Komentari

Voša rado viđen gost28.04.2012. 18:59

  • Javi se Zapad (28.04.2012. 19:09)

    E moj predsedniče,šta ti rade tvoji igrači.
    Brukaju klub,grad,navijače a posebno tebe i tvoj upravni odbor.
    A tako ste im,zdušno tapšali,posle meča sa Javorom.
    Sramota,sramota,sramota............................................
  • Aleksandar (28.04.2012. 19:10)

    Dobro, sada vidimo da nije bio problem u Dejanu Vukicevicu, sto sam ja SVO ovo vreme i govorio.. Al' oduvek sam se pitao u cemu je problem???

    U cemu je problem, u cemu??!!???!?!

    Moj predlog: Rabrenovic, Aleksandar Vlaskalic (sekretar), Moreira, Apija, Mojsov, Katai, Milovic napolje iz kluba!!!!!!!!!!!!!!!
  • KOHA (28.04.2012. 19:37)

    ja sam kao navijač toliko razočaran u vošu da jednostavno nemam reči. sramota ste za novi sad.
  • Vosa (28.04.2012. 19:57)

    Vidi se da bes Trajkovic,Mojsov,Supic i Katai ,,,Vosa je Slabija i Slabija,,Nie do niv do neki drugi e u Timu !!!
  • ns81 (28.04.2012. 20:09)

    jos malo i kraj agonije od sledece sezone nadamo se boljem uz vojvodinu svim srcem bilo kad i bilo gde
  • NS DUNAV (28.04.2012. 20:22)

    Da li ce ova sezona vec jednom da se zavrsi ? Ne mogu vise da podnesem bol koju mi zadajete !

    Jedan klub na svetu volim ja ..........,a vas koji ga predtstavljate .....mrzim !

    Pozdrav iz Kanade !
  • paolo (28.04.2012. 20:56)

    @ Aleksandar

    Tuzno je da ne shvatas tragicno vodjstvo cg djilkosa koji je rasturio tim...
    Jasno je da ga branis sa namerom i da ti je u stvari drago zbog rezultata.
    Jasar je najpogubniji potez nase uprave i shlajmara u facu svakom pravom navijacu a to ti svakako nisi...
  • KADA PEAMA ZAGRMI ... (28.04.2012. 21:34)

    Sta drugo reci osim SRAMOTA, pa vec 10 tiket padam na nas. CEKAMO RAJEVCA,MILINKOVICA ILI STEPIJA!!! I za one neobavestene iz tim su vec oterani SUPIC,MOJSOV,TRAJKOVIC I KATAI
  • Tolle (28.04.2012. 21:49)

    Mora da je na ovaj ili onaj nacin kriv Partizan, sa sve Grobarima-Cokot.
  • Buki (28.04.2012. 21:56)

    Ne znam sta treba da se desi pa da se svi ovi manekencici najure.Iz aviona se vidi da oni vise ne mogu dobiti nikoga i da nemaju pojma ,volje itd.Neka Omladinci odigraju ova tri kola do kraja ali samo ceo Omladinski tim i ne vidim sta mi tu mozemo da izgubimo a nismo svesni sta mozemo da dobijemo i nemojmo zvati dva tri Omladinca nego SVE.PA ljudi iz Uprave dajte im vise sansu a ove raspale milovice,apije,moreire skuletice i ostale terajte.....Vec od danas pocnimo da pravimo novi mladi tim koji cemo da podrzavamo i gledamo a verujem da ce nam oni to srcem vratiti.I njihovog trenera na klupu kao pomocnika pod obavezno.Znaci nemoj da ubacujemo jednog ili dvojcu Omladinaca jer ce ih ovi raspali manekencici bojkotovati.ILI svi Omladinci ili niko pa da se vidi.
  • goran cenejac (28.04.2012. 23:18)

    Pa dokle vise da se igrate sa ugledm kluba,bando pokvarena,mars iz Vojvodine oni koji za to nisu sposobni,JEDAN KLUB NA SVETU VOLIM JA
  • roleks (29.04.2012. 00:34)

    nemamo se mi vise sta iscudjavati,nego prosto neverujem da smo bas toliko losiji od svih protivnika,nisu tu cista posla meni sve ovo deluje kao da je neko platio igracima da igraju ovako...nemoguce da su preko noci zaboravili da igraju,pa sad i zadnji na tabeli trlja ruke kada igra snama,pod parolom,evo nama novih bodova...sta se tu desava mi ocigledno neznamo...
  • darko (29.04.2012. 00:42)

    sramota,sramota. nek vam je na cast.postali ste ekipa za popravljanje gol razlike. ma nemogu vam opisati kako se osecaju navijaci.grozno nema sta. svi do jednog da ste napustili klub koji ja mnogo volim. izgleda nema ni evrope,vreme je za svezu krv,(mandarica)
  • vlada (29.04.2012. 00:57)

    Ako trebamo biti u ovakvoj ligi osrednji klub e onda neka igraju nasa deca iz omladinske skole ,izvesti kompletnu generaciju do prvog tima , normalno uz minimum pojacanja koja cemo iskljucivo dovesti iz okoline novog sada , zajedno sa trenerom koji ce sa njima raditi bar tri godine i ja garantujem da cemo u ovakvoj ligi biti prvaci i pored toga sto se zna unapred da partizan i zvezda moraju biti na prva dva mesta!
  • Aleksandar (29.04.2012. 10:49)

    @ Paolo

    Vidi, ne mozemo neke stvari zaboraviti, koje je Ratko Butorovic ucinio za nas klub! Samo se seti kada ga je preuzeo i kakav je onda bio klub, a kakav je sada, ne mislim konkretno na ovu situaciju! Bili smo vicesampioni R.Srbije! Koliko puta smo bili u finalu Kupa, dok je Ratko butorovic bio tu? Ko je organizovao onakvo finale Kupa?? Koje sredio FC Vujadin Boskov?? Klub je skroz zivnuo od kada je on u klubu!

    Kada smo imali 10 od 10 pobeda zaredom, onda ti je bio dobar, kada smo skoro svake godine isli u Antaliju, onda ti je bio dobar?? Ceo stadion ga je hvalio kada su bili sjajni rezultati.. Jedina greska je ta sto je dozvolio da Rabrenovic i Pantelic (koji je dao ostavku) sede pored njega.. Verovatno ima jos gresaka, al' i on je ziv covek..

    Sto se tice Dejana, ja sam rekao "Daj Boze da je samo u njemu problem"! Moras uzeti u obzir kada i kakvu je ekipu on preuzeo, i da je postigao dobre rezultate, seti se kako smo igrali sa Prtizanom, C.zvezdom i ostalim klubovima.. Sve je funkcionisalo dobro dok nisu dosli Moreira i Apija, koji imaju 10 puta vecu platu od nasih igraca! Mogao bih jos da ti pisem, al' i ovo je puno..
    Mnogi navijaci Vose nisu objektivni, tj. mozemo biti 100 puta prvaci, ali ako naredne 2 godine ne budemo, odma uprava napolje, a to tako ne ide!
    Pozdrav!
  • Samo Napred (29.04.2012. 13:41)

    @ Aleksandar

    Svaka ti je na mestu.
    Istina je da nismo svesni sta imamo sve dok to ne izgubimo.....
  • paolo (29.04.2012. 17:44)

    Zasto svesno izvrces cinjenice i stavljas mi u usta nesto sto nisam ni pomislio?
    Pod cg djilkosem sam podrazumevao ISKLJUCIVO bivseg trenera koji sigurno nije imao 10 pobeda u nizu a ne predsednika BB!!!
    Da, jedan covek moze svojim radom da na duze staze nesto unisti i to su recidivi bivseg trenera (ime da mu ne spominjem).

    Tuzno je, ponovicu i to, da posecujes ovaj forum sa namerom sirenja zle krvi i probaj bar jednom da imas svoje misljenje i stav a ne da nastupas u ime drugog, takodje zlonamernog.
    Vise se necu obazirati na tvoje insinuacije.
  • realan zemunac (29.04.2012. 21:54)

    bez bate vojvodina postaje filijala bg klubova, ovo je srbija niko nesme da bude prvi osim blizanaca.
  • Aleksandar (29.04.2012. 22:52)

    @ Paolo

    Ja ti se ovom prilikom licno izvinjavam, jer nisam dobro protumacio tvoj komentar. Mislio sam da vredjas pored trenera Dejana Vukicevica i Ratka Butrovica. Zaista nisam dobro protumacio.
    Licno mislim da nisi upravu, ali, opet kazem to je samo moje misljenje, na koje imam pravo! Tako i ti Paolo, imas svoje misljenje, kao i pravo da to isto napises ovde na ovom forumu, ali apsolutno nemas pravo da govoris kako ja imam "zlu krv", da "sirim zlo", i da sam "zlonameran".

    Ja zaista ne zastupam nikoga, niti imam tu nameru, nego samo kazem kako mislim, a veruj, da nisam jedini, koji ima ovakvo misljenje! To sto ti mislis da si pametan, i da si samo ti upravu, tu apsolutno gresis. Tako bih i ja za tebe mogao da kazem kako imas zlu narav, da si zloban, da siris zlo, a zapravo te i ne poznajem! Nemoj misliti da si veci navijac od mene, ili bilo koga drugog, ako "pljujes" po Dejanu Vukicevicu.

    Razmisli malo pre nego sto napises ovako uvredljive komentare!

    Pozdrav!
  • Jole (30.04.2012. 00:41)

    E moj Aleksandar. Možda bi se mogao malo bolje informisati prene što daješ pluseve Bati. Drugo mesto je osvojene kad je predsednik bio Gajić, VB je finasirao Gajić sa Dubrojom. Finale kupa je grad organizovao a ne klub. Finala kupa možemo obrisati znaš već šta kad su taj klub osvojio Sartid dok u finalu bili Sevojno, Željeznik i sad Borac. Ništa taj nije dobrineo uspesima kluba samo ih je prisvojio.
  • Javi se Zapad (30.04.2012. 11:30)

    Slažem se sa Darkom.
    Jedino pravo rešenje je MANDARIĆ.Koliko košta B.B ,da se plati !Za sve što je do sada uradio,za infrastrukturu kluba i unutrašnju organizaciju,svaka čast,ali što se tiče struke,tu smo na 0 !
    Mandarić je novosađan,zna šta je Vojvodina,ima iskustva i jedini koji može da postavi stvari,na svoja mesta.
    Jedino je pitanje,da li mu to uopšte treba u životu.
    Možda bi na jedan apel,svih iskrenih navijača Vojvodine,prihvatio da preuzme klub ! JER, JEDNA JE VOJVODINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gram program (30.04.2012. 14:40)

    Nije kod nas najveci problem Bata. Taj covek kakav je takav je, dosta je ulozio u klub, ali jednostavno tu nesto smrdi. Po meni bi bilo najbolje da se uradi reorganizacija kluba i da u buduce umesto trenera imamo menadzera. Coveka koji ce obavljati i funkciju trenera i jedan deo poslova koje sad obavlja sportski direktor. Dovesti nekog normalnog coveka, i dati mu odresene ruke, naravno u okviru mogucnosti kluba (finansijskih).
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...