Traka i poštovanje - KAPITEN
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 21, 22, 23  Next

Post new topic   Reply to topic    fkvojvodina.com Forum Index -> Aktuelnosti
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kuzma liman

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 6:03 pm    Post subject: Reply with quote

milos wrote:
nije mi nista ali sam prosto iznenadjen da toliko decka vredjate bez razloga!izmisljete neistine!!!
od 31. posta u 25 velicas mrdju ? dragane sabane da se ne krijes ti iza ovog nicka ?
Back to top
View user's profile Send private message
milos

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 6:03 pm    Post subject: Reply with quote

i moras se sloziti sa mnom da je nas trenutni problem odbrana jer je ocigledno da dobijamo mnogo lako golove

ja ga ne velicam nego branim jer to nije zasluzio!!!kao sto sam ti rekao dve godine zaredom je najbolji strelac nase ekipe!!!
Back to top
kuzma liman

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 6:08 pm    Post subject: Reply with quote

Mrdja

odigrao 19 utakmica 10 golova , Protiv bsk-a i mladog radnika po 3 , cukarickom dao gol , hajduku i jos 2 gola je dao nekim klubovima koji se bore za opstanak ... kad se podvuce dao je golove na samo 7 meceva ... igracina nema sta Laughing
Back to top
ice

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 6:08 pm    Post subject: Reply with quote

Niko ovde nije neke stvari uzeo zdravo za gotovo i u obzir se uvek mogu uzeti i olakšavajuće okolnosti,ali to je sve vezano za ličnost Dragana Mrđe što i ne mora da bude toliko presudno kada je u pitanju igra naše ekipe(mada se neke granice ne smeju preći).
Ali ono što je očito i što svi vide jeste igra i učinak dragana Mrđe na terenu koji je po meni a i mnogima drugim uz par izuzetaka očajan.
Opet,Mrđa je u par navrata pokazao nepoštovanje prema klubu,dresu i saigračima,svi smo to videli i nemoguće je da nas ne iritira,a ako još nemamo pravo da kritikujemo nekog igrača uopšte,onda se postavlja pitanje jesmo li mi navijači ili neka vrsta robota?
A stvarno Milose,čudno je što toliko braniš baš Mrđu a ne i Tadića i Đurovskog koji su takođe pretrpeli dosta kritika.
Back to top
kuzma liman

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 6:09 pm    Post subject: Reply with quote

milos wrote:
ja ga ne velicam nego branim jer to nije zasluzio!!!kao sto sam ti rekao dve godine zaredom je najbolji strelac nase ekipe!!!

Secem k***c da bih dao i vise golova od tog b***da da me neko toliko forsira i daje toliko kredita !
Back to top
ice

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 6:10 pm    Post subject: Reply with quote

kuzma liman wrote:
Mrdja

odigrao 19 utakmica 10 golova , Protiv bsk-a i mladog radnika po 3 , cukarickom dao gol , hajduku i jos 2 gola je dao nekim klubovima koji se bore za opstanak ... kad se podvuce dao je golove na samo 7 meceva ... igracina nema sta Laughing

Treba pogledati i kakvi su ti golovi što je dao,a ponešto je bilo i iz penala.Nije nebitno.Ali poenta je u broju promašenih šansi i to pogotovo onih stopostotnih(setimo se Zvezde,ali i sada Kragujevca),taj broj je pozamašan.
Back to top
milos

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 6:14 pm    Post subject: Reply with quote

ovde se prica vodi o nasem kapitenu a sto se tice tadica i djurovskog za mene su oni dobri igraci!!!ako nisi primetio mrdja svako gol koji je dao je proslavio sa nama i ljubio grb kluba na dresu mislim da to dovoljno govori!!!
Back to top
limanfkv

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 6:15 pm    Post subject: Reply with quote

Moramo shvatiti (svi u globalu) da sto ljudi ima sto cudi, da sto zena ima dvesta sisa!

Svako ima svoje misljnje i ima pravo na svoje misljenje. Normalno je braniti svoje misljenje, ali to ne znaci nuzno i da smo i u pravu.

Samo malo vise uzajamnog postovanja.
Gde su titule prvaka Evrope, finala, golovi i radost na stadionu. Možda to tako treba, ali to se ne uklapa u moju fudbalsku filozofiju. Možda sam staromodan? Pa, dobro. To je bolje nego da sam pomodan. Vidi ti kakva je današnja moda? - Toza

Last edited by limanfkv on Wed Mar 10, 2010 6:22 pm; edited 1 time in total
Back to top
kuzma liman

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 6:17 pm    Post subject: Reply with quote

milos wrote:
ovde se prica vodi o nasem kapitenu a sto se tice tadica i djurovskog za mene su oni dobri igraci!!!ako nisi primetio mrdja svako gol koji je dao je proslavio sa nama i ljubio grb kluba na dresu mislim da to dovoljno govori!!!
ajde mrdja provaljen si ... Laughing
Back to top
budababa

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 6:20 pm    Post subject: Reply with quote

kuzma liman wrote:
milos wrote:
ajde mrdja provaljen si ... Laughing

Nadam se da je vas dijalog ovde zavrsen, barem za javnost. Imate slobodu da isti nastavite preko privatnih poruka, da ne gusimo dalje temu... Zahvaljujem.
Friend

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 7:57 pm    Post subject: Reply with quote

Miloše,kupili smo cd svi mi sa zapada,i nemoj da se nerviraš više.Najlepša pesma ti je sa brojem 81 .Morao sam Mr. Green !
Back to top
Lala sa zapada

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 8:00 pm    Post subject: Reply with quote

aha, ha

Pesma br. 81, genijalno.

Na zapadu se vise ne prodaju ni sokovi, mozda se sprema ponuda diskova? Very Happy
Red Marquis

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 8:16 pm    Post subject: Reply with quote

Znam da se menjanje kapitenske trake usred sezone i ne radi baš često, ali bih voleo da dolaskom Đumija Brka konačno dobije poštovanje koje zaslužuje.
Što i nije tako teško ako Mrđa počne meč sa klupe Wink
Milan

PostPosted: Thu Mar 11, 2010 8:50 am    Post subject: Reply with quote

Mislim da Mrđa sigurno neće biti kapiten.
Mare

PostPosted: Thu Mar 11, 2010 9:36 am    Post subject: Reply with quote

Koliko smo kontradiktorni u slučaju Dragana Mrđe pokazaću i sledećim primerom. Pogledajte listu najbolje ocenjenih igrača po članovima ovog foruma za sezonu 2008/2009:

Konačna tabela za sezonu 2008/2009:

1. Joseph Nestroy Kizito 59
2. Dragan Mrđa 20
3. Vladimir Buač 15
=Dušan Tadić 15
5. Željko Brkić 13
= Vlatko Grozdanoski 13
7. Danijel Aleksić 12
= Miodrag Pantelić 12
= Igor Đurić 12
10.Veseljko Trivunović 8
11.Janko Tumbasević 7
12.Darko Lovrić 5
=Aleksandar Popović 5
= Slaven Stjepanović 5
= Mario Đurovski 5
16.Đorđe Babalj 2
17.Miodrag Stošić 1

i pogledajte listu najbolje ocenjenih igrača za tekuću sezonu:
Tabela nakon 17. kola JSL:

1. Marcelo Pletsch 17
2. Dušan Tadić 14
= Slobodan Medojević 14
4. Dragan Mrđa 13
= Danijel Aleksić 13
6. Miroslav Vulićević 12
7. Željko Brkić 10
8. Nnaemeka Ajuru 7
= Mario Đurovski 7
10. Janko Tumbasević 5
11. Slaven Stjepanović 4
12. Aleksandar Kesić 3
= Mitar Peković 3
14. Joseph Nestroy Kizito 2
15. Giorgi Merebashvili 1
= Vlatko Grozdanoski 1

Po nama (članovima ovog foruma) Dragan Mrđa je bio drugi najbolji igrač Vojvodine u prošloj sezoni, a u tekućoj je na 4 mestu i to samo sa bodom zaostatka za Dušanom Tadićem (takođe mnogo puta kritikovan) i Slobodanom Medojevićem koji dele 2 i 3 mesto. Mislim da ovo dovoljno govori koliko smo mi po ovom pitanju podeljeni, a možda govori i koliko smo realni, možda mi previše očekujemo od tih igrača!!!Razmaženi smo, volimo igrače koji nam se dodvoravaju, koji se javno deklarišu kao navijači našeg kluba, a u principu bi trebalo da nas zanima njihovo zalaganje na terenu, a što se tiče ponašanja, dovoljno je da poštuje klub, trenera, saigrače, pa na kraju i nas gledaoce (navijače). Ne možemo očekivati da svi oni navijaju od malih nogu za Vojvodinu, da ljube grb... Uzmimo primer M. Pletsch-a, dosta puta nije prišao da pozdravi najvatrenije navijače na kraju utakmica sa svojim saigračima, ali on je po nama naš najbolji igrač, po meni tako i treba da bude. On je svojim zalaganjem na terenu zaslužio te bodove od nas, jer u principu to je i mnogo bitnije nego da na kraju priđe i pozdravi navijače, naravno da bi i ja više voleo da svaki igrač na kraju utakmice priđe i tim malim gestom zahvali se tim ljudima što ih prate na svakoj utakmici, ali...
Back to top
Post new topic   Reply to topic    fkvojvodina.com Forum Index -> Aktuelnosti All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 21, 22, 23  Next
Page 9 of 23

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum