20. kolo: Bezanija-Vojvodina 0:1

vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

20. kolo: Bezanija-Vojvodina 0:1

Post by vladans »

kao da smo malko posle proslonedeljne utakmice sa hajdukom zapostavili sutrasnji duel sa ekipom koja se takodje kao i kuljani bori za opstanak pa da eto otvorimo konacno i tu temu!
utakmica izuzetno teska iz nekoliko razloga,prvo idemo u goste ekipi kojoj gori pod nogama i koju samo pobeda odrzava u zivotu,drugo bezanija se u ovom prelaznom roku solidno pojacala i po meni je mnogo jaca neko prosle godine i trece ono najbitnije a to se tice nas je da li cemo ostati u trci za prva dva mesta i pokazati nevernim tomama(misleci naravno na celokupnu javnost pre svega beogradsku)da li su one igre i rezultati iz prosle polusezone samo slucajnost ili smo mi stvarno klub dostojan borbe za sam vrh!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8891
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: 20.kolo:Bezanija-Vojvodina

Post by Radoye »

vladans wrote:...da li su one igre i rezultati iz prosle polusezone samo slucajnost...
Mislim da su beogradjani (i ljubitelji blizanaca sirom zemlje) to nazivali drugacije nego slucajnost. Imamo puno toga da dokazemo, da nam ne treba muljanje i sudijska "pomoc" za pobede nego da smo tu gde smo zato sto zasluzujemo. Jedva cekam predstojece utakmice sa blizancima da ih oderemo pa nek pricaju onda...
ssnigd
Posts: 3408
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Brzić očekuje da prorade napadači

Trener Vojvodine Ivica Brzić izrazio je nadu da će napadači njegove ekipe proraditi u meču 20. kola koji Vojvodina u subotu igra sa Bežanijom u Beogradu. Brzić je na konferenciji za novinare rekao da je, pored neefikasnosti koja je veliki problem njegovog tima na startu prolećne sezone, suočen i sa brojnim povredama igrača koje ga sprečavaju da sastavi najbolji tim. Zbog povreda će i ovaj meč propustiti Jozef Kizito i Marko Đalović, a neizvestan je i nastup defanzivaca Sava Pavićevića i Igora Radovića.

"Igramo protiv ekipe koja se bori za opstanak, što nas stavlja u ulogu favorita. Ipak, da bismo došli do pobede moramo da popravimo realizaciju, koja je u prethodne dve utakmice bila naš najveći problem", rekao je Brzić.

U timu Vojvodine proiv svog bivšeg kluba zaigraće Vladimir Vukajlović, koji je u zimskom prelaznom roku došao iz Bežanije u Novi Sad.

"Kada sam iz Partizana prešao u Bežaniju, debitovao sam u meču protiv svog bivšeg kluba i pobedili smo. Voleo bih da tako bude i sutra", rekao je Vukajlović.

Vojvodina je na startu prolećne sezone poražena u Smederevu sa 1:0, dok je istim rezultatom kod kuće savladala Hajduk iz Kule.

Meč u Železniku počinje u subotu u 14 časova
B92
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Turija
Posts: 10786
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Očekujem pobedu, ali se i pribojavam da ne prođemo kao u Smederevu.
Ozbiljno su nas poremetile neočekivane povrede.Međutim, ko zna, zašto je to dobro?
Prinuđeni smo da proverimo igrače koje imamo na raspolaganju.Na primer, da nije bilo povrede bekova i Djurića, Pavićević ne bi bio proban na štoperskom mestu, na kojem je ostavio odličan utisak i proglašen za igrača utakmice u našem glasanju na ovom forumu.
Možda, sutra opet neko neočekivano ponese takav epitet. Recimo, Smiljanić na beku ili ....:lol:
Do novih bodova iz Beograda, samo hrabro i borbeno.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
021
Posts: 859
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Imam neki nezgodan osećaj pred ovu utakmicu... Verovatno zato što se igra na Železniku, a ako me sećanje dobro služi, mi na toj njivi nikada nismo uspeli da pobedimo. Ipak, protiv poslednje ekipe na tabeli sve osim osvajanja 3 boda biće neuspeh, i pored problema koji se nagomilavaju iz kola u kolo. Brzić ne sme ponovo žrtvovati Popovića. Ako mora već neko da se prebacuje na levog beka, neka to bude Grozdanovski, a ne bi bilo loše ni da se proba neka kombinacija sa Smiljanićem.
U svakom slučaju, nadam se da će sutra još jedna neugodna tradicija biti prekinuta.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Sutrasnji mec treba da bude test snage nseg tima. Zato ovaj mec i ocekujem sa izvesnim mirom jer ako izgubimo jasno nam je gde nam je mesto ali ako ubedljivo pobedimo jos koju nedelju mozemo da snivamo sampionske snove.

p.s.Sto se tice Smiljanica njegov najveci neprijatelj je njegov karakter. Naprasit i nepromisljen a pomalo i neiskusan suvise brzo pada u vatru i zbog toga sebi zatvra vrata. Malo se i pribojavam za njega... ne mogu a da se ne setim sukoba izmedju Brzica i Mijucica. I tada je trener izgurao svoje a Vojvodina i srpski fudbal izgubili su najtalentovanijeg igraca Cileanske generacije.
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

Bezanija posle dva gostovanja igra utakmicu koja je vraca u "igru".Mislim da ce Vosa imati jednu veoma tesku utakmicu ali ipak pobediti.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Jos uvek je 0:0,to znaci da nam igra vukelja :x :oops:
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Friend
Posts: 664
Joined: Wed Sep 20, 2006 12:18 am

Post by Friend »

Pobeda!!!!!
User avatar
Qr0nJa
Posts: 416
Joined: Thu Sep 06, 2007 6:23 pm

Post by Qr0nJa »

Tumbasovic 85. minut
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
User avatar
Buca
Posts: 753
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:50 pm

Post by Buca »

van der iV a.k.a Totti wrote:Jos uvek je 0:0,to znaci da nam igra vukelja :x :oops:
Nije igrao!Sastav je bio:
Babalj,Milutinovic,Stosic,Pavicevic,Popovic,Tumbasevic,Trivunovic,Buac(Tadic) Djurovski(Aleksic)Grozdanovski,Sepuja.
Opet smi imali bezbroj prilika i posle 10-og kornera je Tumbasevic dao gol.
Vazna pobeda!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
User avatar
Turija
Posts: 10786
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Dopada mi se sastav.Mislim da smo izveli u ovakvim okolnostima najjačih 11.Prema sastavu igrali smo sa 2 zadnja vezna, što je jako dobro i verovatno Bežanija nije mogla puno da nam preti.Drugo, igrali su igrači koji mogu da trče, tj nismo počeli sa desetoricom (devet).Djurovski je tu trebao da da ton igri, a da li to ćemo čuti i videti (ko nije bio na tekmi).
Jedino, mislim da je trebao ući Pantelić, ali dobro pobedili smo u poslednjim trenucima utakmice.Tako da pobedi i tim promašajima, ne bi trebalo gledati u zube :D
Ostajemo u trci.:lol:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8891
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Mene jako ohrabruje to sto i sa odlaskom Kacara mi (bar po ovim izvestajima) imamo igru i stvaramo sanse. Problem je neefikasnost ali to ce da se resi vec nekako, vise bi me plasilo da nasi napadaci (takvi kakvi su) ni ne dobijaju priliku za sut. Ovako, iz puno pokusaja neka lopta mora na kraju da udje. Nadam se da Brzic ima muda da kaze ne i da drzi nabedjenu zvezdu van tima, a i sve ostale koji "moraju" da igraju i da ce na terenu uvek biti oni koji su u tom trenutku najspremniji.
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Pobeda! Odlično! Mada bi ekipa mogla da promeni scenario i da se pre poslednjeg zvižduka radujemo ranije a ne kao neki psiho-triler da strepim za pobedu u poslednjim minutima :lol:
" Dečko je pun zmajova! "
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

Trener Bezanije Stamenkovic napao verbalno Ivicu Brzica na konferenciji za stampu.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Locked