prazan" bez video sekcije, akaunt na You Tube-u to nikako ne moze zameniti! Nisam mislio samo na kacenje konferencija za stampu i izjava nasih prvotimaca vec jednu ozbiljnu video sekciju u kojoj bi se nalazili snimci treninga, najaznimljiviji detalji sa pripremnih i prijateljskih utakmica, pa i neka saljiva takmicenja u cilju dizanja atmosfere...Recimo u Celsiju i Arsenalu ceo tim i treneri gadjaju precku sa pola terena, a sve je snimljeno u nekom saljivom tonu...
Evo uzmite u obzir sadasnju situaciju, mi mozemo samo da citamo o pripremama jer na Sos-u idu snimci samo klubova koji su stubovi srpstva, tako da mi tamo nemamo sta da trazimo osim ako se ne bi isprsili sa nekim evricima!Bilo bi sjajno da klub ima svog klupskog kamermana koji bi snimao sva desavanja u Antaliji (trenutno) i Vujadin Boskovu(inace) i na sajt postavljao najzanimljivije detalje, a mi kao navijaci ne bi morali vise da zavisimo od izvestaja Sos-a (sto bi meni pruzilo neizmernu srecu)  |
|
| Back to top |
|
 |
Turija
|
Posted: Tue Feb 09, 2010 8:19 am Post subject: |
|
|
Slažem se sa Grbom, samo teško je to izvesti u sopstvenoj režiji, jer ovde je sve zasnovano na volonterskom principu, tako da bi oduzelo svakom od nas, nedopustivo puno vremena.
Ja mislim da bi prava stvar bila saradnja sa Radio Televizijom Vojvodine, slično kao što smo uspostavili sa Dnevnikom.Da je neko iz RTV otišao u Antaliju, kao što su otišli Sava Savić i Miša Gavrilović, i da smo imali redovne Izveštaje na toj našoj televiziji (a koji bi kasnije, u Prvenstvu, prešli u redovne emisije na kanalima RTV). _________________ ,,АLI BEZ OBZIRA NA SVE ,,VOJVODINU" NEĆU IZNEVERITI, MAKAR DOSPELA I U PODSAVEZ" -Miroslav-Mika-Antić |
|
| Back to top |
|
 |
Siva Eminencija
|
Posted: Tue Feb 09, 2010 3:41 pm Post subject: |
|
|
Kalendar FK Vojvodine, dobio nagradu na 14-toj međunarodnoj izložbi kalendara, čestitki i poslovnih poklona. Pošto je član žirija bio i doajen fotografije Martin Candir, nema sumnje da je naš kalendar kvalitetno urađen.
Čestitam |
|
| Back to top |
|
 |
Turija
|
Posted: Tue Feb 09, 2010 5:28 pm Post subject: |
|
|
| Siva Eminencija wrote: | Kalendar FK Vojvodine, dobio nagradu na 14-toj međunarodnoj izložbi kalendara, čestitki i poslovnih poklona. Pošto je član žirija bio i doajen fotografije Martin Candir, nema sumnje da je naš kalendar kvalitetno urađen.
Čestitam |
Pridružujem se
Jeste, interesantan je.Skreće pogled i pažnju. _________________ ,,АLI BEZ OBZIRA NA SVE ,,VOJVODINU" NEĆU IZNEVERITI, MAKAR DOSPELA I U PODSAVEZ" -Miroslav-Mika-Antić |
|
| Back to top |
|
 |
Brane
|
Posted: Tue Feb 09, 2010 6:58 pm Post subject: |
|
|
| Gde se to moze videti? |
|
| Back to top |
|
 |
Siva Eminencija
|
Posted: Tue Feb 09, 2010 11:01 pm Post subject: |
|
|
Ima izvestaj na oficijelnom sajtu.
Zaista izgleda ozbiljno ako u tom ziriju sedi jedan Martin Candir ili Dusan Pop Djurdjev. Eto to je pravi put za afirmaciju i promociju naseg kluba.
Primecujem i mnogo vise novinskih tekstova u stampi cije sediste nije u Novom Sadu. Sto bi rekao Nilola Kopernik: "Ipak se krece..." |
|
| Back to top |
|
 |
Djumi

|
Posted: Tue Feb 09, 2010 11:25 pm Post subject: |
|
|
Cestitke za odlicno odradjen posao Ko je radio kalendar  _________________ Sta reci......a da,dosta vise laganja ! |
|
| Back to top |
|
 |
vladans
|
Posted: Wed Feb 10, 2010 12:21 pm Post subject: |
|
|
| Siva Eminencija wrote: | | Sto bi rekao Nilola Kopernik: "Ipak se krece..." |
Ne znam da li se bas sve (o)krece u nasu korist ali znam da smo prosle godine u ovo isto vreme i sa istog mesto gledali redovne izvestaje kako sa utakmica i treninga,tako i zanimljive razgovore sa nasim igracima(tu pre svega mislim na onaj sa Kizom)i to sve u reziji SOS kanala i Nebojse Petrovica,a s obzirom da je taj doticni novinar i ove godine u Antaliji i to u istom hotelu gde se i mi nalazimo,sve mi se vise cini da je problem do nas jer stvarno ne znam kako drugacije da objasnim redovne izvestaje sa priprema Rada koji je jedini nas klub koji se priprema na Kipru,dok nas nema nigde iako treniramo na istim terenima kao i OFK... |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|